- 10 Nisan 2016
- 8.753
- 12.791
- 248
- 37
Onu da yaparız bacımO haberi bi alsam valla halay çekerek gezicem
Canımmmmmm sen aramıza yakın zamanda katıldın ama çok teşekkür ederim benden daha umutluydun o kadar hissettim kiGenelde 2 saate çıkıyor ama ben de merak ettim neden hala çıkmadığını
Ayyy inşallah yaa.Aynı zamanlarda doğururuz inşallah
Olsun kuzum mutluluktan olduktan sonra ağla ne olacak ki.Aglamıcam diye söz vermiştim sana bende ama yine ağladım
İyi ki katılmışım günümü güzelleştiren tek şey sen oldun öyle mutlu oldum ki ben de inan hep birlikte yaşıyoruz mutluluğunuCanımmmmmm sen aramıza yakın zamanda katıldın ama çok teşekkür ederim benden daha umutluydun o kadar hissettim kiAllah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
Maşallah aşkım ne yalancısı bebek ben geldim diyoooKızlar hepinize çok teşekkür ederim biraz afalladım ağladım geldimbekledikçe böyle oldu eğer ki yalancı çıkarsa bu ülkeyi yakarım bu sefer
Hayatım nasılsın bakalım nasi geçiyor başladı mı bulantı vs ?Maşallah aşkım ne yalancısı bebek ben geldim diyooo
Regl geçmesini beklerim ben yavrumAmaaaaan allahımmmmcanımm coook sevındım . Bekleme kız gıt kan ver . Ahahaha
Dün Softec bebeğim. Bir önceki gün freelyHiç yalancı olduğunu düşünmüyorummm kabak gibi ortadaa birde dün hangi testle yapmıştın aşkım baya baya varmış işteee
Haber ver bizeeeee çıkar çıkmazhala cıkmadı yaa beklemedeyim
Çok teşekkür ederimAy inanmıyorum uzun süredir takip ediyordum yazışmaları bu kez senin için içime doğmuştu hamile kesin dedim kendi kendime çok sevindim yaa sağlıkla gelsindarısı bizlere
Onlar da sana küsmüş sensin yalancı diyeDün Softec bebeğim. Bir önceki gün freelyyalancı diye ikisinde çöpe attım bide
aşkım yok şükür öyle bir belirtim yok rahatsız ediciHayatım nasılsın bakalım nasi geçiyor başladı mı bulantı vs ?
Ben dayanamazdım giderdim hemencikkkRegl geçmesini beklerim ben yavrumartık sabredebilirim
Benim daha 12 gün var regle çookk bekliycem malesef ama beklediğime değer umarım ama içimde bi his var sanki olacak bu sefer diye umarım boşa umutlanmıyorumdurHer duamdasınızdilerim öbür aya hepinizden güzel haberler alırız Allahım sağlıkla versin inşallah birtanem
maşallah canım çok sevindimm gözün aydınnKızlar hepinize çok teşekkür ederim biraz afalladım ağladım geldimbekledikçe böyle oldu eğer ki yalancı çıkarsa bu ülkeyi yakarım bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?