- 29 Aralık 2024
- 2.267
- 1.381
- 48
Yok kız iyiydi bence ben memnun kaldım o paraya o hizmet cndjkffjfjfoTaktik iyiymiş birde yalanco pozitif vermesinler sksjnsn
Hastaneyi basarizTaktik iyiymiş birde yalanco pozitif vermesinler sksjnsn
Valla ya olunca bütün bu zor günler sanki hiç yaşanmamış gibi oluyoryaaa yazık bize ya nelerle uğraşıyoruz Allah hayırlı evlatlar nasip etsin.
Bugün ki ağrımla yumurtladım varsayarsak 15 güne gelir herhalde sende bekle beni burda herkes hamile ben kimle takip etcem fkfkffkGalibabiz beraber takilicaz
Kız bana kalsa yaparım vallahiBu söyleyeceklerimden sonra cazib gelme kısmında artış olabilir dikkat yalniz
YouTube de yabancı bir kadın ciddi ciddi bunun nasıl yapılacağını adım adım anlatıyordu
Ama yastık koymak bence daha iyi birleşme sağlıyor yani konfor açısından da güzelBiz onu kaç aydır deniyoruz tek yetmiyo 2 tane koyuyorumdaolmayınca olmuyo
Amin hepinizin canim gönlünüzden ne geçiyorsa rabbim sagliklica versinOh MashaAllah Allah bağışlasın sevindim canım çok şükür. Rabbim yine nasib etsin inşaallah
Aynen tatlım beraber artık gün sayarizBugün ki ağrımla yumurtladım varsayarsak 15 güne gelir herhalde sende bekle beni burda herkes hamile ben kimle takip etcem fkfkffk
Kız sen söktürücü neyim mi kullansan ne yapsan böyle zor değil miYok canim ya hala yok
Benim karşı komşum öyle oldu direk tuvalete gittim dedi sanki o şekil olunca koruyoKız bana kalsa yaparım vallahikocam delirdin mi sen der tövbe çeker hahahaha
Ama yastık koymak bence daha iyi birleşme sağlıyor yani konfor açısından da güzeltabi ya olmayınca olmuyor işte yastıksız yatmadan kalkıp tuvalete giren var olmasın diye ama hamile kaldı çevremden biri
Sende bende inşallah kısa sürede oradan pozitif değer alırızYok kız iyiydi bence ben memnun kaldım o paraya o hizmet cndjkffjfjfo
Söktürücü kullanınca kaç ay duzensizlesiyo oyuzden sağlık ocağına gidip yazdırmasın eczane zaten vermeyi 5inde randevum var en son artık doktor yazınca kullanılamaz artikKız sen söktürücü neyim mi kullansan ne yapsan böyle zor değil mi
Güya geri akıyor diye ahdhshsBenim karşı komşum öyle oldu direk tuvalete gittim dedi sanki o şekil olunca koruyo
Ayy evet arkadaşım çook teşekkür ederim ben de senin haberine öyle içtenlikle sevinmiştim ki Rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsinnBelli olmaz belki sabaha bile snaa göz kırpabilir testleraynı zaman çatlamıştık sat 6 agustostu benimde aşırı sevindim şuan en az kendim kadarrrrrr
Bu arada Artimed ovi testi baya belirgin çıkmıştı doğru göstermiş demek ki
Amin aminn Rabbim sağlıklı sıhhatli büyüdüğünü görmemizi nasip etsin hepimize bu duyguyu tattırsınEvet oluyormaşallah sağlıkla büyüsün annesi
Bak benim muhtemelen bugün de gebelik testim negatif çıkacaktı belki yarın da negatif çıkacak belli olmaz yani cumartesi pozitifleşir gibi eğer artış olursaKız bende çok heyecanlandim şimdi yaaa hepimiz bide aynı dpo günlerindeyiz fena heyecan sardı beni hemde korku
Ahahahhaha ayy inşAllah güzelce artar teyzesii senden de güzel haberler bekliyorumm tez zamanda inşallahYa sen şaka mısın artacağını biliyordumm hissediyorum senin içinde dedimm güzelce artsın inşallah
Ahhahaahah kimseye söylemedim giderken engel oluyorlar diye ya sadece bekar arkadaşıma söyledim o da hiç anlamaz bu konulardan onun rahatlığıyla söylemiştim hemen tekrar edelim dediPeki yine gizli kan vermesi ahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?