- 26 Haziran 2025
- 211
- 312
- 18
Öyle demiyoruz tüm kalbimle
Darısı başımıza arkadaşımm
Sabah yaptım 6 da negatif canım zaten kasık ağrılarım arttı sivilcelerim çıktı olmadığını düşünüyordum
Öyle demiyoruz tüm kalbimleCivcivimmm , pandelaA , edebiyatc , ElizabethBennettt , Hayalim kizim , haifa duam sizlerle, sıra siz de inşallah.
Daha ismini saymadığım tüm dostlarım en kısa sürede güzel haberlere inşallah.
Ahhh kıyamam kalk gizzzz kalkkkk hemşom benim bir Angara havası döktürek senleŞuan baya pembeleştiçok heyecanlıyım elim ayağım titreyerek çektim resmen
Kanı regl geçince veririm bebem regle kadar eşime bile söylemicem sizler benim dostumsunuz çok yardımcı oldu herkes siz bilim yeter
Ben de yaaa
Amin amin inşallah canım benim, tüm hamiş dualarına talibizÖyle demiyoruz tüm kalbimleCivcivimmm , pandelaA , edebiyatc , ElizabethBennettt , Hayalim kizim , haifa duam sizlerle, sıra siz de inşallah.
Daha ismini saymadığım tüm dostlarım en kısa sürede güzel haberlere inşallah.
Ay inanmıyorum uzun süredir takip ediyordum yazışmaları bu kez senin için içime doğmuştu hamile kesin dedim kendi kendime çok sevindim yaa sağlıkla gelsinKızlar Awox yalancı çıkarmadıysa eğer ki bu sefer oldu sanırımCivcivimmm haifa D dahacokerken @nryyy akantus pandelaA @Cherie C Clasroomteacher Hayalim kizim Bahar7777 @kugukusu ElizabethBennettt
@marmelad01
Gerçekten hissediyor musun yaaSenden de umutluydum ben bu ay icime dogmustu regl gelmeden umudu kesmicembelki ben de yarin yaparim 13 dpoda varsa cikar zaten yoksa yola devam ederiz ne yapalimmm
Ay ay bu sefer gol galibaKızlar Awox yalancı çıkarmadıysa eğer ki bu sefer oldu sanırımCivcivimmm haifa D dahacokerken @nryyy akantus pandelaA @Cherie C Clasroomteacher Hayalim kizim Bahar7777 @kugukusu ElizabethBennettt
@marmelad01
İnşallah balım artık bu ayda olmazsa bir ay mola vericemEvet erken ama 1.2 kötü bir değer değil bence yani ben bugün 1.2 yi görsem umudu kesmezdimm pazar günü değerim 0.6 idi iki gün önce implantasyon olsa ve 0.6 ise bugün 1.2 olmuş olurdu yani kesmeyelim ümidi iki gün sonra netleşir Allah ın izniyle
Yaaaaaa yeni gördüm hamilesinnnnnmKızlar Awox yalancı çıkarmadıysa eğer ki bu sefer oldu sanırımCivcivimmm haifa D dahacokerken @nryyy akantus pandelaA @Cherie C Clasroomteacher Hayalim kizim Bahar7777 @kugukusu ElizabethBennettt
@marmelad01
Önümüzdeki ay ben de mola vermek durumundayım bu ay olmazsa ki ben kendimi hiiiç hamile gibi hissetmiyorum hamilelik için hazırlık yaparız ufak tefekİnşallah balım artık bu ayda olmazsa bir ay mola vericem
Bu ay bi ankara havası da ben patlata bilsem keşkeAhhh kıyamam kalk gizzzz kalkkkk hemşom benim bir Angara havası döktürek senle
Amaaaaan allahımmmmKızlar Awox yalancı çıkarmadıysa eğer ki bu sefer oldu sanırımCivcivimmm haifa D dahacokerken @nryyy akantus pandelaA @Cherie C Clasroomteacher Hayalim kizim Bahar7777 @kugukusu ElizabethBennettt
@marmelad01
Yaaa dedim sana senin var diyee aşkımmm
Ayyyyyyyyy oleyyyyyyyyBiliyordum ya o kadar çok hissediyordum ki, haydi civcivim yarına senin de haberin gelsin amin
Ayyyy inanmıyorumharika bir haber bu tebrik ederim bebeğim sağlıkla gelsin
Şuan ağlıcam yAaaa çok sevindim bebeğim sağlıkla gelsin bebişimizz
Ayy süper bence evde test yaparak koyulaşmayı takip edin çok sevindimmm sağlıkla kucağına al inşallah
Ahhh kıyamam kalk gizzzz kalkkkk hemşom benim bir Angara havası döktürek senle
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim biraz afalladım ağladım geldimYaaaaaa yeni gördüm hamilesinnnnnm
Aynen öyle, inositol alacağım takviye için. Folik asit zaten kullanıyordum ona devam ederim. Regl gelirse birde hormon tahlilimi yenilerim. Birde soğan kürü yapma düşüncem var bakalım.Önümüzdeki ay ben de mola vermek durumundayım bu ay olmazsa ki ben kendimi hiiiç hamile gibi hissetmiyorum hamilelik için hazırlık yaparız ufak tefek
Hiç yalancı olduğunu düşünmüyorummm kabak gibi ortadaa birde dün hangi testle yapmıştın aşkım baya baya varmış işteeeKızlar hepinize çok teşekkür ederim biraz afalladım ağladım geldimbekledikçe böyle oldu eğer ki yalancı çıkarsa bu ülkeyi yakarım bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?