Çok güzel çok sevindim bundan sonra da selenyum ve çinko hiç kesme eşinden çinkoyu sabah aç içsin hergün selenyum haftada 3 içsin
Çok saol bitanem senin çok faydan oluyo bizlere hep birlikte güzel haberler alırız insallah

Bende özledim sizleri inan ben yumurta toplattım dün şimdi bekleyeceğiz rahim 4 aya ancak kendini istenilen ölçüde toparlar ama ben 6 ay kadar daha ilaca devam etmeyi tercih ediyorum tam kalınlaşma istenilen ölçünün max derecesine ulaşsın istiyorum tekrar dene tutmasın yaşamak istemiyorum bu sırada zaten embriyo ne kadar beklerse okadar iyi tutunuyor biliyorsun. Umarım bu yeni döngüde senden de güzel haberler gelir senle yaşadıklarımız çok benzer bu sebeple en çokta senin haberini gözlüyorum inan

İnşallah çok güzel kalınlaşır ve pozitif sonuç alırsın kuzum sende

Insallah o güzel haberi duyarım dualarimdasin

Bu ay yumurtlama zamanını değerlendirdim ama çatlama günü ve sonrası değerlendiremedim hiç fırsat olmadı başka işlere koşturmaktan acaba tutmuşmudur en son çatlamadan 1 2 gün önce yapabildim
Hıc bellı olmuyor o kuzum ya . Bana doktor bu ay ıcın yumurtlamadan bır gün önce yumurtlama günü ve yumurtlamadan bır gün sonra olmak üzere günde ıkı kere ılıskı onerdı . O yüzden bu ay da kalmazsam bır daha kalamayacagımı düşünüyorum 3 ay böyle dene hamılelık olmazsa 3 ay sonra gel dedı .

O ne ıse yarıyor acaba
Canım çinko erkeklerde biliyorsun prostat sorununu ileri yaşlarda temeli çinko eksikliği ama bunu hiçbir doktor söylemez ameliyatlık edene kadar beklemek işlerine gelir çinko düzenli kullanan erkekte prostat olmaz selenyum da sperm kalitesi için haftada 3 içilmeli yani sağlık problemi gerekmez bunlar erkek sağlığı açısından faydalı ve gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…