Canım çok soru sordum biliyorum ama bu ay farklı bişey yaptın mı takviye ovülasyon vs
Saçmalama olur mu öyle şey.. şimdi yazayım düzgünce
Ovilasyonla takip ettim ben reglim bitti hergün beraberlik yaşadım çatlama olduğu gün bembeyaz bi akıntı geldi çok yoğun o günü de değerlendirdim ve çatlamadan sonra bi dolu bi boş şeklinde gittim.
Aylardır bal çörek otu yapıyordum onu bu ay memlekette olduğum için yapamamıştım hatta folik bile düzgün kullanamadım
Belirti soracak olursan çatlama günü inanılmaz bacak ağrısı çektim gece bile uyutmamıştı.
Çatlamadan sonra hiç akıntım olmadı hala yok. Ama sıcak basıyordu sürekli . 2 gün önce de bel ağrısı yaşadım o kadar ha bir de kedim karnıma masaj yapmıştı normalde kışın yapar yünlü şeyler olunca ama bu sefer acaba mı dedirtti. Birde benim sivilcem çıkmaz bitane sivilce çıkardım

Ay ne bileyim ya en son takvimde ovülasyon günümün en yüksek olduğu günü değerlendirdim genelde benim 15. Gün çatlama olur ama değerlendiremedim ya içime kurt düştü

Alla alla ılk defa duydum ya zaten esıme kan tahlılı yapılmadı bende ona şaşırdım . Sperm e bakıldı çok ıyı dedı . Ultrason dan baktılar . Varıkosel çıktı az düzeyde . Ama sperm sayısı ve hareketlılıgı ıstedıgımızden çok daha ıyı hamılelıge engel yok dedı .

Bal çörek otunu bu sefer bende kesin yapcam regl olayım ve hergun ilişki yasiycam kocamda senin sayende artık ağzı kulağına varit

Senin sürecin mucize gerçekten canım kaç embriyo oluştu? İyi yapmışsın canım her yönden en iyi şekilde hazırlanmak lazım. Süreklii dene yanıl olacağına tek seferde sıkı sıkı tutunur yada tutunurlar İnşallah kuzum. Evet canım süreçlerimiz benziyor ikimizde bu sene bitmeden güzel haberleri veririz inşallah

Canim ben iyiyim regl bekliyorum test yapmicam dedim bu sefer 12 dpodayim. Almanyaya da dondum akisina biraktim bu sefer. Ama bizde de esimde sperm yavasligi cikti sayisi da 38 milyon geldi toplam. Sayi da dusuk yani. Takviye kullaniyoruz oyle denemeye devam… sen nasilsin ne alemdesin yoksun ne zamandir??

Aaa anlatmışsın zaten şimdi gördüm

Eeee hanımefendi bu ay neler yaptınız ne gibi belirtileriniz oldu anlatır mısınız biraz A aydk
Bebek bu ay ekstra hiçbir şey yapmadım her gün beraberlik oldu kalpli olan günler.. hatta bal çörek otu falan yapıyordum evde olmadığım için kullanamadım..
Çatlama günü bembeyaz yoğun bi akıntı geldi ve o gün bacağım çok ağrıdı uyutmamıştı.
Sivilcem hiç çıkmaz bitane çıktı. Ama sürekli sıcak basıyordu çatlamadan sonra.
2 gün önce bel ağrım oldu .. kedim normalde kışın masaj yapar ilk defa bu sıcaklarda masaja geldi karnıma ve akıntım çatlamdan sonra olmadı hala yok

Eklentiler

• IMG_2983.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…