Kuzum silik çizgi görüyorum 2 gün sonra tekrarla kuzum
Birsey soracam sen Dpo 9 da sılık cızgı görmüşsün sanırım 8 de de yapmış mıydın var mıydı yada senınde benım testım gıbı bembeyaz mıydı ? Bıde hangı marka ıle yaptın

Birsey soracam sen Dpo 9 da sılık cızgı görmüşsün sanırım 8 de de yapmış mıydın var mıydı yada senınde benım testım gıbı bembeyaz mıydı ? Bıde hangı marka ıle yaptın
7 de yapmıştım tertemizdi 9 da yaptım hemen çıktı awox ve innovita içinden çıkan hcg testi ile bakmıştım

Valla kalbim pır pır oluyor siz yazdıkça kızlar
Zaten dpo 10’da pek bir sonuç çıkacağını sanmıyorum. Nisandan beri çocuk deniyoruz ilk beta testim olacak Hep reglin sonuna kadar beklerim bırak kan testini idrar testi bile yapmam. Ama bugün dahiliye randevuma denk gelince bir çılgınlık yapayım dedim

Aşko senin kan testi için erken derken benim idrar testime ağlamam peki

prodoctor bende o kadar net ikinci çizgi çıkardı ki mayıs ayında eşimle havalara uçtuk sabah kana gitti negatif ve 10 sn içinde çıkmıştı o çizgi o zaman çok sinirlendim çok kırıldım
Ya sanırım 2 ay önce bende iki test vardı biri prodoctor biri adını bile hatırlamıyorum prodoctor olan silik çıkardı sanırım aynı bende kana gittim bişey çıkmadı. Ama yorumlarda adete 6 gün kala yaptım çıktı diyen kadar çıkmadı 4 gün kala bir daha yaptım çıktı diyen de var. Bakalım bekliyoruz

Kız belli mi olur şöyle güzelinden 5 üstü bi betaya razıyız
Aşko senin kan testi için erken derken benim idrar testime ağlamam peki
hala gelmedi kargocu bu bi işaret kızlar ovilasyon testinden beri çişimi tuttum o kadar artık yapıyorum ahahahhaha kahve de yapıp kaderime ağlayacağım

Kajsjsjs ne güldürdün ya kız ne işareti hemen üzerine alınma adamlar yoğun

Kajsjsjs ne güldürdün ya kız ne işareti hemen üzerine alınma adamlar yoğun
Ya ilk bana gelseler ne vardı eşim evde olsa sabahın köründe zile basarlar inşallah bugüne yetişir aşırı stres yaptım çok da korkuyorum ama hakkımızda hayırlısı olsun

Ya ilk bana gelseler ne vardı eşim evde olsa sabahın köründe zile basarlar inşallah bugüne yetişir aşırı stres yaptım çok da korkuyorum ama hakkımızda hayırlısı olsun
O konuşa evet gizli versen gelmişti yani Hayırlısı bebeğim akşama daha da artar belki beta

Tutma tutma daha çok su iç yine biriktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…