Silik olan sonraki. Ya valla ben göbek atınca dedim bi an ya yanlışsa patlattım bitane daha regl günü ovi yapıcam bakayım nasıl çıkacak ahahaha alışkanlıklarından vazgeçmiyorum hala
Ayyy diğeri baya belirginleşimiş Süper yaaaa inanki çok sevindim MashaAllah MashaAllah Rabbim sağlıkla ilerletsin.

Keşke bende de ovu testi olaydı yaaa. Mecbur beklicem ben de ama kedilerden yana pek bir değişiklik yok diye taktım biraz Ümitsizliğe kapılmak istemem açıkçası

Canım Senın oncekı günlerin nasıl çıkmıştı . Mesela Dpo 8 de benım 8 bugün negatıf çıktı ya ondan soruyorum umutlanmak ıcın . Bıde Sımdı 11 mıydı
Benim şuan dpo10
Önceki günler bu markayla yapmadım dün Softec ile denemiştim çok silik şekilde vardı yalancı olabilir demiştim.
Dpo8de de yine çok silik freely çıkarmıştı ama oda yalancı veriyor duymuşsundur inanmamıştım.
Ben çatlamadan beri ovi testi ile de takip yaptım tek umudum onların hep koyu çıkmasıydı. Elinde varsa deneyebilirsin. Herkeste aynı etkiyi göstermiyor ama pike yakın çıkabiliyor veya pik

Aşkım işten çıktım yoldayken yazamadım sabahtan beride dolmuştum eve gelince patladım tutamadım kendimi
Dursana ya. Daha kaç gün var. Bence çizgi çıkacak ben inanıyorum ya
belki senin kedilerin umrunda değildir onlar takmaz çoğu şeyi öyle düşün
Allah razı olsun inşallah sağlıkla ilerler

Hayır kötü bir şey mi bu ya hafif göğüs hassasiyeti ara ara bel kaşık ağrısı başka yok
Gayet normal canım bende ilk gebeliğimde nerdeyse sıfır belirti yasadım hafif kasık ağrısı ve göğüs sızısı dışında bisey yoktu doğuma kadar da midem gram bulanmadı

Gayet normal canım bende ilk gebeliğimde nerdeyse sıfır belirti yasadım hafif kasık ağrısı ve göğüs sızısı dışında bisey yoktu doğuma kadar da midem gram bulanmadı
Teşekkür ederim aşkım inşallah sorunsuz ilerler ya

Tabi kuzum zaten sürekli bana yakın olduğu için anlaşılmaz büyük ihtimalle.

Senin şu test kaç değeri ölçüyor erken gebelik testin ? Kanda kaçtır şuan diye merak etttim

Tabi kuzum zaten sürekli bana yakın olduğu için anlaşılmaz büyük ihtimalle.

Senin şu test kaç değeri ölçüyor erken gebelik testin ? Kanda kaçtır şuan diye merak etttim
Aslında 25 yazıyor ama daha düşük betaları algılıyor. Arkadaşımın 10 ken pozitif vermişti. Bence benim de düşüktür şuan kırmızı olduğuna bakma onlar yanıltıyor

Aslında 25 yazıyor ama daha düşük betaları algılıyor. Arkadaşımın 10 ken pozitif vermişti. Bence benim de düşüktür şuan kırmızı olduğuna bakma onlar yanıltıyor
Evet yeni yerleşti çünkü 10 dpo büyük ihtimalle 10 15 veya daha düşüktür. İnşaAllah binlerce binlerce yükselsin

Sağ ol kuzucum ama olduğunu düşünmüyorum belirtilerim adetin geldiğini söylüyor göğüs hassasiyetim başladı falan herkesin nasibi kısmeti farklıdır bal çörek otu bal karışımı ve sık ilişki deneyeceğim bende inşallah nasip olur bizede Sen tadını çıkar tatile de gideceksin dikkat et kendine boya falanda sürme bence hiç riske atma. Bebişimize güzel bak

Kuzum bir kaç saat öncesine kadar bu deli hemşom da böyle konuşuyordu bak şimdi ne halde Hiç belli olmaz. Tamam heveslenmesende tamamen ümidini kesme ama sonuç ne olursa olsun pozitif olmana sevindim

ay duygulandım
Geçen ağlayarak yemek yemiştim hatırlıyor musun ben sinir krizi geçiriyorum diye düşünmüştüm
Evet o kürü kullan bak bu ay hariç 3 ay bende kullandım memlekete gidince uğraşmamıştım bide çatlama olana kadar sık ilişki sonrası sana kalmış.. ama ben laboquick görünce nedense güzel haber gelecek ona inanıyorum

Kuzum bir kaç saat öncesine kadar bu deli hemşom da böyle konuşuyordu bak şimdi ne halde Hiç belli olmaz. Tamam heveslenmesende tamamen ümidini kesme ama sonuç ne olursa olsun pozitif olmana sevindim
Sözler veriyordum ağlamayacağım düşünmeyeceğim diye ahhahaah şimdi yine sözlerimi yuttum kaldım iyikide yuttum yani kız bu arada seninde bacağın ağrımıştı hatırlıyorum inşallah düşündüğüm şeydendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…