- 29 Temmuz 2025
- 357
- 436
- 18
- 26
Artımed e o kadar yok sayıyorum ki demekki gözüm de görmemiş atmışım çöpeVallahi ya seninki kör talih resmen
Evet beklentimi yükseltmedim ki yere çakılmayayımİnşAllah Rabbim nasip eder de Olumlu olursa burada çifte mutluluk yaşarızama aksi durum olursa asla çok üzülmüyorsun daha vaktimiz çook erken arkadaşım üzülmek yoookk
İnşallah kuzuu hepimiz için dileğimBi guzel haber de senden gelse bugun
Vallahi ben olsam atmazdım para verdim sonuçta (kayseriliyim)Artımed e o kadar yok sayıyorum ki demekki gözüm de görmemiş atmışım çöpebilinçsiz değil de bilinçli atsaydım artımed e güzel bir tepki olurdu ahahhahahah
amin amin arkadaşımmEvet beklentimi yükseltmedim ki yere çakılmayayıminşallah hep birlikte güzel haberler alacağız elbet bir gün
Ahhahahahahha çaktırma benimki de şuursuzluktan olduVallahi ben olsam atmazdım para verdim sonuçta (kayseriliyim)
Yaaa dedim sana senin var diyee aşkımmmKızlar Awox yalancı çıkarmadıysa eğer ki bu sefer oldu sanırımCivcivimmm @haifa D dahacokerken nryyy @akantus pandelaA @Cherie C Clasroomteacher @Hayalim kizim @Bahar7777 @kugukusu ElizabethBennettt
@marmelad01
Ayyyyyyyyy oleyyyyyyyyKızlar Awox yalancı çıkarmadıysa eğer ki bu sefer oldu sanırımCivcivimmm @haifa D dahacokerken nryyy @akantus pandelaA @Cherie C Clasroomteacher @Hayalim kizim @Bahar7777 @kugukusu ElizabethBennettt
@marmelad01
Ayyyy inanmıyorumKızlar Awox yalancı çıkarmadıysa eğer ki bu sefer oldu sanırımCivcivimmm @haifa D dahacokerken nryyy @akantus pandelaA @Cherie C Clasroomteacher @Hayalim kizim @Bahar7777 @kugukusu ElizabethBennettt
@marmelad01
Şuan ağlıcam yAaaa çok sevindim bebeğim sağlıkla gelsin bebişimizzŞuan baya pembeleştiçok heyecanlıyım elim ayağım titreyerek çektim resmen
Kanı regl geçince veririm bebem regle kadar eşime bile söylemicem sizler benim dostumsunuz çok yardımcı oldu herkes siz bilim yeter
Ayy hadi inşallah güzel sonuçlar al bebeğimmmKızlar testim geldi yapıp haber vercem hakkımda hayırlısı
Yaaa Tebrik ederim çok sevindim Bi hamile haberi dahaKızlar Awox yalancı çıkarmadıysa eğer ki bu sefer oldu sanırımCivcivimmm @haifa D dahacokerken nryyy @akantus pandelaA @Cherie C Clasroomteacher @Hayalim kizim @Bahar7777 @kugukusu ElizabethBennettt
@marmelad01
Ay almışsın bileeeAaayyyy ayyyyy ayyyyy ARTIK NET GÖZÜKÜYOOORRR kız asırı mutlu oldum aşırıııııRabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin canım arkadaşımm nasıl mutlı etti bu haber beni nasıııll maşallah subhanallah
Bir güzel haber de senden gelsin inşallahhhhhala cıkmadı yaa beklemedeyim
Ayy süper bence evde test yaparak koyulaşmayı takip edin çok sevindimmm sağlıkla kucağına al inşallahKızlar Awox yalancı çıkarmadıysa eğer ki bu sefer oldu sanırımCivcivimmm @haifa D dahacokerken nryyy @akantus pandelaA @Cherie C Clasroomteacher @Hayalim kizim @Bahar7777 @kugukusu ElizabethBennettt
@marmelad01
İnşallahhhhh bebeğim hepimiz alalımmBir güzel haber de senden gelsin inşallahhhh
Sabah yaptım 6 da negatif canım zaten kasık ağrılarım arttı sivilcelerim çıktı olmadığını düşünüyordumSen yaptin mi test??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?