Baktım bildirim de görünce bile anladım
Ayyy nasıl sevindim nasıl mutlu oldum var ya içime doğmuştu ama bu ay çoğunuzdan güzel haber alacağım demiştim darısı diğer güzellerime keyfini çıkar testin benimkiyle nerdeyse aynı koyulukta 2 günde bir yap koyulaşmayı takip edelim hep beraber bu günlerde çok dikkatli ol yukardan uzanarak bir şey alma

Anlatmissin canim burda yani yumurta toplattin tup bebek icin mi nasil ilerliceksiniz?? Ben de bir sure daha deneyip tup bebege yonelmeyi dusunuyorum cunku

Anladım canım üşenmeyip tekrar yazmışsın inşallah bizede nasip olur

Sen zaten baska sans birakmamissin bos yok bos
Bu ay oldu oldu olmazsa keserim seni diyordum eşime ahahahha
Amin inşallah kızlar kanda da güzel ilerler inşallah sağlıkla tatil de rahatça eğlenebilirim artık

@Bahar7777 15 16 pik 17 çatlamaydı. Ben 12sinde başladım kalpli olan günler beraberlik olan günler. Ekstra takviye kür vs hiç kullanamadım evde olmadığım için
Benimki de sık ilişkiyle oldu ama bebiş için değil valla daha çok keyfiydi tatildeydik iş stresi yoktu yoğun bir iş temposundan çıkmıştık ikimizde aynı işi yapıyoruz rahat olun bebekler geliyor zaten

Bu ay oldu oldu olmazsa keserim seni diyordum eşime ahahahha

Amin inşallah kızlar kanda da güzel ilerler inşallah sağlıkla tatil de rahatça eğlenebilirim artık
Salata ve piştiğinden emin olmadığın hiç bir eti yeme bebeğim. Onun dışında keyfine bak

Salatanın temiz yıkandığından emin olamayacağın için çapraz bulaş tehlikeli evde de iyice yıka öyle ye. Ben değil dışarda başka evde yapılan salatayı bile tüketmiyorum.
Bunu bilmiyordum vallahi dikkat ederim çok da severim teşekkür ederim

Bunu bilmiyordum vallahi dikkat ederim çok da severim teşekkür ederim
Ne demek canım belki hemen doktora gitmezsin diye şimdiden önlemini al diye belirtmiş olayım dedim sağlıkla artsın şimdi tahmini doğum ne zaman?

Ay ne bileyim ya en son takvimde ovülasyon günümün en yüksek olduğu günü değerlendirdim genelde benim 15. Gün çatlama olur ama değerlendiremedim ya içime kurt düştü
Takılma buna . Sankı yumurtlama gününü degerlendırem herkes hamıle mı kalıyor . Sabredıp görecez . Insallah güzel haber alırız bu ay

Ne demek canım belki hemen doktora gitmezsin diye şimdiden önlemini al diye belirtmiş olayım dedim sağlıkla artsın şimdi tahmini doğum ne zaman?
Sat 6 Ağustos inşallah sağlıkla ilerler regl de dört gün sonraydı günüm geçince gitmeyi düşünüyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…