Çok tebrik ederım . Allah sağ salım kucağına almayı nasip etsın canımRegl geçmesini beklerim ben yavrumartık sabredebilirim
Canım gittin mi peki kan vermeye ne zaman gidiceksinÇok teşekkür ederimher zaman ediyprum kızlar hep de edicem
Neden boşa olsun anneler hissederBenim daha 12 gün var regle çookk bekliycem malesef ama beklediğime değer umarım ama içimde bi his var sanki olacak bu sefer diye umarım boşa umutlanmıyorumdur
Ben regli bekliyorum bitanem eşimin sperm sayısı çokça arttı ileri hızda 0dan biraz arttı ayın 5ine tekrar kontrolü var bakalım ne diycek doktorHayalim kizim canım nasılsınız nası gidiyor sizin mücadele ?
Bebegim awox geldimi yaptinmi okuyamadimDün Softec bebeğim. Bir önceki gün freelyyalancı diye ikisinde çöpe attım bide
Valla korkuyorum bu kadar göbek atıp yalancı çıkarsaOnlar da sana küsmüş sensin yalancı diye
Hahahah
amin aşkım Allah razı olsunHer duamdasınızdilerim öbür aya hepinizden güzel haberler alırız Allahım sağlıkla versin inşallah birtanem
Artık sabretmeye gücüm var sanırımBen dayanamazdım giderdim hemencikkk
çok teşekkür ederimmaşallah canım çok sevindimm gözün aydınninşallah sağlıkla büyüsün, doğsun, kucağınıza gelsin
Allah razı olsun teşekkür ederimÇok tebrik ederım . Allah sağ salım kucağına almayı nasip etsın canım
Sağol canım benim Allah razı olsun zaten bu ay da olmazsa daha da olmaz heralde üzerime düşeni fazlasıyla yaptığımı düşünüyorum bu ayNeden boşa olsun anneler hissedersenden haber var mı diye hep girip bakıyorum ben gerçekten
Ayyy vallahi var bu sefer gerçekten varr ayyy nasıl sevindim offff ben dedim sana demi bu sefer kesin var ayyy kız nasıl mutlu oldum ya ben kalbim pir pirKızlar Awox yalancı çıkarmadıysa eğer ki bu sefer oldu sanırım@Civcivimmm haifa @dahacokerken nryyy @akantus @pandelaA @Cherie @Clasroomteacher Hayalim kizim Bahar7777 @kugukusu ElizabethBennettt
marmelad01
Ayyy vallahi var bu sefer gerçekten varr ayyy nasıl sevindim offff ben dedim sana demi bu sefer kesin var ayyy kız nasıl mutlu oldum ya ben kalbim pir pir
Bende aynı seyı düşünüyorumSağol canım benim Allah razı olsun zaten bu ay da olmazsa daha da olmaz heralde üzerime düşeni fazlasıyla yaptığımı düşünüyorum bu ay
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim biraz afalladım ağladım geldimbekledikçe böyle oldu eğer ki yalancı çıkarsa bu ülkeyi yakarım bu sefer
Çok güzel umarım hep böyle devam eder kuzumaşkım yok şükür öyle bir belirtim yok rahatsız edici
Sabah yap dur heleben bi test daha yapmaya gidiyorum
İyiyim canım sen nasılsın sürecin nasıl gidiyor özletiyorsun valla kendini@esocannnnn canım nasılsın ben çok giremiyorum özledim hepinizi vallaElizabethBennettt sen ne yaptın canım adet oldun mu yoksa inşallah senden de güzel haberler alacakmışız bu ay ? @kugukusu sen nasılsın canım ? marmelad01 sen ne yaptın kuzum ?
Hadı yapben bi test daha yapmaya gidiyorum
Çok güzel çok sevindim bundan sonra da selenyum ve çinko hiç kesme eşinden çinkoyu sabah aç içsin hergün selenyum haftada 3 içsinBen regli bekliyorum bitanem eşimin sperm sayısı çokça arttı ileri hızda 0dan biraz arttı ayın 5ine tekrar kontrolü var bakalım ne diycek doktor
Ayy kan verme şansın yokmu bu basbayağı pembe yalancı değildir sanmiyorum hadi kan ver yaa minicik suanda ayyyben bi test daha yapmaya gidiyorum
Regl geçsin öyle vereyim ya şuann beklerim sonra bana sıkıntı basarYok yokk yalanci olmaz bu pembe cizgi var orda kuruma degil nasil bekliyosun yaa kos kan versene biz delirdik burda
ya yanlışsa diye aklıma girdi bi anSabah yap dur hele
Canım çok soru sordum biliyorum ama bu ay farklı bişey yaptın mı takviye ovülasyon vsçok heyecan yaptım tek tek okuyorum kızlar birinizi es geçersem kusuruma bakmayın gözyaşım pıt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?