Baktım bildirim de görünce bile anladımKızlar Awox yalancı çıkarmadıysa eğer ki bu sefer oldu sanırım@Civcivimmm @haifa @dahacokerken nryyy @akantus pandelaA Cherie @Clasroomteacher Hayalim kizim @Bahar7777 @kugukusu ElizabethBennettt
marmelad01
Bende özledim sizleri inan ben yumurta toplattım dün şimdi bekleyeceğiz rahim 4 aya ancak kendini istenilen ölçüde toparlar ama ben 6 ay kadar daha ilaca devam etmeyi tercih ediyorum tam kalınlaşma istenilen ölçünün max derecesine ulaşsın istiyorum tekrar dene tutmasın yaşamak istemiyorum bu sırada zaten embriyo ne kadar beklerse okadar iyi tutunuyor biliyorsun. Umarım bu yeni döngüde senden de güzel haberler gelir senle yaşadıklarımız çok benzer bu sebeple en çokta senin haberini gözlüyorum inan
Bekleyebiliriz daha regl gününe kadarrrrrrr
tekrar yazmıştımAaa anlatmışsın zaten şimdi gördüm
Anladım canım üşenmeyip tekrar yazmışsın inşallah bizede nasip olurBebek bu ay ekstra hiçbir şey yapmadım her gün beraberlik oldu kalpli olan günler.. hatta bal çörek otu falan yapıyordum evde olmadığım için kullanamadım..
Çatlama günü bembeyaz yoğun bi akıntı geldi ve o gün bacağım çok ağrıdı uyutmamıştı.
Sivilcem hiç çıkmaz bitane çıktı. Ama sürekli sıcak basıyordu çatlamadan sonra.
2 gün önce bel ağrım oldu .. kedim normalde kışın masaj yapar ilk defa bu sıcaklarda masaja geldi karnımave akıntım çatlamdan sonra olmadı hala yok
Bu ay oldu oldu olmazsa keserim seni diyordum eşime ahahahhaSen zaten baska sans birakmamissin bos yok bos
Baktım bildirim de görünce bile anladım
Ayyy nasıl sevindim nasıl mutlu oldum var yaiçime doğmuştu ama bu ay çoğunuzdan güzel haber alacağım demiştim darısı diğer güzellerime keyfini çıkar testin benimkiyle nerdeyse aynı koyulukta 2 günde bir yap koyulaşmayı takip edelim hep beraber bu günlerde çok dikkatli ol yukardan uzanarak bir şey alma
Dualarımdasınız her zmaan da olacaksınızAnladım canım üşenmeyip tekrar yazmışsın inşallah bizede nasip olur
Benimki de sık ilişkiyle oldu ama bebiş için değil valla daha çok keyfiydi tatildeydik iş stresi yoktu yoğun bir iş temposundan çıkmıştık ikimizde aynı işi yapıyoruz@Bahar7777 15 16 pik 17 çatlamaydı. Ben 12sinde başladımkalpli olan günler beraberlik olan günler. Ekstra takviye kür vs hiç kullanamadım evde olmadığım için
Ara hemen söylüyorlarEvet devlet hastanesinde verdim kuzum bi arayayım bakayım
Salata ve piştiğinden emin olmadığın hiç bir eti yeme bebeğim. Onun dışında keyfine bakBu ay oldu oldu olmazsa keserim seni diyordum eşime ahahahha
Amin inşallah kızlar kanda da güzel ilerler inşallah sağlıkla tatil de rahatça eğlenebilirim artık
Önümüzdeki ay değerlendirme yapamam diye hırsla sevgiyle yaptıkBenimki de sık ilişkiyle oldu ama bebiş için değil valla daha çok keyfiydi tatildeydik iş stresi yoktu yoğun bir iş temposundan çıkmıştık ikimizde aynı işi yapıyoruzrahat olun bebekler geliyor zaten
Kız salata neden ? İlk defa duydumSalata ve piştiğinden emin olmadığın hiç bir eti yeme bebeğim. Onun dışında keyfine bak
Salatanın temiz yıkandığından emin olamayacağın için çapraz bulaş tehlikeli evde de iyice yıka öyle ye. Ben değil dışarda başka evde yapılan salatayı bile tüketmiyorum.Kız salata neden ? İlk defa duydum
2 saat pişmezse asla yiyemem et zaten
Tahmini 9 kuzuBugün kaçıncı gün. Bebegim
Bunu bilmiyordum vallahi dikkat ederim çok da severimSalatanın temiz yıkandığından emin olamayacağın için çapraz bulaş tehlikeli evde de iyice yıka öyle ye. Ben değil dışarda başka evde yapılan salatayı bile tüketmiyorum.
Ne demek canım belki hemen doktora gitmezsin diye şimdiden önlemini al diye belirtmiş olayım dedimBunu bilmiyordum vallahi dikkat ederim çok da severimteşekkür ederim
Oo erken daha askim varsabelki yeni yeni rahme tutunuyosa beta hcgde daha kana geçmemiş olabilirTahmini 9 kuzu
Takılma buna . Sankı yumurtlama gününü degerlendırem herkes hamıle mı kalıyor . Sabredıp görecez . Insallah güzel haber alırız bu ayAy ne bileyim ya en son takvimde ovülasyon günümün en yüksek olduğu günü değerlendirdim genelde benim 15. Gün çatlama olur ama değerlendiremedim ya içime kurt düştü
Bu kür nasıl yapılıyor ya tarifi varmı ben bulamadım daAyy bende bu ay olmazsa bal tarçın çörek otu kürü yapacağım çok şükür sen faydasını gördünGün aşırı ilişki de doğru bir şey bence bakalım şuanlık o şekilde devam ediyorum yumurtlama başlamamasına rağmen
Sat 6 AğustosNe demek canım belki hemen doktora gitmezsin diye şimdiden önlemini al diye belirtmiş olayım dedimsağlıkla artsın şimdi tahmini doğum ne zaman?
Salam sosis sucuk ta tüketme askimBunu bilmiyordum vallahi dikkat ederim çok da severimteşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?