Kesinlikle gerçek pozitif pembe pembe
Ben de sadece folik asit kullanıyorum o zaman eylül için hepsini düşünelimmAynen öyle, inositol alacağım takviye için. Folik asit zaten kullanıyordum ona devam ederim. Regl gelirse birde hormon tahlilimi yenilerim. Birde soğan kürü yapma düşüncem var bakalım.
Ben demiştim sen agıstosta gebe kalacaksın diyeKızlar Awox yalancı çıkarmadıysa eğer ki bu sefer oldu sanırım@Civcivimmm haifa D dahacokerken nryyy akantus pandelaA @Cherie @Clasroomteacher @Hayalim kizim Bahar7777 @kugukusu @ElizabethBennettt
@marmelad01
Üzülme birtanem seninde yakındır gebelik haberin inşallah alacağız Allah emeklerimizi boşa çıkarmazIşık vurmasına göre değişiyor burada da gölge vuruyor sanki ama yok yani. Hissetmeye başlamıştım zaten
Neden olmasın inshallah beraber patlatırızBu ay bi ankara havası da ben patlata bilsem keşke
Dünkü softec bi gün önce freely di aşkım yine ilk freely ile öğrenmeme haykırdımHiç yalancı olduğunu düşünmüyorummm kabak gibi ortadaa birde dün hangi testle yapmıştın aşkım baya baya varmış işteee
Aynı zamanlarda doğururuz inşallahYaaa Tebrik ederim çok sevindim Bi hamile haberi daha
Allah razı olsun çiçeğimmmSendende güzel haberler bekliyorum
hepinize dua edicem
Sizin destekleriniz çok büyük
İnşallah canım senden de bekliyoruz en kısa zamanda bizim yüzümüz de güler inşallahİnşallah baharcım inşallah yakında senine egüzel haberlerini almayı nasip etsin rabbim
Ayyyy harikaaa çok güzel duruyor pembiş pembiş maşaAllah..Kızlar hepinize çok teşekkür ederim biraz afalladım ağladım geldimbekledikçe böyle oldu eğer ki yalancı çıkarsa bu ülkeyi yakarım bu sefer
Ben ağlıyorum kızlar
kız ben bi ağlıyor bi oynuyorum şuan zatenAhhh kıyamam kalk gizzzz kalkkkk hemşom benim bir Angara havası döktürek senle
O haberi bi alsam valla halay çekerek gezicemNeden olmasın inshallah beraber patlatırız
Aglamıcam diye söz vermiştim sana bende ama yine ağladımAyyyy harikaaa çok güzel duruyor pembiş pembiş maşaAllah..
Bak sana bir saat önce neler diyordum dimi yaaaaa
Canım benim mutluluk gözyaşları dökmek nasip oldu çok şükürçok heyecan yaptım tek tek okuyorum kızlar birinizi es geçersem kusuruma bakmayın gözyaşım pıt
Genelde 2 saate çıkıyor ama ben de merak ettim neden hala çıkmadığınıAllah razı olsun çiçeğimmmya hala sonucum çıkmadı mesai saati bitti sanırım neden çıkmadı acaba
Şükürler olsun kiCanım benim mutluluk gözyaşları dökmek nasip oldu çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?