Birsey soracam sen Dpo 9 da sılık cızgı görmüşsün sanırım 8 de de yapmış mıydın var mıydı yada senınde benım testım gıbı bembeyaz mıydı ? Bıde hangı marka ıle yaptınKuzum silik çizgi görüyorum 2 gün sonra tekrarla kuzum
7 de yapmıştım tertemizdi 9 da yaptım hemen çıktı awox ve innovita içinden çıkan hcg testi ile bakmıştımBirsey soracam sen Dpo 9 da sılık cızgı görmüşsün sanırım 8 de de yapmış mıydın var mıydı yada senınde benım testım gıbı bembeyaz mıydı ? Bıde hangı marka ıle yaptın
Zaten dpo 10’da pek bir sonuç çıkacağını sanmıyorum. Nisandan beri çocuk deniyoruz ilk beta testim olacakValla kalbim pır pır oluyor siz yazdıkça kızlar
Ben 8 deyım ınnovita ıle yaptım negatıf çıktı o yüzden merak ettım . Benımde elınde hem ınnovıta hem de awox var . Teşekkür ederım7 de yapmıştım tertemizdi 9 da yaptım hemen çıktı awox ve innovita içinden çıkan hcg testi ile bakmıştım
Aşko senin kan testi için erken derken benim idrar testime ağlamam pekiZaten dpo 10’da pek bir sonuç çıkacağını sanmıyorum. Nisandan beri çocuk deniyoruz ilk beta testim olacakHep reglin sonuna kadar beklerim bırak kan testini idrar testi bile yapmam. Ama bugün dahiliye randevuma denk gelince bir çılgınlık yapayım dedim
Ya sanırım 2 ay önce bende iki test vardı biri prodoctor biri adını bile hatırlamıyorum prodoctor olan silik çıkardı sanırım aynı bende kana gittim bişey çıkmadı. Ama yorumlarda adete 6 gün kala yaptım çıktı diyen kadar çıkmadı 4 gün kala bir daha yaptım çıktı diyen de var. Bakalım bekliyoruzprodoctor bende o kadar net ikinci çizgi çıkardı ki mayıs ayında eşimle havalara uçtuk sabah kana gitti negatif ve 10 sn içinde çıkmıştı o çizgi o zaman çok sinirlendim çok kırıldım
Yaaaa çok heyecanlı hala çıkmadı mıAğzım sulanıyor sanki kusmadan önce sulanır ya öyle açana psikolojik mi dünde böyle olmuştu karnım açkenablam bende bu hamilelik belirtisi diyor ama bakalım
Kız belli mi olur şöyle güzelinden 5 üstü bi betaya razıyızZaten dpo 10’da pek bir sonuç çıkacağını sanmıyorum. Nisandan beri çocuk deniyoruz ilk beta testim olacakHep reglin sonuna kadar beklerim bırak kan testini idrar testi bile yapmam. Ama bugün dahiliye randevuma denk gelince bir çılgınlık yapayım dedim
hala gelmedi kargocu bu bi işaret kızlarAşko senin kan testi için erken derken benim idrar testime ağlamam peki
Kajsjsjs ne güldürdün yaKız belli mi olur şöyle güzelinden 5 üstü bi betaya razıyız
hala gelmedi kargocu bu bi işaret kızlarovilasyon testinden beri çişimi tuttum o kadar artık yapıyorum ahahahhaha kahve de yapıp kaderime ağlayacağım
Ya ilk bana gelseler ne vardıKajsjsjs ne güldürdün yakız ne işareti hemen üzerine alınma adamlar yoğun
O konuşa evet gizli versen gelmişti yaniYa ilk bana gelseler ne vardıeşim evde olsa sabahın köründe zile basarlar inşallah bugüne yetişir aşırı stres yaptım çok da korkuyorum ama hakkımızda hayırlısı olsun
Adam bugün nöbetçi yarın yine evde yarına kalırsa patladıkO konuşa evet gizli versen gelmişti yaniHayırlısı bebeğim akşama daha da artar belki beta
Çıkmadı dk başı giriyorum hahahaYaaaa çok heyecanlı hala çıkmadı mı
Tutma tutma daha çok su iç yine biriktirKız belli mi olur şöyle güzelinden 5 üstü bi betaya razıyız
hala gelmedi kargocu bu bi işaret kızlarovilasyon testinden beri çişimi tuttum o kadar artık yapıyorum ahahahhaha kahve de yapıp kaderime ağlayacağım
Kuzum sonuç çıktı 1.2 negatifKız belli mi olur şöyle güzelinden 5 üstü bi betaya razıyız
Benim negatif geldi kuzum 1.2Çıkmadı dk başı giriyorum hahaha
Ama daha erken olabilir diyebilir miyizKuzum sonuç çıktı 1.2 negatif
Haddiiii bekliyoruz sendennnn pozitiffKızlar testim geldi yapıp haber vercem hakkımda hayırlısı
1-2 gün sonra birde idrar yaparım. Yada direk regl yada regl gecikmesi beklerim.Ama daha erken olabilir diyebilir miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?