- 9 Haziran 2025
- 1.324
- 1.208
- 48
- 27
Ya ahahab çabana sağlık aşkoYa bu değer yükselebilirBenim negatif geldi kuzum 1.2
Adam bugün nöbetçi yarın yine evde yarına kalırsa patladıksırf eczaneye gitmeyim diye saçlarıma yağ sürdüm oturuyorum
Evet erken ama 1.2 kötü bir değer değil bence yani ben bugün 1.2 yi görsem umudu kesmezdimm pazar günü değerim 0.6 idi iki gün önce implantasyon olsa ve 0.6 ise bugün 1.2 olmuş olurdu yani kesmeyelim ümidi iki gün sonra netleşir Allah ın izniyle1-2 gün sonra birde idrar yaparım. Yada direk regl yada regl gecikmesi beklerim.
Aaayyyy ayyyyy ayyyyy ARTIK NET GÖZÜKÜYOOORRR kız asırı mutlu oldum aşırıııııKızlar Awox yalancı çıkarmadıysa eğer ki bu sefer oldu sanırımCivcivimmm haifa D dahacokerken nryyy akantus pandelaA Cherie C Clasroomteacher Hayalim kizim Bahar7777 K kugukusu
Şuan baya pembeleştiAaayyyy ayyyyy ayyyyy ARTIK NET GÖZÜKÜYOOORRR kız asırı mutlu oldum aşırıııııRabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin canım arkadaşımm nasıl mutlı etti bu haber beni nasıııll maşallah subhanallah
Kesinlikle gerçek pozitif pembe pembeKızlar Awox yalancı çıkarmadıysa eğer ki bu sefer oldu sanırımCivcivimmm haifa D dahacokerken nryyy akantus pandelaA Cherie C Clasroomteacher Hayalim kizim Bahar7777 K kugukusu ElizabethBennettt
Akıntın devam ediyor mu canım birde hamile çıkmam yok muu
Kızlar Awox yalancı çıkarmadıysa eğer ki bu sefer oldu sanırımCivcivimmm haifa D dahacokerken nryyy akantus pandelaA Cherie C Clasroomteacher Hayalim kizim Bahar7777 K kugukusu ElizabethBennettt
Canıım ben de çok duygusallaştım görünce gerçekten nasıl mutlu oldum anlatamam çok istiyordun çookkŞuan baya pembeleştiçok heyecanlıyım elim ayağım titreyerek çektim resmen
Kanı regl geçince veririm bebem regle kadar eşime bile söylemicem sizler benim dostumsunuz çok yardımcı oldu herkes siz bilim yeter
Şuan baya pembeleştiçok heyecanlıyım elim ayağım titreyerek çektim resmen
Kanı regl geçince veririm bebem regle kadar eşime bile söylemicem sizler benim dostumsunuz çok yardımcı oldu herkes siz bilim yeter
Ooo maşallah maşallah hadi gözün aydın pozitifKızlar Awox yalancı çıkarmadıysa eğer ki bu sefer oldu sanırımCivcivimmm haifa D dahacokerken nryyy akantus pandelaA Cherie C Clasroomteacher Hayalim kizim Bahar7777 K kugukusu ElizabethBennettt
marmelad01
Kız senin sonuçlar ne alemdee gözüm seni arıyorrOoo maşallah maşallah hadi gözün aydın pozitif
Zaten ovulasyonların pikniğinden belliydiŞuan baya pembeleştiçok heyecanlıyım elim ayağım titreyerek çektim resmen
hala cıkmadı yaa beklemedeyimKız senin sonuçlar ne alemdee gözüm seni arıyorr
Aynen bize de örnek olduuZaten ovulasyonların pikniğinden belliydi
Vallahi ya seninki kör talih resmenAynen bize de örnek olduudün yanlışlıkla ovu testimi çöpe atmasaydım bi tane de ben patlatırdım ahhahahah
İnşAllah Rabbim nasip eder de Olumlu olursa burada çifte mutluluk yaşarızhala cıkmadı yaa beklemedeyim
hala cıkmadı yaa beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?