Bir tık moralimiz bozulmuş olabilir ama toparlıcazzzz kuzum bende annemler vardı onlar gidince kendimle kalıp boşluğa daldım uzun uzun baktım ve şimdi bir sigara yakıp hayırlısını dilicemm burası bana çok iyi geldi yoksa çoktan ağlamıştım

Bence bir kaç gün takip edebilirsin

karar senin tabi ki inşallah çok güzel haber verir onuda sevindirirsin sende sevinirsin merakla bekliyorum
Ya senin adına o kadar sevindim ki sanki kendimn Testi pozitif gibi içim kıpır kıpır oldu bizde seni takşp edicez gör bak

Amin canim üzülmek yok inşallah biz de buraya güzel haberlerimizi yazacağiz
İnşallah birbirimizin duacısı olalım
Ya sen daha regl görmedin niye ağlıyorsun aaa canın dayak istiyo belki var belli etmiyor kendini hele bi dur ya bitanem
canım A aydk ile aramızda en fazla 1 gün var pik görmede onun 2 gündür gösterdi kendini benimde olsa çıkardı diye düşünüyorum Birde adet belirtilerim başladı ümidim kalmadı o sebeple
aminn sağ ol kuzucum Bende inşallah sık yapmaya çalışacağım Nasip elbette diğer şeylerede dikkat edeyim de . Bakalım sıra senin kesede sonra kalp atışında heyecanlı günler başlıyorrr

Canim seni üzmek istemem ama reglin geliyo gibi sen bi kan versene niye vermiyorsun varsa şuan çoktan çıkar çok geçmiş cunku
Yok canım üzülmem hatta daha çok sevinirim çünkü ben zaten gebelikten umudumu kestim adet bekliyorum adet olamayınca artık üzülmeye başladım şaka gibi kan veremiyorum çünkü 5 eylül'e kadar randevu cezası yedim aile hekimliği de kan almıyor böyle kaldım internetten test sipariş etmiştim o da haftaya anca gelir adet olursan da evde kalsın diye düşünmüştümadet olursan da evde kalsın diye düşünmüştüm

Ya senin adına o kadar sevindim ki sanki kendimn Testi pozitif gibi içim kıpır kıpır oldu bizde seni takşp edicez gör bak
Bende şuan o kadar mutluyum ki eşime daha söylemedim sadece sizler biliyorsunuz ona 4 5 gün daha söylemem kana gidene kadar ahahah hepinize çok teşekkür ederim çok şey kattınız

Haklısın canım ben de doğru bulmuyorum zaten ama çok çaresiz hissettiğim ne olduğunu anlamadığım için attım

Beraber yeni döngüde yine birbirimizi desteklicwz en az bir kişiyi daha hamiş edersek ne ala

Aşkım sende de yokluyor çizgiler ya eli kulağında inşallah

Benimde gecikti ve 5 eylüle kaldı mecbur sağlık ocağında neden veremiyosunki

Beraber yeni döngüde yine birbirimizi desteklicwz en az bir kişiyi daha hamiş edersek ne ala
Süreç uzun da olabilir kısa da ama rabbim sağlık versin gerisi elbet yoluna girer birbirimizin hep destekçisiyiz bunu hissetmek çok güzel

Süreç uzun da olabilir kısa da ama rabbim sağlık versin gerisi elbet yoluna girer birbirimizin hep destekçisiyiz bunu hissetmek çok güzel
Evet her şey sağlık hayatta kötü şeylerde yaşıyoruz ama hepsi bir şekilde geçiyor. Burada aynı dert ortağıyız bu iyi geliyor başkası anlamıyor beni anlatmakta istemiyorum o sebeple

Bende şuan o kadar mutluyum ki eşime daha söylemedim sadece sizler biliyorsunuz ona 4 5 gün daha söylemem kana gidene kadar ahahah hepinize çok teşekkür ederim çok şey kattınız
Ay nasıl duruyorsun ben anons verdiydim çoktan hahaha kanda güzel bir sonuçla söylemen daha iyi olur tabii net bir şekilde hatta sürprizle

Evet her şey sağlık hayatta kötü şeylerde yaşıyoruz ama hepsi bir şekilde geçiyor. Burada aynı dert ortağıyız bu iyi geliyor başkası anlamıyor beni anlatmakta istemiyorum o sebeple
Aynen bende anlatmıyorum da sürekli sorular yalandan destekler itici geliyor dert aynı olunca sevinç de üzüntü de insanın yanında olduğunu hissettiriyor buradaki bağ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…