Kızlar gecikmemin 9 döngüm'ün de 41 günündeyim dünden beri böyle pembe lekelenme yaşıyorum bu adet yerine geçer mi hamile olabilir miyim

Eklentiler

• IMG_20250827_190822_152.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 34

Ben de burdan cok sey ogrendim en onemlisi de ne hissettigini bilen birileriyle konusmak paylasmak

bu arada kizlar bisey sorucam bir gebenin gunlugu ovulasyon testlerinin yaninda bi gebelik testi gelmis bu erken test midir nedir markasi falan da yok bilen var mi?

Kuzum bir kaç saat öncesine kadar bu deli hemşom da böyle konuşuyordu bak şimdi ne halde Hiç belli olmaz. Tamam heveslenmesende tamamen ümidini kesme ama sonuç ne olursa olsun pozitif olmana sevindim
Elimden başka bir şey gelmiyor çok çok ağlamak istemiyorum inşallah adet gününde adet olmayız da pozitif görürüz diyelim
aşkım inşaallah dualarını eksik etme Daah önce de böyle sık ilişki yaşamış mıydın yoksa bu ay mı bu kadar ilişki oldu canom ? Bende güya gün aşırı devam edecektim ama yaşadıklarımızdan yapamadık

Kızlar gecikmemin 9 döngüm'ün de 41 günündeyim dünden beri böyle pembe lekelenme yaşıyorum bu adet yerine geçer mi hamile olabilir miyim
Burada daha çok gebe kalmaya çalışanlar var canım çok bilgileri yoktur bence ama bana sorarsan adet gibi yani çok geldi gözüme

Amin canim üzülmek yok inşallah biz de buraya güzel haberlerimizi yazacağiz

Ya sen daha regl görmedin niye ağlıyorsun aaa canın dayak istiyo belki var belli etmiyor kendini hele bi dur ya bitanem

Yaaa bak sana ne göstercem ben sabah gebelık testınden hemen önce bunu yapmıştım ıkısını bırden atıyorum kolay bak dıye . 1. Olan sabah 11 de yaptığım 2. Olan az önce yaptığım
Bence bir kaç gün takip edebilirsin
karar senin tabi ki inşallah çok güzel haber verir onuda sevindirirsin sende sevinirsin merakla bekliyorum

Canim seni üzmek istemem ama reglin geliyo gibi sen bi kan versene niye vermiyorsun varsa şuan çoktan çıkar çok geçmiş cunku

Ben onu denediğimde dün gölge gibiydi ama dikkate almadım beta kaçı algılıyor bilmiyorum yavrum

Neden pat diye böyle resimler atıyorsunuz ki? Bu kadar da değil bi sorun midesi hassas olan var mı diye. Şahsen ben kimsenin böyle bi fotoğrafını görmekten hoşlanmıyorum. Kalp kırmak istemem ama doğru bulmuyorum söylemek istedim .

Dualarım hep sizinle sevinçten ağlayın kucağınız sağlıklı bebeklerle dolsun inşallah evet daha öncede böyle yaşadım genelde. Çok nadir ilişki aralığı oluyordu. Son üç aydır çok sıktı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…