O ne ıse yarıyor acabaÇok güzel çok sevindim bundan sonra da selenyum ve çinko hiç kesme eşinden çinkoyu sabah aç içsin hergün selenyum haftada 3 içsin
Çok saol bitanem senin çok faydan oluyo bizlere hep birlikte güzel haberler alırız insallahÇok güzel çok sevindim bundan sonra da selenyum ve çinko hiç kesme eşinden çinkoyu sabah aç içsin hergün selenyum haftada 3 içsin
İnşallah balımÇok güzel umarım hep böyle devam eder kuzum
Hayır hayır yanlış olma imkanı yokRegl geçsin öyle vereyim ya şuann beklerim sonra bana sıkıntı basar
ya yanlışsa diye aklıma girdi bi an
Öyle düşünme Allahın ne zaman yazıldığını bilemeyiz ama bu ay gelmiştirSağol canım benim Allah razı olsun zaten bu ay da olmazsa daha da olmaz heralde üzerime düşeni fazlasıyla yaptığımı düşünüyorum bu ay
Hergun ilişkiCanım çok soru sordum biliyorum ama bu ay farklı bişey yaptın mı takviye ovülasyon vs
Kız ne yanlışı daha kaç test pozitif çıkacakRegl geçsin öyle vereyim ya şuann beklerim sonra bana sıkıntı basar
ya yanlışsa diye aklıma girdi bi an
Bende özledim sizleri inan ben yumurta toplattım dün şimdi bekleyeceğiz rahim 4 aya ancak kendini istenilen ölçüde toparlar ama ben 6 ay kadar daha ilaca devam etmeyi tercih ediyorum tam kalınlaşma istenilen ölçünün max derecesine ulaşsın istiyorum tekrar dene tutmasın yaşamak istemiyorum bu sırada zaten embriyo ne kadar beklerse okadar iyi tutunuyor biliyorsun. Umarım bu yeni döngüde senden de güzel haberler gelir senle yaşadıklarımız çok benzer bu sebeple en çokta senin haberini gözlüyorum inanİyiyim canım sen nasılsın sürecin nasıl gidiyor özletiyorsun valla kendinibenim bu ay reglime 2-3 gün kala lekelenmem oldu 3gün ara ara devam etti test yaptım negatif. Antibiyotik kullanmıştım bu ay bence o yüzden böyle lekelenmeli adet oldum
Bu ay yumurtlama zamanını değerlendirdim ama çatlama günü ve sonrası değerlendiremedim hiç fırsat olmadı başka işlere koşturmaktan acaba tutmuşmudur en son çatlamadan 1 2 gün önce yapabildimBende aynı seyı düşünüyorum
Vericem kuzu bir çıksaydı sanırım sabaha kaldıHaber ver bizeeeee çıkar çıkmaz
İnşallah çok güzel kalınlaşır ve pozitif sonuç alırsın kuzum sendeBende özledim sizleri inan ben yumurta toplattım dün şimdi bekleyeceğiz rahim 4 aya ancak kendini istenilen ölçüde toparlar ama ben 6 ay kadar daha ilaca devam etmeyi tercih ediyorum tam kalınlaşma istenilen ölçünün max derecesine ulaşsın istiyorum tekrar dene tutmasın yaşamak istemiyorum bu sırada zaten embriyo ne kadar beklerse okadar iyi tutunuyor biliyorsun. Umarım bu yeni döngüde senden de güzel haberler gelir senle yaşadıklarımız çok benzer bu sebeple en çokta senin haberini gözlüyorum inan
Kanmı verdin askim kaçırdım benVericem kuzu bir çıksaydı sanırım sabaha kaldı
Sen bu kanı hastanede mi verdin balım , bazen sisteme girmiyorlar ben laboratuvarı arayıp öğrenmiştimVericem kuzu bir çıksaydı sanırım sabaha kaldı
Insallah o güzel haberi duyarım dualarimdasinBende özledim sizleri inan ben yumurta toplattım dün şimdi bekleyeceğiz rahim 4 aya ancak kendini istenilen ölçüde toparlar ama ben 6 ay kadar daha ilaca devam etmeyi tercih ediyorum tam kalınlaşma istenilen ölçünün max derecesine ulaşsın istiyorum tekrar dene tutmasın yaşamak istemiyorum bu sırada zaten embriyo ne kadar beklerse okadar iyi tutunuyor biliyorsun. Umarım bu yeni döngüde senden de güzel haberler gelir senle yaşadıklarımız çok benzer bu sebeple en çokta senin haberini gözlüyorum inan
Hıc bellı olmuyor o kuzum ya . Bana doktor bu ay ıcın yumurtlamadan bır gün önce yumurtlama günü ve yumurtlamadan bır gün sonra olmak üzere günde ıkı kere ılıskı onerdı . O yüzden bu ay da kalmazsam bır daha kalamayacagımı düşünüyorumBu ay yumurtlama zamanını değerlendirdim ama çatlama günü ve sonrası değerlendiremedim hiç fırsat olmadı başka işlere koşturmaktan acaba tutmuşmudur en son çatlamadan 1 2 gün önce yapabildim
Evet kuzu sabah Kbb ye gittim ilaç vereceği için kan istettimKanmış verdin askim kaçırdım ben
Canım çinko erkeklerde biliyorsun prostat sorununu ileri yaşlarda temeli çinko eksikliği ama bunu hiçbir doktor söylemez ameliyatlık edene kadar beklemek işlerine gelir çinko düzenli kullanan erkekte prostat olmaz selenyum da sperm kalitesi için haftada 3 içilmeli yani sağlık problemi gerekmez bunlar erkek sağlığı açısından faydalı ve gerekliO ne ıse yarıyor acaba
Evet devlet hastanesinde verdim kuzum bi arayayım bakayımSen bu kanı hastanede mi verdin balım , bazen sisteme girmiyorlar ben laboratuvarı arayıp öğrenmiştim
Ayy hadi kuzum bi mutlu haberde sen ver de iyce şenlensin buralarEvet kuzu sabah Kbb ye gittim ilaç vereceği için kan istettimdün ve sabah freely ler silik çizgiydi ama bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?