Senin baya erkenmiş canım benim de döngüm 25 dir. 10. Gününde yumurtlama oluyor. Yumurtlamadan sonra 14. Gün falan da adet oluyor benimde.

Senin baya erkenmiş canım benim de döngüm 25 dir. 10. Gününde yumurtlama oluyor. Yumurtlamadan sonra 14. Gün falan da adet oluyor benimde.
Benım kı de aslında adet başlangıcından hesaplarsak 9. Yada 10. Güne denk gelıyor yumurtlama . Ben 5 gün adet oluyorum sonra adetım bitiyor 22. Gün tekrar oluyorum

Son düzenleme:
Bende öyle ümit ediyorum canım Kaset testte o gölgeyi ben varla yok gördüm sabah emin olamadım tabi sonra kuruma oldu orada

Tabiki yaptım dayanamayıp 9. Gün bugün bembeyazzlarcaaa çıktı neyse moralimi bozmuyorum yarın bir daha yapcam

Eklentiler

• IMG_0844.webp
    149,7 KB · Görüntüleme: 60
Gelecegımden daha parlak
Hahaha güldürdün beni aslında yapmıcaktım prodoctor olduğunu unutmuşum çekmeceleri temizlerken gördüm elime geçince tutamadım. Neyse saymıyorum bunu hatta bu an yaşanmamış gibi devam etcem
9 cok erken ah ahhh dpo 12 den selamlar hala test yapmayan benn
Valla çok iyi dayandın tebrik ederim çok erken de işte gaza geldim

Benimde yapmamışım gıbı davranmam lazım

Aşkım ama bütün ay bu şekilde vermesi nerdeyse kafamı karıştırdı. Acaba seri de mi hata var hep mi yüksek gösteriyor diye düşündüm . Bence Buda bi ihtimal
Bnde de bu şekilde oldu 1 ay denedim durup durup pik oldu yada hep pike yakın.Geç yumurtluyormuşum. Pcos yok ama yatkınlığın olduğu için olabilir dedi doktor. İnofolic combi önerdi. Daha önce çoğu kez kontrol amaçlı gittim hiç bu konuda bişy diyen olmamıştı.

Yaaaa. Ama ben hep 10 11.gün yumurtlarım bu aya kadar böyle karşılaşmadım hiç. Diğer aylar bu kadar düzenli yapmadım arada sırada yapmıştım gerçi. Hormonlara vs bende baktırdım 4 5 kadın doğumcuya da gittim hiç biri söylemedi. Yani aklıma tek ihtimal serinin hatalı olması geliyor..
kilo sorunum yok 48 kiloyum.. tüylenme vs yok Regl düzensizliğim de yok. Ama tabi bu ay duruma göre kadın hastalıkları görünecek gibi teşekkür ederim

2 gün sonra tekrarla testi varsa çıkar zaten stres yapma o da yerleşmeyi etkiliyor kuzum benim
Gerçekten tam yerleşme zamanı strese girdik. Anlaşılır mı bilmiyorum ekledim önemi yok ama

Eklentiler

• IMG_6526.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_6532.webp
    61,6 KB · Görüntüleme: 45
Dayanamadın dimi elimde böyle duruyor yap yapma arası hahahahaha laboquick de var da onu harcamak istemiyorum uf sinirim bozuldu valla ayda bir döngü de çok uzun ya bunun adeti var piki çatlaması beklemesi
prodoctor bende o kadar net ikinci çizgi çıkardı ki mayıs ayında eşimle havalara uçtuk sabah kana gitti negatif ve 10 sn içinde çıkmıştı o çizgi o zaman çok sinirlendim çok kırıldım

Üzüntüm yavaştan gidiyor napalım ya inşallah hamile kalacağız bir gün Aşkım bu sabahki testt kuruyunca belirginleşti böyle
Yaaa yine de kötü olarak düşünmüyorum hiç bir şey olmamasından çok daha iyidir erken bakıyoruz belki ondan böyle sonuç alıyoruzdurr ben sizden umutluyum kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…