Sabah yaptım 6 da negatif canım zaten kasık ağrılarım arttı sivilcelerim çıktı olmadığını düşünüyordum

Senden de umutluydum ben bu ay icime dogmustu regl gelmeden umudu kesmicem belki ben de yarin yaparim 13 dpoda varsa cikar zaten yoksa yola devam ederiz ne yapalimmm

Ahhh kıyamam kalk gizzzz kalkkkk hemşom benim bir Angara havası döktürek senle

İnşallah balım artık bu ayda olmazsa bir ay mola vericem

Yaaa dedim sana senin var diyee aşkımmm

Ayyyyyyyyy oleyyyyyyyy Biliyordum ya o kadar çok hissediyordum ki, haydi civcivim yarına senin de haberin gelsin amin
Ayyyy inanmıyorum harika bir haber bu tebrik ederim bebeğim sağlıkla gelsin

Şuan ağlıcam yAaaa çok sevindim bebeğim sağlıkla gelsin bebişimizz

Ayy süper bence evde test yaparak koyulaşmayı takip edin çok sevindimmm sağlıkla kucağına al inşallah

Ahhh kıyamam kalk gizzzz kalkkkk hemşom benim bir Angara havası döktürek senle
Yaaaaaa yeni gördüm hamilesinnnnnm
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim biraz afalladım ağladım geldim bekledikçe böyle oldu eğer ki yalancı çıkarsa bu ülkeyi yakarım bu sefer

Eklentiler

• IMG_2982.webp
    14 KB · Görüntüleme: 36
Önümüzdeki ay ben de mola vermek durumundayım bu ay olmazsa ki ben kendimi hiiiç hamile gibi hissetmiyorum hamilelik için hazırlık yaparız ufak tefek
Aynen öyle, inositol alacağım takviye için. Folik asit zaten kullanıyordum ona devam ederim. Regl gelirse birde hormon tahlilimi yenilerim. Birde soğan kürü yapma düşüncem var bakalım.

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim biraz afalladım ağladım geldim bekledikçe böyle oldu eğer ki yalancı çıkarsa bu ülkeyi yakarım bu sefer
Hiç yalancı olduğunu düşünmüyorummm kabak gibi ortadaa birde dün hangi testle yapmıştın aşkım baya baya varmış işteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…