İnşallah adetdirBurada daha çok gebe kalmaya çalışanlar var canım çok bilgileri yoktur bence ama bana sorarsan adet gibi yani çok geldi gözüme
Bir tık moralimiz bozulmuş olabilir ama toparlıcazzzz kuzum bende annemler vardı onlar gidince kendimle kalıp boşluğa daldım uzun uzun baktım ve şimdi bir sigara yakıp hayırlısını dilicemmElimden başka bir şey gelmiyor çok çok ağlamak istemiyorum inşallah adet gününde adet olmayız da pozitif görürüz diyelim
aşkım inşaallah dualarını eksik etmeDaah önce de böyle sık ilişki yaşamış mıydın yoksa bu ay mı bu kadar ilişki oldu canom ? Bende güya gün aşırı devam edecektim ama yaşadıklarımızdan yapamadık
Ya senin adına o kadar sevindim ki sanki kendimn Testi pozitif gibi içim kıpır kıpır oldu bizde seni takşp edicez gör bakBence bir kaç gün takip edebilirsin
karar senin tabi kiinşallah çok güzel haber verir onuda sevindirirsin sende sevinirsin merakla bekliyorum
İnşallah birbirimizin duacısı olalımAmin canim üzülmek yok inşallah biz de buraya güzel haberlerimizi yazacağiz
canım A aydk ile aramızda en fazla 1 gün var pik görmede onun 2 gündür gösterdi kendini benimde olsa çıkardı diye düşünüyorumYa sen daha regl görmedin niye ağlıyorsun aaa canın dayak istiyobelki var belli etmiyor kendini hele bi dur ya bitanem
aminn sağ ol kuzucumDualarım hep sizinle sevinçten ağlayın kucağınız sağlıklı bebeklerle dolsun inşallahevet daha öncede böyle yaşadım genelde. Çok nadir ilişki aralığı oluyordu. Son üç aydır çok sıktı ama
Yok canım üzülmem hatta daha çok sevinirim çünkü ben zaten gebelikten umudumu kestim adet bekliyorum adet olamayınca artık üzülmeye başladım şaka gibi kan veremiyorum çünkü 5 eylül'e kadar randevu cezası yedim aile hekimliği de kan almıyor böyle kaldım internetten test sipariş etmiştim o da haftaya anca gelir adet olursan da evde kalsın diye düşünmüştümadet olursan da evde kalsın diye düşünmüştümCanim seni üzmek istemem ama reglin geliyo gibi sen bi kan versene niye vermiyorsun varsa şuan çoktan çıkar çok geçmiş cunku
Bende şuan o kadar mutluyum kiYa senin adına o kadar sevindim ki sanki kendimn Testi pozitif gibi içim kıpır kıpır oldu bizde seni takşp edicez gör bak
Haklısın canım ben de doğru bulmuyorum zaten ama çok çaresiz hissettiğim ne olduğunu anlamadığım için attımNeden pat diye böyle resimler atıyorsunuz ki? Bu kadar da değil bi sorun midesi hassas olan var mı diye. Şahsen ben kimsenin böyle bi fotoğrafını görmekten hoşlanmıyorum. Kalp kırmak istemem ama doğru bulmuyorum söylemek istedim .
Beraber yeni döngüde yine birbirimizi desteklicwz en az bir kişiyi daha hamiş edersek ne alaBir tık moralimiz bozulmuş olabilir ama toparlıcazzzz kuzum bende annemler vardı onlar gidince kendimle kalıp boşluğa daldım uzun uzun baktım ve şimdi bir sigara yakıp hayırlısını dilicemmburası bana çok iyi geldi yoksa çoktan ağlamıştım
Ayyy kızlar valla çektim ama kanda düzgün yükseliş görene kadar aklım hep karışık olacakbilmiyorum kız onu
Edecem teşekkür ederımBence bir kaç gün takip edebilirsin
karar senin tabi kiinşallah çok güzel haber verir onuda sevindirirsin sende sevinirsin merakla bekliyorum
Aşkım sende de yokluyor çizgiler ya eli kulağında inşallahİnşallah birbirimizin duacısı olalım
canım A aydk ile aramızda en fazla 1 gün var pik görmede onun 2 gündür gösterdi kendini benimde olsa çıkardı diye düşünüyorumBirde adet belirtilerim başladı ümidim kalmadı o sebeple
aminn sağ ol kuzucumBende inşallah sık yapmaya çalışacağım Nasip elbette diğer şeylerede dikkat edeyim de . Bakalım sıra senin kesede sonra kalp atışında heyecanlı günler başlıyorrr
Ayyyyy çok güzel olmuş kısmet olur Bizede inşallah sorunsuz sağlıklı
Senin için buldum
Benimde gecikti ve 5 eylüle kaldı mecbur sağlık ocağında neden veremiyosunkiYok canım üzülmem hatta daha çok sevinirim çünkü ben zaten gebelikten umudumu kestim adet bekliyorum adet olamayınca artık üzülmeye başladım şaka gibi kan veremiyorum çünkü 5 eylül'e kadar randevu cezası yedim aile hekimliği de kan almıyor böyle kaldım internetten test sipariş etmiştim o da haftaya anca gelir adet olursan da evde kalsın diye düşünmüştümadet olursan da evde kalsın diye düşünmüştüm
Süreç uzun da olabilir kısa da ama rabbim sağlık versin gerisi elbet yoluna girer birbirimizin hep destekçisiyiz bunu hissetmek çok güzelBeraber yeni döngüde yine birbirimizi desteklicwz en az bir kişiyi daha hamiş edersek ne ala
Valla Awox baya negatif benceAşkım sende de yokluyor çizgiler ya eli kulağında inşallah
O günlerde goruruz burda inşallah yaaAyyyyy çok güzel olmuş kısmet olur Bizede inşallah sorunsuz sağlıklı
Evet her şey sağlık hayatta kötü şeylerde yaşıyoruz ama hepsi bir şekilde geçiyor. Burada aynı dert ortağıyız bu iyi geliyor başkası anlamıyor beni anlatmakta istemiyorum o sebepleSüreç uzun da olabilir kısa da ama rabbim sağlık versin gerisi elbet yoluna girer birbirimizin hep destekçisiyiz bunu hissetmek çok güzel
Ay nasıl duruyorsun ben anons verdiydim çoktan hahahaBende şuan o kadar mutluyum kieşime daha söylemedim sadece sizler biliyorsunuz ona 4 5 gün daha söylemem kana gidene kadar ahahah hepinize çok teşekkür ederim çok şey kattınız
Aynen bende anlatmıyorum da sürekli sorular yalandan destekler itici geliyor dert aynı olunca sevinç de üzüntü de insanın yanında olduğunu hissettiriyor buradaki bağEvet her şey sağlık hayatta kötü şeylerde yaşıyoruz ama hepsi bir şekilde geçiyor. Burada aynı dert ortağıyız bu iyi geliyor başkası anlamıyor beni anlatmakta istemiyorum o sebeple
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?