Senin baya erkenmiş canım benim de döngüm 25 dir. 10. Gününde yumurtlama oluyor. Yumurtlamadan sonra 14. Gün falan da adet oluyor benimde.Benım 6 günden önce çıkarması gerekıyor . Çünkü normalde ınsanlar afet gününden 14 gün önce yumurtluyor . Ben 16.17 gün önce yumurtluyorum mesela geçen ay yumurtlamadan 17 gün sonra adet oldum bu ay 16 gün de olacak . Ben adet bıttıkten 4 yada 5. Gününde yumurtluyorum
Benım kı de aslında adet başlangıcından hesaplarsak 9. Yada 10. Güne denk gelıyor yumurtlama . Ben 5 gün adet oluyorum sonra adetım bitiyor 22. Gün tekrar oluyorumSenin baya erkenmiş canım benim de döngüm 25 dir. 10. Gününde yumurtlama oluyor. Yumurtlamadan sonra 14. Gün falan da adet oluyor benimde.
Olabilir canım yinede eşini bulursan değerlendirKızlarrr benım ıkı gun once yapıskan uzayan akıntım olmuştu ıkı gun oldu dünden bugüne akıntı beyaz kreme döndü çatlamış galıba dimi bu arada ilk kez uzayan akıntı gördüm
şimdi gördüm ama hemen ümitsizliğe kapılma herkeste implantasyon 7. Günde olacak değil 10-11. Gün olan da var o günden 2 gün sonra oluyor benim ilk gebelikte 11. Gün olmuştu bir de sanki kaset testte gölge var gibi geldi yanlış da görüyor olabilirim tabiA aydk D dahacokerken @pandelaA @akantus @Hayalim kizim @nryyy @haifa @edebiyatc @ClasroomteacherCherie aklıma gelenleri etiketledim. Dpo 10
Bende öyle ümit ediyorum canımşimdi gördüm ama hemen ümitsizliğe kapılma herkeste implantasyon 7. Günde olacak değil 10-11. Gün olan da var o günden 2 gün sonra oluyor benim ilk gebelikte 11. Gün olmuştu bir de sanki kaset testte gölge var gibi geldi yanlış da görüyor olabilirim tabi
2 gün sonra tekrarla testi varsa çıkar zaten stres yapma o da yerleşmeyi etkiliyor kuzum benimBende öyle ümit ediyorum canımKaset testte o gölgeyi ben varla yok gördüm sabah emin olamadım tabi sonra kuruma oldu orada
Gelecegımden daha parlakTabiki yaptım dayanamayıp 9. Gün bugünbembeyazzlarcaaa çıktı neyse moralimi bozmuyorum yarın bir daha yapcam
Tabiki yaptım dayanamayıp 9. Gün bugünbembeyazzlarcaaa çıktı neyse moralimi bozmuyorum yarın bir daha yapcam
Hahaha güldürdün beniGelecegımden daha parlak
Valla çok iyi dayandın tebrik ederim9 cok erken ah ahhhdpo 12 den selamlar hala test yapmayan benn
Benimde yapmamışım gıbı davranmam lazımHahaha güldürdün beniaslında yapmıcaktım prodoctor olduğunu unutmuşum çekmeceleri temizlerken gördüm elime geçince tutamadım. Neyse saymıyorum bunu hatta bu an yaşanmamış gibi devam etcem
Valla çok iyi dayandın tebrik ederimçok erken de işte gaza geldim
Bnde de bu şekilde oldu 1 ay denedim durup durup pik oldu yada hep pike yakın.Geç yumurtluyormuşum. Pcos yok ama yatkınlığın olduğu için olabilir dedi doktor. İnofolic combi önerdi. Daha önce çoğu kez kontrol amaçlı gittim hiç bu konuda bişy diyen olmamıştı.Aşkım ama bütün ay bu şekilde vermesi nerdeyse kafamı karıştırdı. Acaba seri de mi hata var hep mi yüksek gösteriyor diye düşündüm . Bence Buda bi ihtimal
Yaaaa. Ama ben hep 10 11.gün yumurtlarım bu aya kadar böyle karşılaşmadım hiç. Diğer aylar bu kadar düzenli yapmadım arada sırada yapmıştım gerçi. Hormonlara vs bende baktırdım 4 5 kadın doğumcuya da gittim hiç biri söylemedi. Yani aklıma tek ihtimal serinin hatalı olması geliyor..Bnde de bu şekilde oldu 1 ay denedim durup durup pik oldu yada hep pike yakın.Geç yumurtluyormuşum. Pcos yok ama yatkınlığın olduğu için olabilir dedi doktor. İnofolic combi önerdi. Daha önce çoğu kez kontrol amaçlı gittim hiç bu konuda bişy diyen olmamıştı.
Gerçekten tam yerleşme zamanı strese girdik. Anlaşılır mı bilmiyorum ekledim önemi yok ama2 gün sonra tekrarla testi varsa çıkar zaten stres yapma o da yerleşmeyi etkiliyor kuzum benim
Bu test yeni miiiiiiiiiiGerçekten tam yerleşme zamanı strese girdik. Anlaşılır mı bilmiyorum ekledim önemi yok ama
Evet yaa şu stresimizin pik yaptığı dönem yerleşme dönemimize denk geliyorGerçekten tam yerleşme zamanı strese girdik. Anlaşılır mı bilmiyorum ekledim önemi yok ama
Aşkım hayır dedim ya sabah varla yok arası bir şeydi sonra kuruyunca belirginleştiBu test yeni miiiiiiiiiiben görüyorummmmmm
Üzüntüm yavaştan gidiyor napalım ya inşallah hamile kalacağız bir günEvet yaa şu stresimizin pik yaptığı dönem yerleşme dönemimize denk geliyorson yaptığın test ne zamanınn ben de gördümm
prodoctor bende o kadar net ikinci çizgi çıkardı ki mayıs ayında eşimle havalara uçtuk sabah kana gitti negatif ve 10 sn içinde çıkmıştı o çizgi o zaman çok sinirlendim çok kırıldımDayanamadın dimielimde böyle duruyor yap yapma arası hahahahaha laboquick de var da onu harcamak istemiyorum uf sinirim bozuldu valla ayda bir döngü de çok uzun ya bunun adeti var piki çatlaması beklemesi
Yaaa yine de kötü olarak düşünmüyorum hiç bir şey olmamasından çok daha iyidirÜzüntüm yavaştan gidiyor napalım ya inşallah hamile kalacağız bir günAşkım bu sabahki testt kuruyunca belirginleşti böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?