Günaydın çiçeğim teşekkür ederim sabah yapmadım ama dün yaptığımda ne sert ne yumuşak emin değilim sürekli takip yapmak lazım anlamak için sanırım
Evet evet artık sıklaştırmak lazım çok merak ediyorum o sertlik nasıl, böylelikle her ay test almayız

Bana da öyle geliyor ki olsa 10 da çıkardı heralde benim dpo 11 yine negatif
Belirtilere inanmamaya çalışıyorum sonra hayal kırıklığı olmasın diye ama baş dönmesi yaşadım bir iki gündür idrara sık çıkma vardı kasıklarıma eğer beynim beni yanıltmıyorsa batma da oldu sancı oldu yani ama bugüne umudum yüksekti şu an üzdü

İnanır mısın aynı şeyleri yaşadım :) Belki döllendi yerleşemedi bilmiyorum ama şuan benim olduğunu düşünmüyorum. İnşallah seninki gebeliktendir

Hayırlı olsun canım çok sevindim ama benimde içime doğmuştu senin için bu ay olacağı. Hayırlı ile beta değerlerin katt katt artsın

Bugün 9 oldum . Su an adet olacak olmam ımkansız gunumu hıc şaşmam ben . Ama kasıklarımı adet olacakmışım gıbı hıssedıyorum çok var adetıme neden böyle oldu ya .
Senin için henüz erken canını sıkma belirtilere de çok takılma yanıltıyor beni yanılttı yine oyüzden adet ile aynı bence farkı yok. Bekleyip 12 de yapsan tam çıkar aslında. İnşallah bebişin seninledir

Test yapmaktan bulandığımı hissettim artık gerçekten
Bende soğudum artık ya özellikle beklentiye girmekten ve her defasında boşa ümitlenmektense tam olarak nasıl salıyorlarlar düşünmüyorlar diyordum sanırım o raddeye geldik artık bırakıcam olursa olur moduna giriyorum galiba

İnanır mısın aynı şeyleri yaşadım :) Belki döllendi yerleşemedi bilmiyorum ama şuan benim olduğunu düşünmüyorum. İnşallah seninki gebeliktendir
Bende baş dönmesi yaşadım ama koca bir negatife gördük dün bence biz kendi kendimize yapıyoruz belirtileri

Bende gerçekten çok bunaldım 5 ay yıllar gibi geldi keşke çocuk düşündüğümü kimseye söylemeseydim diyorum sürekli sorular yöneldikçe iyice bunalıyorum. Keşke korunmasaydım keşke daha erken başlasaydım diye diye ağladım dün eşime sarılarak. Zaten hep dilimdeydi annemlere söylüyordum çocuk olması zor artık eskisi gibi değil dedim kendim çağırdım sanırım. Başkaları için dua ederdim çocukları olmayanlara isteyenlere hep dua ederdim nerde bilecektim bende o duruma düşeceğimi. Güzel bir yuvam varken çocuk nasip olmuyor. Hakkımızda hayırlısını diliyorum. Nasibimiz yakındır inşallah

10. gün çıkmayınca umut kesiliyormuş canım karnımda değişik hareketler falan da olunca sezgisel olarak bana da öyle geliyordu da yarın yine yaparım tabi de eski enerjim kalmadı şu an

Bende baş dönmesi yaşadım ama koca bir negatife gördük dün bence biz kendi kendimize yapıyoruz belirtileri
Belirtilere asla güvenmiyorum çoğu şeyi yaşadım ve hepsi yanılttı. Dpo 6 başladı kasık ağrım sonra bel sonra sırtaprısı, akıntı hiç kesilmiyor, kasıklarımda dpo 8 de iğne batmaları ufak sancılar bacak ağrısı solda dolgunluk ne sayayım ki hepsi boş. Bayılarak gebeliğini öğrenenlere de ben bayılıyorum çok şanslılar.

10. gün çıkmayınca umut kesiliyormuş canım karnımda değişik hareketler falan da olunca sezgisel olarak bana da öyle geliyordu da yarın yine yaparım tabi de eski enerjim kalmadı şu an
Sizi üzmek değil amacım kusura bakmayın ama genel olarak daha az belirti yaşayanların o haberi aldığını gördüm o sebeple başından beri bu kadar belirtimin olmasıda gözüme batıyordu zaten. Ama hiç belli olmaz belirti yaşıyor bazıları da gerçekten de hamile çıkıyor

Ah bu keşkelerimiz hiç bitmeyecek sanırım bende dün sela verilen bir video gördüm rabbin çağıracak o kulum çok yoruldu diyecek yazıyordu ay bi ağlamam geldi tam da eşimin iş dönüş saatiydi kapı çaldı o halimi görünce kızdı üzüldüğümü görünce o da kötü oldu eşlerimiz de içinde yaşıyor bence biz onlar rahat diyoruz da belli etmiyorlar ben çevremi baya bi azalttım çağırdılar mı gitmekten çekiniyorum artık yada duymak istemediğimden o soruları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…