Bu söyleyeceklerimden sonra cazib gelme kısmında artış olabilir dikkat yalniz

YouTube de yabancı bir kadın ciddi ciddi bunun nasıl yapılacağını adım adım anlatıyordu
Kız bana kalsa yaparım vallahi kocam delirdin mi sen der tövbe çeker hahahaha
Biz onu kaç aydır deniyoruz tek yetmiyo 2 tane koyuyorumda olmayınca olmuyo
Ama yastık koymak bence daha iyi birleşme sağlıyor yani konfor açısından da güzel tabi ya olmayınca olmuyor işte yastıksız yatmadan kalkıp tuvalete giren var olmasın diye ama hamile kaldı çevremden biri

Benim karşı komşum öyle oldu direk tuvalete gittim dedi sanki o şekil olunca koruyo

Kız sen söktürücü neyim mi kullansan ne yapsan böyle zor değil mi
Söktürücü kullanınca kaç ay duzensizlesiyo oyuzden sağlık ocağına gidip yazdırmasın eczane zaten vermeyi 5inde randevum var en son artık doktor yazınca kullanılamaz artik

Ayy evet arkadaşım çook teşekkür ederim ben de senin haberine öyle içtenlikle sevinmiştim ki Rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsinn demekki o ovu testi ondan pembiş çıktıı elim ayağım titriyor daha yeni geldim eve çok mutluyum yaa yarın da bakalım artacak mı görücezz

Ya sen şaka mısın artacağını biliyordumm hissediyorum senin içinde dedimm güzelce artsın inşallah
Ahahahhaha ayy inşAllah güzelce artar teyzesii senden de güzel haberler bekliyorumm tez zamanda inşallah
Peki yine gizli kan vermesi ahahahah
Ahhahaahah kimseye söylemedim giderken engel oluyorlar diye ya sadece bekar arkadaşıma söyledim o da hiç anlamaz bu konulardan onun rahatlığıyla söylemiştim hemen tekrar edelim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…