Onlar da sana küsmüş sensin yalancı diye

Hahahah
Valla korkuyorum bu kadar göbek atıp yalancı çıkarsa
Her duamdasınız dilerim öbür aya hepinizden güzel haberler alırız Allahım sağlıkla versin inşallah birtanem
amin aşkım Allah razı olsun
Ben dayanamazdım giderdim hemencikkk
Artık sabretmeye gücüm var sanırım
maşallah canım çok sevindimm gözün aydınn inşallah sağlıkla büyüsün, doğsun, kucağınıza gelsin
çok teşekkür ederim Amin inşallah

Neden boşa olsun anneler hisseder senden haber var mı diye hep girip bakıyorum ben gerçekten
Sağol canım benim Allah razı olsun zaten bu ay da olmazsa daha da olmaz heralde üzerime düşeni fazlasıyla yaptığımı düşünüyorum bu ay

İyiyim canım sen nasılsın sürecin nasıl gidiyor özletiyorsun valla kendini benim bu ay reglime 2-3 gün kala lekelenmem oldu 3gün ara ara devam etti test yaptım negatif. Antibiyotik kullanmıştım bu ay bence o yüzden böyle lekelenmeli adet oldum

Ben regli bekliyorum bitanem eşimin sperm sayısı çokça arttı ileri hızda 0dan biraz arttı ayın 5ine tekrar kontrolü var bakalım ne diycek doktor
Çok güzel çok sevindim bundan sonra da selenyum ve çinko hiç kesme eşinden çinkoyu sabah aç içsin hergün selenyum haftada 3 içsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…