Valla doğru diyorsun ama ben dün yinede flaşla aramıştım Softec deİşte bak oldumu nasıl gozukuyo okadar silik çizgi aramamız boşa
Canım bende ovulasyon donemınden önce yaptığım testın fotoğrafı var onu ve Sımdı yaptımı sana atsam yorumlar mısın ?Benim şuan dpo10
Önceki günler bu markayla yapmadım dün Softec ile denemiştim çok silik şekilde vardı yalancı olabilir demiştim.
Dpo8de de yine çok silik freely çıkarmıştı ama oda yalancı veriyor duymuşsundur inanmamıştım.
Ben çatlamadan beri ovi testi ile de takip yaptım tek umudum onların hep koyu çıkmasıydı. Elinde varsa deneyebilirsin. Herkeste aynı etkiyi göstermiyor ama pike yakın çıkabiliyor veya pik
Evet evet benimde sağ bacagim ağrıdı kasık rahim komple sağ taraf kivrandirdi beni hatta ilişki sonrası oldu sende demiştin ilişki sonrası başladı diye. Hatta saat 3 te bende kalkıp dolanıp geliyordum yatmaya tekrar sende o saatlerde dayanamayıp ağrı kesici almışsın yaSözler veriyordum ağlamayacağım düşünmeyeceğim diye ahhahaah şimdi yine sözlerimi yuttum kaldım iyikide yuttum yanikız bu arada seninde bacağın ağrımıştı hatırlıyorum inşallah düşündüğüm şeydendir
Canım seninde çok silik değil ama çok koyu da değil bilemedim şuan böyle takip edebilirsin ama ziyan da etme tabi sürekli almayım dersen. Bak sana benimkini atayım karşılaştır. Ama şunuda aklında bulundur bazılarında ovi testinde belli olmuyormuş pik çıkmıyormuş. Bana çok silik gelmedi seninki de. koyulaşma olursa eğer güzel haberler gelebilirCanım bende ovulasyon donemınden önce yaptığım testın fotoğrafı var onu ve Sımdı yaptımı sana atsam yorumlar mısın ?
İlk 2 si ovulasyon dan önce sonda kı bugün
Ayyy ne güzel olur hepimiz beraber çatlayıp hepimiz beraber güzel günler sayarız inşallahEvet evet benimde sağ bacagim ağrıdı kasık rahim komple sağ taraf kivrandirdi beni hatta ilişki sonrası oldu sende demiştin ilişki sonrası başladı diye. Hatta saat 3 te bende kalkıp dolanıp geliyordum yatmaya tekrar sende o saatlerde dayanamayıp ağrı kesici almışsın ya
Bende hamile çıkarsam ne gülerim ama ya 17 Ağustos ta kaç kişi aynı anda çatır çutur çatlamış ayyy
Aaa Senın ki de tam pık degıl o zaman . Eğer ben kurudu dıye öyle gormuyorsam . Benım bugün yaptığım bende yumurtlamadan 1 gün önce böyle oluyor hatta bak sana yumurtlamadan bır gün önce kı testımı atayım. Ay hatta yumurtlamadan bır gün önce kı bıle bugün kı kadar koyu degıl dımı . Yumurtlamadan 1 gün önce yaptığımda ıkı farklı marka ıle teyıt ettım . O ıkılı aynı gün yanı .Canım seninde çok silik değil ama çok koyu da değil bilemedim şuan böyle takip edebilirsin ama ziyan da etme tabi sürekli almayım dersen. Bak sana benimkini atayım karşılaştır. Ama şunuda aklında bulundur bazılarında ovi testinde belli olmuyormuş pik çıkmıyormuş. Bana çok silik gelmedi seninki de. koyulaşma olursa eğer güzel haberler gelebilir17si çatlamam olmuştu ondan sonra yaptığım testler bu şekilde. En alttaki bugüne ait
Pcos yoksa takip etmen daha doğru bu arada
Kız dur zaten zor tutuyorum kendimi elimdeki test erken gebelik değil normal kaset test.Ayyy ne güzel olur hepimiz beraber çatlayıp hepimiz beraber güzel günler sayarız inşallah
Artık ne zaman test yapacaksın ne zaman ilaç da var ya hani
Evet pik değildi son 2 gündür aşırı koyu çıkmaya başlamıştı bide regl günü yaparımAaa Senın ki de tam pık degıl o zaman . Eğer ben kurudu dıye öyle gormuyorsam . Benım bugün yaptığım bende yumurtlamadan 1 gün önce böyle oluyor hatta bak sana yumurtlamadan bır gün önce kı testımı atayım. Ay hatta yumurtlamadan bır gün önce kı bıle bugün kı kadar koyu degıl dımı . Yumurtlamadan 1 gün önce yaptığımda ıkı farklı marka ıle teyıt ettım . O ıkılı aynı gün yanı .
Ay hiç bilmiyorum onu. Ben hep erken gebelikle hareket ettim. Ama burda bi arkadaşKız dur zaten zor tutuyorum kendimi elimdeki test erken gebelik değil normal kaset test.
Ben işte 31 Ağustos yapim diyorum elimdeki teste göre yani tam galiba 14 dpo mu olmuş oluyor.
Sence normal kaset test için 12 dpo dan itibaren yeterli mi?
Evet hatta ovulasyon dan bır gün önce ysptıgımdan bıle daha koyuEvet pik değildi son 2 gündür aşırı koyu çıkmaya başlamıştı bide regl günü yaparımseninde bir iki güne koyulaşırsa acaba mı olabilirsin şuanda da silik değil çünkü
Tabi ederim kimin duası kabul olur belli olmaz sen dahil isteyen kim varsa Allah sevindirsin sağlıkla kucağını doldursun tek göz yaşınız sevinçten olsunEvet hatta ovulasyon dan bır gün önce ysptıgımdan bıle daha koyuınsallah bende hamıleyımdır . Bana da dua eder mısın
Hamile olduğunu öğrendiğin an bize yazıyorsunEvet hatta ovulasyon dan bır gün önce ysptıgımdan bıle daha koyuınsallah bende hamıleyımdır . Bana da dua eder mısın
Bilemedim ay yarın 11 dpo napsam bilemedim. Bazı kaset testlerde erken gebelik oluyor diye biliyorum ama acaba o arkadaşınki normal kaset test miydi yoksa erken mi işte bilemedimAy hiç bilmiyorum onu. Ben hep erken gebelikle hareket ettim. Ama burda bi arkadaşnryyy kaset test ile reglden iki gün önce öğrenmişti yani dpo12ydi
Erken gebelik kaset test miydi yoksa normal miydi ?Eveeeet
Sabrederim diyorsan 12 de yap elinde kaç tane var ? Her gün yap işte yaBilemedim ay yarın 11 dpo napsam bilemedim. Bazı kaset testlerde erken gebelik oluyor diye biliyorum ama acaba o arkadaşınki normal kaset test miydi yoksa erken mi işte bilemedim
Bebetime normal kaset test balımErken gebelik kaset test miydi yoksa normal miydi ?
Yaaa bak sana ne göstercemTabi ederim kimin duası kabul olur belli olmaz sen dahil isteyen kim varsa Allah sevindirsin sağlıkla kucağını doldursun tek göz yaşınız sevinçten olsun
Elimde iki tane var. Sonra da alabilirim sıkıntı değil de. İçimden nedense 12 geçiyor ama bu seferde diyorum o kadar yaklaşmışken sabret be tatlım 14 e iki gün kaldı diyesim geliyor.Sabrederim diyorsan 12 de yap elinde kaç tane var ? Her gün yap işte ya
Teşekkür ederim canım.Bebetime normal kaset test balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?