Canımsın sende öyleInsallah o güzel haberi duyarım dualarimdasin
Saçmalama olur mu öyle şey.. şimdi yazayım düzgünceCanım çok soru sordum biliyorum ama bu ay farklı bişey yaptın mı takviye ovülasyon vs
Ay ne bileyim ya en son takvimde ovülasyon günümün en yüksek olduğu günü değerlendirdim genelde benim 15. Gün çatlama olur ama değerlendiremedim ya içime kurt düştüHıc bellı olmuyor o kuzum ya . Bana doktor bu ay ıcın yumurtlamadan bır gün önce yumurtlama günü ve yumurtlamadan bır gün sonra olmak üzere günde ıkı kere ılıskı onerdı . O yüzden bu ay da kalmazsam bır daha kalamayacagımı düşünüyorum3 ay böyle dene hamılelık olmazsa 3 ay sonra gel dedı .
Alla alla ılk defa duydum ya zaten esıme kan tahlılı yapılmadı bende ona şaşırdım . Sperm e bakıldı çok ıyı dedı . Ultrason dan baktılar . Varıkosel çıktı az düzeyde . Ama sperm sayısı ve hareketlılıgı ıstedıgımızden çok daha ıyı hamılelıge engel yok dedı .Canım çinko erkeklerde biliyorsun prostat sorununu ileri yaşlarda temeli çinko eksikliği ama bunu hiçbir doktor söylemez ameliyatlık edene kadar beklemek işlerine gelir çinko düzenli kullanan erkekte prostat olmaz selenyum da sperm kalitesi için haftada 3 içilmeli yani sağlık problemi gerekmez bunlar erkek sağlığı açısından faydalı ve gerekli
Bal çörek otunu bu sefer bende kesin yapcam regl olayım ve hergun ilişki yasiycam kocamda senin sayende artık ağzı kulağına varitSaçmalama olur mu öyle şey.. şimdi yazayım düzgünce
Ovilasyonla takip ettim ben reglim bitti hergün beraberlik yaşadımçatlama olduğu gün bembeyaz bi akıntı geldi çok yoğun o günü de değerlendirdim ve çatlamadan sonra bi dolu bi boş şeklinde gittim.
Aylardır bal çörek otu yapıyordum onu bu ay memlekette olduğum için yapamamıştım hatta folik bile düzgün kullanamadım
Belirti soracak olursan çatlama günü inanılmaz bacak ağrısı çektim gece bile uyutmamıştı.
Çatlamadan sonra hiç akıntım olmadı hala yok. Ama sıcak basıyordu sürekli . 2 gün önce de bel ağrısı yaşadım o kadarha bir de kedim karnıma masaj yapmıştı normalde kışın yapar yünlü şeyler olunca ama bu sefer acaba mı dedirtti. Birde benim sivilcem çıkmaz bitane sivilce çıkardım
Senin sürecin mucize gerçekten canım kaç embriyo oluştu? İyi yapmışsın canım her yönden en iyi şekilde hazırlanmak lazım. Süreklii dene yanıl olacağına tek seferde sıkı sıkı tutunur yada tutunurlar İnşallah kuzum. Evet canım süreçlerimiz benziyor ikimizde bu sene bitmeden güzel haberleri veririz inşallahBende özledim sizleri inan ben yumurta toplattım dün şimdi bekleyeceğiz rahim 4 aya ancak kendini istenilen ölçüde toparlar ama ben 6 ay kadar daha ilaca devam etmeyi tercih ediyorum tam kalınlaşma istenilen ölçünün max derecesine ulaşsın istiyorum tekrar dene tutmasın yaşamak istemiyorum bu sırada zaten embriyo ne kadar beklerse okadar iyi tutunuyor biliyorsun. Umarım bu yeni döngüde senden de güzel haberler gelir senle yaşadıklarımız çok benzer bu sebeple en çokta senin haberini gözlüyorum inan
Artık her gün ilişki yaşamaya hazır mısınHergun ilişki
korktum yaKız ne yanlışı daha kaç test pozitif çıkacak
@esocannnnn canım nasılsın ben çok giremiyorum özledim hepinizi vallaElizabethBennettt sen ne yaptın canım adet oldun mu yoksa inşallah senden de güzel haberler alacakmışız bu ay ? @kugukusu sen nasılsın canım ? marmelad01 sen ne yaptın kuzum ?
Hadi senin sayende kocamda yasiycakArtık her gün ilişki yaşamaya hazır mısın
korktum ya
Civcivimmm bu ay sende sürekli destek olan yanımda olanlardan birisin çok teşekkür ederim sanada
Bugün kaçıncı gün. Bebegim
Yapıver ne var sankiHadi senin sayende kocamda yasiycakotursun sana dua etsin
Arkadaşım erken diyelim bir kaç gün daha bekleyelim adete kadar
Mecbur artık el mahkumYapıver ne var sankiben aklıma bebek geldikçe yanaşıyordum kocama
Aaa anlatmışsın zaten şimdi gördümSaçmalama olur mu öyle şey.. şimdi yazayım düzgünce
Ovilasyonla takip ettim ben reglim bitti hergün beraberlik yaşadımçatlama olduğu gün bembeyaz bi akıntı geldi çok yoğun o günü de değerlendirdim ve çatlamadan sonra bi dolu bi boş şeklinde gittim.
Aylardır bal çörek otu yapıyordum onu bu ay memlekette olduğum için yapamamıştım hatta folik bile düzgün kullanamadım
Belirti soracak olursan çatlama günü inanılmaz bacak ağrısı çektim gece bile uyutmamıştı.
Çatlamadan sonra hiç akıntım olmadı hala yok. Ama sıcak basıyordu sürekli . 2 gün önce de bel ağrısı yaşadım o kadarha bir de kedim karnıma masaj yapmıştı normalde kışın yapar yünlü şeyler olunca ama bu sefer acaba mı dedirtti. Birde benim sivilcem çıkmaz bitane sivilce çıkardım
Bahar7777 15 16 pik 17 çatlamaydı. Ben 12sinde başladım kalpli olan günler beraberlik olan günler. Ekstra takviye kür vs hiç kullanamadım evde olmadığım için
Bebek bu ay ekstra hiçbir şey yapmadım her gün beraberlik oldu kalpli olan günler.. hatta bal çörek otu falan yapıyordum evde olmadığım için kullanamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?