- 29 Aralık 2024
- 2.238
- 1.320
- 48
İşte bak oldumu nasıl gozukuyo okadar silik çizgi aramamız boşaAlışkanlıklarımdan vazgeçmem teyit önemli
Ayyy diğeri baya belirginleşimiş Süper yaaaa inanki çok sevindim MashaAllah MashaAllah Rabbim sağlıkla ilerletsin.Silik olan sonraki. Ya valla ben göbek atınca dedim bi an ya yanlışsapatlattım bitane daha regl günü ovi yapıcam bakayım nasıl çıkacak ahahaha alışkanlıklarından vazgeçmiyorum hala
Aşkım işten çıktım yoldayken yazamadım sabahtan beride dolmuştum eve gelince patladım tutamadım kendimiAynı emeği sizlerde veriyorsunuz aşkım öyle konuşma. Rabbim görüyor. İnşallah senden de çok güzel haber gelecek inanıyorum ben hala
Benim şuan dpo10Canım Senın oncekı günlerin nasıl çıkmıştı . Mesela Dpo 8 debenım 8 bugün negatıf çıktı ya ondan soruyorum umutlanmak ıcın . Bıde Sımdı 11 mıydı
Dursana ya. Daha kaç gün var. Bence çizgi çıkacak ben inanıyorum yaAşkım işten çıktım yoldayken yazamadım sabahtan beride dolmuştum eve gelince patladım tutamadım kendimi
belki senin kedilerin umrunda değildir onlar takmaz çoğu şeyi öyle düşünAyyy diğeri baya belirginleşimiş Süper yaaaa inanki çok sevindim MashaAllah MashaAllah Rabbim sağlıkla ilerletsin.
Keşke bende de ovu testi olaydı yaaa. Mecbur beklicem ben de ama kedilerden yana pek bir değişiklik yok diye taktım birazÜmitsizliğe kapılmak istemem açıkçası
Ayyy bu bayağı belirgin ve kırmız
Bende çok şaşkınım yine flaşla ararım pencere önüne geçip diyordumTaş gibi hamilesin yavrummcok ugrastik her ay bos testlerle ama olunca cikiyomus dimi pat diye… darisi basimiza
Gayet normal canım bende ilk gebeliğimde nerdeyse sıfır belirti yasadım hafif kasık ağrısı ve göğüs sızısı dışında bisey yoktu doğuma kadar da midem gram bulanmadıHayırkötü bir şey mi bu ya hafif göğüs hassasiyeti ara ara bel kaşık ağrısı başka yok
Bence boyama canım daha gebeliğin ilk haftaları sıkıntı olabilir boya daki kimyasallar zarar veriyor diye biliyorum boyayacaksan da bitkisel bazlı boyaları kullan ama ilk 3 aydan sonra
Teşekkür ederim aşkım inşallah sorunsuz ilerler yaGayet normal canım bende ilk gebeliğimde nerdeyse sıfır belirti yasadım hafif kasık ağrısı ve göğüs sızısı dışında bisey yoktu doğuma kadar da midem gram bulanmadı
Tatilden gelince çok kötü durumdalardı aldım memlekette kalmıştıBoyatmahiç elleme kimyasal onlar
İnşallah canım içini ferah tut stres yapma sakın stres en büyük düşman biliyosunTeşekkür ederim aşkım inşallah sorunsuz ilerler ya
Tabi kuzum zaten sürekli bana yakın olduğu için anlaşılmaz büyük ihtimalle.Dursana ya. Daha kaç gün var. Bence çizgi çıkacak ben inanıyorum ya
belki senin kedilerin umrunda değildir onlar takmaz çoğu şeyi öyle düşün
Allah razı olsun inşallah sağlıkla ilerler
Aslında 25 yazıyor ama daha düşük betaları algılıyor. Arkadaşımın 10 ken pozitif vermişti. Bence benim de düşüktür şuan kırmızı olduğuna bakma onlar yanıltıyorTabi kuzum zaten sürekli bana yakın olduğu için anlaşılmaz büyük ihtimalle.
Senin şu test kaç değeri ölçüyor erken gebelik testin ? Kanda kaçtır şuan diye merak etttim
Evet yeni yerleşti çünkü 10 dpo büyük ihtimalle 10 15 veya daha düşüktür. İnşaAllah binlerce binlerce yükselsinAslında 25 yazıyor ama daha düşük betaları algılıyor. Arkadaşımın 10 ken pozitif vermişti. Bence benim de düşüktür şuan kırmızı olduğuna bakma onlar yanıltıyor
İnşallah inşallahEvet yeni yerleşti çünkü 10 dpo büyük ihtimalle 10 15 veya daha düşüktür. İnşaAllah binlerce binlerce yükselsin
Sağ ol kuzucum ama olduğunu düşünmüyorum belirtilerim adetin geldiğini söylüyor göğüs hassasiyetim başladı falan herkesin nasibi kısmeti farklıdırDursana ya. Daha kaç gün var. Bence çizgi çıkacak ben inanıyorum ya
belki senin kedilerin umrunda değildir onlar takmaz çoğu şeyi öyle düşün
Allah razı olsun inşallah sağlıkla ilerler
Kuzum bir kaç saat öncesine kadar bu deli hemşom da böyle konuşuyordu bak şimdi ne haldeSağ ol kuzucum ama olduğunu düşünmüyorum belirtilerim adetin geldiğini söylüyor göğüs hassasiyetim başladı falan herkesin nasibi kısmeti farklıdırbal çörek otu bal karışımı ve sık ilişki deneyeceğim bende inşallah nasip olur bizede Sen tadını çıkar tatile de gideceksin dikkat et kendine boya falanda sürme bence hiç riske atma. Bebişimize güzel bak
Sağ ol kuzucum ama olduğunu düşünmüyorum belirtilerim adetin geldiğini söylüyor göğüs hassasiyetim başladı falan herkesin nasibi kısmeti farklıdırbal çörek otu bal karışımı ve sık ilişki deneyeceğim bende inşallah nasip olur bizede Sen tadını çıkar tatile de gideceksin dikkat et kendine boya falanda sürme bence hiç riske atma. Bebişimize güzel bak
Sözler veriyordum ağlamayacağım düşünmeyeceğim diye ahhahaah şimdi yine sözlerimi yuttum kaldım iyikide yuttum yaniKuzum bir kaç saat öncesine kadar bu deli hemşom da böyle konuşuyordu bak şimdi ne haldeHiç belli olmaz. Tamam heveslenmesende tamamen ümidini kesme ama sonuç ne olursa olsun pozitif olmana sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?