TabıkıHamile olduğunu öğrendiğin an bize yazıyorsun
Silik pembe bir çizgi 1 dakikada belirmişti gece 12 gibi yaptım ben burda netlik düşüyor ama atayım sanaTeşekkür ederim canım.Peki nasıl çıkmıştı çizgi silik mi gölge mi?
Bende çok şaşkınım yine flaşla ararım pencere önüne geçip diyordumçok şükür inşallah sağlıkla da ilerler..
Dualarım hep sizle olacak.
Bana çok şey kattınız hepinize çok teşekkür ederim
Benim soruma da bakabilir misinizBenim soruma da bakabilir misinizSilik pembe bir çizgi 1 dakikada belirmişti gece 12 gibi yaptım ben burda netlik düşüyor ama atayım sanaEki Görüntüle 3636591
Teşekkür ederim tekrar. Bakalım büyük ihtimalle ya 12 veya 14 dpo yaparım.Silik pembe bir çizgi 1 dakikada belirmişti gece 12 gibi yaptım ben burda netlik düşüyor ama atayım sanaEki Görüntüle 3636591
Bu şekilde değer 32 idiTeşekkür ederim tekrar. Bakalım büyük ihtimalle ya 12 veya 14 dpo yaparım.
Amin Allah razı olsun.Bu şekilde değer 32 idiumarım siz de gebelik haberi alırsınız
Elimden başka bir şey gelmiyor çok çok ağlamak istemiyorum inşallah adet gününde adet olmayız da pozitif görürüz diyelimKuzum bir kaç saat öncesine kadar bu deli hemşom da böyle konuşuyordu bak şimdi ne haldeHiç belli olmaz. Tamam heveslenmesende tamamen ümidini kesme ama sonuç ne olursa olsun pozitif olmana sevindim
aşkım inşaallah dualarını eksik etmeay duygulandım
Geçen ağlayarak yemek yemiştim hatırlıyor musunben sinir krizi geçiriyorum diye düşünmüştüm
Evet o kürü kullan bak bu ay hariç 3 ay bende kullandım memlekete gidince uğraşmamıştımbide çatlama olana kadar sık ilişki sonrası sana kalmış.. ama ben laboquick görünce nedense güzel haber gelecek ona inanıyorum
Burada daha çok gebe kalmaya çalışanlar var canım çok bilgileri yoktur bence ama bana sorarsan adet gibi yani çok geldi gözümeKızlar gecikmemin 9 döngüm'ün de 41 günündeyim dünden beri böyle pembe lekelenme yaşıyorum bu adet yerine geçer mi hamile olabilir miyim
Amiiin Allah razı olsunAmin Allah razı olsun.
Seni de tebrik ederim bu arada hayırlısı ve sağlıkla al bebeğini kucağına Amiin
Arkadaşım yazmış geç gördüm kusura bakma canımBu kür nasıl yapılıyor ya tarifi varmı ben bulamadım da
Amin canim üzülmek yok inşallah biz de buraya güzel haberlerimizi yazacağizElimden başka bir şey gelmiyor çok çok ağlamak istemiyorum inşallah adet gününde adet olmayız da pozitif görürüz diyelim
aşkım inşaallah dualarını eksik etmeDaah önce de böyle sık ilişki yaşamış mıydın yoksa bu ay mı bu kadar ilişki oldu canom ? Bende güya gün aşırı devam edecektim ama yaşadıklarımızdan yapamadık
Ya sen daha regl görmedin niye ağlıyorsun aaa canın dayak istiyoElimden başka bir şey gelmiyor çok çok ağlamak istemiyorum inşallah adet gününde adet olmayız da pozitif görürüz diyelim
aşkım inşaallah dualarını eksik etmeDaah önce de böyle sık ilişki yaşamış mıydın yoksa bu ay mı bu kadar ilişki oldu canom ? Bende güya gün aşırı devam edecektim ama yaşadıklarımızdan yapamadık
Bence bir kaç gün takip edebilirsinYaaa bak sana ne göstercemben sabah gebelık testınden hemen önce bunu yapmıştım ıkısını bırden atıyorum kolay bak dıye . 1. Olan sabah 11 de yaptığım 2. Olan az önce yaptığım
karar senin tabi kiElimde iki tane var. Sonra da alabilirim sıkıntı değil de. İçimden nedense 12 geçiyor ama bu seferde diyorum o kadar yaklaşmışken sabret be tatlım 14 e iki gün kaldı diyesim geliyor.
Bu arada pazardan bu yana bir ağrım yoktu. Bugün öğleden hafif kasık ağrısı inceden inceye sağ tarafta hissediyorum.
Pazartesi eşim çok sevdiği amcasını kaybetti. Ben de dahil hepimiz çok üzüldük çok severdim. Özellikle eşim çok üzüldü onu güzel haberle çok ama çok sevindirmek isterim.
Canim seni üzmek istemem ama reglin geliyo gibi sen bi kan versene niye vermiyorsun varsa şuan çoktan çıkar çok geçmiş cunkuKızlar gecikmemin 9 döngüm'ün de 41 günündeyim dünden beri böyle pembe lekelenme yaşıyorum bu adet yerine geçer mi hamile olabilir miyim
Ben onu denediğimde dün gölge gibiydi ama dikkate almadım beta kaçı algılıyor bilmiyorum yavrumBen de burdan cok sey ogrendim en onemlisi de ne hissettigini bilen birileriyle konusmak paylasmak
bu arada kizlar bisey sorucam bir gebenin gunlugu ovulasyon testlerinin yaninda bi gebelik testi gelmis bu erken test midir nedir markasi falan da yok bilen var mi?
Neden pat diye böyle resimler atıyorsunuz ki? Bu kadar da değil bi sorun midesi hassas olan var mı diye. Şahsen ben kimsenin böyle bi fotoğrafını görmekten hoşlanmıyorum. Kalp kırmak istemem ama doğru bulmuyorum söylemek istedim .Kızlar gecikmemin 9 döngüm'ün de 41 günündeyim dünden beri böyle pembe lekelenme yaşıyorum bu adet yerine geçer mi hamile olabilir miyim
Dualarım hep sizinle sevinçten ağlayın kucağınız sağlıklı bebeklerle dolsun inşallahElimden başka bir şey gelmiyor çok çok ağlamak istemiyorum inşallah adet gününde adet olmayız da pozitif görürüz diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?