Canım bende ovulasyon donemınden önce yaptığım testın fotoğrafı var onu ve Sımdı yaptımı sana atsam yorumlar mısın ?
İlk 2 si ovulasyon dan önce sonda kı bugün

Eklentiler

• IMG_2891.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_2898.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_3058.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 50
Evet evet benimde sağ bacagim ağrıdı kasık rahim komple sağ taraf kivrandirdi beni hatta ilişki sonrası oldu sende demiştin ilişki sonrası başladı diye. Hatta saat 3 te bende kalkıp dolanıp geliyordum yatmaya tekrar sende o saatlerde dayanamayıp ağrı kesici almışsın ya

Bende hamile çıkarsam ne gülerim ama ya 17 Ağustos ta kaç kişi aynı anda çatır çutur çatlamış ayyy

Canım bende ovulasyon donemınden önce yaptığım testın fotoğrafı var onu ve Sımdı yaptımı sana atsam yorumlar mısın ?
İlk 2 si ovulasyon dan önce sonda kı bugün
Canım seninde çok silik değil ama çok koyu da değil bilemedim şuan böyle takip edebilirsin ama ziyan da etme tabi sürekli almayım dersen. Bak sana benimkini atayım karşılaştır. Ama şunuda aklında bulundur bazılarında ovi testinde belli olmuyormuş pik çıkmıyormuş. Bana çok silik gelmedi seninki de. koyulaşma olursa eğer güzel haberler gelebilir 17si çatlamam olmuştu ondan sonra yaptığım testler bu şekilde. En alttaki bugüne ait
Pcos yoksa takip etmen daha doğru bu arada

Eklentiler

• IMG_2960.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 45
Ayyy ne güzel olur hepimiz beraber çatlayıp hepimiz beraber güzel günler sayarız inşallah
Artık ne zaman test yapacaksın ne zaman ilaç da var ya hani

Aaa Senın ki de tam pık degıl o zaman . Eğer ben kurudu dıye öyle gormuyorsam . Benım bugün yaptığım bende yumurtlamadan 1 gün önce böyle oluyor hatta bak sana yumurtlamadan bır gün önce kı testımı atayım. Ay hatta yumurtlamadan bır gün önce kı bıle bugün kı kadar koyu degıl dımı . Yumurtlamadan 1 gün önce yaptığımda ıkı farklı marka ıle teyıt ettım . O ıkılı aynı gün yanı .

Eklentiler

• IMG_2925.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 49
Ayyy ne güzel olur hepimiz beraber çatlayıp hepimiz beraber güzel günler sayarız inşallah
Artık ne zaman test yapacaksın ne zaman ilaç da var ya hani
Kız dur zaten zor tutuyorum kendimi elimdeki test erken gebelik değil normal kaset test.

Ben işte 31 Ağustos yapim diyorum elimdeki teste göre yani tam galiba 14 dpo mu olmuş oluyor.

Sence normal kaset test için 12 dpo dan itibaren yeterli mi?

Evet pik değildi son 2 gündür aşırı koyu çıkmaya başlamıştı bide regl günü yaparım seninde bir iki güne koyulaşırsa acaba mı olabilirsin şuanda da silik değil çünkü

Ay hiç bilmiyorum onu. Ben hep erken gebelikle hareket ettim. Ama burda bi arkadaş nryyy kaset test ile reglden iki gün önce öğrenmişti yani dpo12ydi

Evet pik değildi son 2 gündür aşırı koyu çıkmaya başlamıştı bide regl günü yaparım seninde bir iki güne koyulaşırsa acaba mı olabilirsin şuanda da silik değil çünkü
Evet hatta ovulasyon dan bır gün önce ysptıgımdan bıle daha koyu ınsallah bende hamıleyımdır . Bana da dua eder mısın

Evet hatta ovulasyon dan bır gün önce ysptıgımdan bıle daha koyu ınsallah bende hamıleyımdır . Bana da dua eder mısın
Tabi ederim kimin duası kabul olur belli olmaz sen dahil isteyen kim varsa Allah sevindirsin sağlıkla kucağını doldursun tek göz yaşınız sevinçten olsun

Ay hiç bilmiyorum onu. Ben hep erken gebelikle hareket ettim. Ama burda bi arkadaş nryyy kaset test ile reglden iki gün önce öğrenmişti yani dpo12ydi
Bilemedim ay yarın 11 dpo napsam bilemedim. Bazı kaset testlerde erken gebelik oluyor diye biliyorum ama acaba o arkadaşınki normal kaset test miydi yoksa erken mi işte bilemedim

Bilemedim ay yarın 11 dpo napsam bilemedim. Bazı kaset testlerde erken gebelik oluyor diye biliyorum ama acaba o arkadaşınki normal kaset test miydi yoksa erken mi işte bilemedim
Sabrederim diyorsan 12 de yap elinde kaç tane var ? Her gün yap işte ya

Tabi ederim kimin duası kabul olur belli olmaz sen dahil isteyen kim varsa Allah sevindirsin sağlıkla kucağını doldursun tek göz yaşınız sevinçten olsun
Yaaa bak sana ne göstercem ben sabah gebelık testınden hemen önce bunu yapmıştım ıkısını bırden atıyorum kolay bak dıye . 1. Olan sabah 11 de yaptığım 2. Olan az önce yaptığım

Eklentiler

• IMG_3038.webp
    30 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_3058.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 28
Sabrederim diyorsan 12 de yap elinde kaç tane var ? Her gün yap işte ya
Elimde iki tane var. Sonra da alabilirim sıkıntı değil de. İçimden nedense 12 geçiyor ama bu seferde diyorum o kadar yaklaşmışken sabret be tatlım 14 e iki gün kaldı diyesim geliyor.

Bu arada pazardan bu yana bir ağrım yoktu. Bugün öğleden hafif kasık ağrısı inceden inceye sağ tarafta hissediyorum.

Pazartesi eşim çok sevdiği amcasını kaybetti. Ben de dahil hepimiz çok üzüldük çok severdim. Özellikle eşim çok üzüldü onu güzel haberle çok ama çok sevindirmek isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…