Arkadaşım erken diyelim bir kaç gün daha bekleyelim adete kadar
elbet bi gun yukselecek o beta elbet bir gun moral bozmak yok!
Bakalım reglin gelmesini beklicem az kaldı zaten hayırlısıyla olsun herşey pek beklentiye girmemiştim zatenOo erken daha askim varsabelki yeni yeni rahme tutunuyosa beta hcgde daha kana geçmemiş olabilir
Tarif verirmisiniz nasıl yaptınız bunlarıAşkım bu at yine çörek otu bal tarçın yaptım, adem elması yaptım , inositol kullandımbaşka onun haricinde hiçbir şey yapmadım iki güne bir ilişki oldu
Zaten sevmem kız onlarıSalam sosis sucuk ta tüketme askim
10 yemek kaşığı balBu kür nasıl yapılıyor ya tarifi varmı ben bulamadım da
Böyle olan var mı acaba bilmiyorum ki testi erken verdim ama riske atamazdım ilaç için mecbur şimdi napıcam ilacı yine mi almayımOo erken daha askim varsabelki yeni yeni rahme tutunuyosa beta hcgde daha kana geçmemiş olabilir
Yumurtlamadan sonra bırakılıyor mu kuzumZaten sevmem kız onları
10 yemek kaşığı bal
10 tatlı kaşığı çörek otu
10 çay kaşığı tarçın karıştır
Regl 2. Günü başla 12 gün kullan .. ama yumurtlaman erken oluyorsa 8 10 gün kullan ben öyle yaptım
Amin hepimizin hakkında hayırlısı olsun Rabbim tez zamanda bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsinBakalım reglin gelmesini beklicem az kaldı zaten hayırlısıyla olsun herşey pek beklentiye girmemiştim zaten
Evet BebekYumurtlamadan sonra bırakılıyor mu kuzum
Bence içme derimBöyle olan var mı acaba bilmiyorum ki testi erken verdim ama riske atamazdım ilaç için mecbur şimdi napıcam ilacı yine mi almayım
Allah razı olsun senide hamile bırakcaz dur dahaİyi ki katılmışım günümü güzelleştiren tek şey sen oldun öyle mutlu oldum ki ben de inan hep birlikte yaşıyoruz mutluluğunu
Arkadaşım yazmışTarif verirmisiniz nasıl yaptınız bunları
Bir kaç gün dayanabilirsen bence öyle başla derim ben karar senin tabi amaBöyle olan var mı acaba bilmiyorum ki testi erken verdim ama riske atamazdım ilaç için mecbur şimdi napıcam ilacı yine mi almayım
Sen nasıl oldun kuzum? Belirtilerin başladı mı?Arkadaşım yazmışben faydasını gördüğüme inanıyorum umarım sende de işe yarar
HayırSen nasıl oldun kuzum? Belirtilerin başladı mı?
İnşAllah bakalım nasıl ilerleyecek böyle giderse aksama bi test daha patlatırım ben bi test bağımlısı oldumAllah razı olsun senide hamile bırakcaz dur daha
Akşam yapma sabah yap bebeğim.. sabah daha yoğun diyorlar düşükse yakalayamazsın akşamları şuanİnşAllah bakalım nasıl ilerleyecek böyle giderse aksama bi test daha patlatırım ben bi test bağımlısı oldum
Evet ya chatgbt sordum 6-10 arası günlerde yerleşiyormuş daha yerleşme olmamışsa kana karışmamıştır vs demiş bakalım çok ümitlenmemek kaydıyla beklemedeyim bakalımBir kaç gün dayanabilirsen bence öyle başla derim ben karar senin tabi ama
yaşadığın yer ve hastane adıyla laboratuvar yazıp google dan arayıp bulabilirsin canımKızlar bende kan verdim sabah sağlık ocağına. Burdan devlet hastanesine gidiyor sonuçlar. Ordan belli oluyor. Laboratuvar sistemine bakıyorum ama sonuç çıkmamış ama oraya gittiği görünüyor. Nasıl arıyoruz laboratuvarı. Numarası nerde bilmiyorum kihastaneyi mi arıyoruz direkt
Bana 2 gün önce çizgi verdi ama içinden mi geldi bilemiyorum bide çöpe attım yalancı diyeEvet ya chatgbt sordum 6-10 arası günlerde yerleşiyormuş daha yerleşme olmamışsa kana karışmamıştır vs demiş bakalım çok ümitlenmemek kaydıyla beklemedeyim bakalımfreely ler yine boş diyoruz o zaman bu arada
Hastaneye arıyorum ben laboratuvara bağlayın diyorumKızlar bende kan verdim sabah sağlık ocağına. Burdan devlet hastanesine gidiyor sonuçlar. Ordan belli oluyor. Laboratuvar sistemine bakıyorum ama sonuç çıkmamış ama oraya gittiği görünüyor. Nasıl arıyoruz laboratuvarı. Numarası nerde bilmiyorum kihastaneyi mi arıyoruz direkt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?