haifa Chatgpt sorsana gerçi oda insanın kafasını karıştırıyor bazen bitane daha ovilasyon yapsana kanaman da pıhtılaşma var mıydı

haifa valla onu bende anlamadım açıkçası. Gebelik testi de aynı marka sanırım ebru ablanın sayfası.
Evet ebrudan aldım aynı marka test biri eski kutu diğeri yeni aldığım kutu eski biten kutudan birer tane her çantama atmışım dışarda olursam ne olur ne olmaz diye dedim ikisinden yapayın bakim biri öyle soluk diğeri koyu zaten son kutunun hassasiyeti çok iyi bence anlamadığım diğeri niye öyle

beynim yandi benim suan gebelik testi oneriyorum kafalar netlessin

haifa Chatgpt sorsana gerçi oda insanın kafasını karıştırıyor bazen bitane daha ovilasyon yapsana kanaman da pıhtılaşma var mıydı
Yok kuzum ne pıhtısı ilk iki gün çamur gibi koyu kahve lekelendim diger iki gün cam gibi canlı açık kırmızı sonrası ufacık mini mini dün peçeteye silince kahve açık baya sonra tertemiz

haifa evet olabilir bak. Ama diğer ovilasyon koyu onu baz alırsak ya gebesin ya da yeni yumurtlama yaklaşıyor.. genelde erken mi yumurtlama görüyorsun

haifa bazı kaset testlerde çıkıyor örneğin laboquick kaset testi erken beta algılıyor.. valla herkes sabah ilk idrar diyor ama varsa akşam da çıkıyor sabahta. Hatta ben gebeyken akşam yapmıştım çizgi vardı sabah yaptım çizgi yoktu bozuktu sanırım test ama denk gelebiliyor.. ilk on dk ye dikkat et sonrası genelde kuruma çizgisi çıkarıyor. Bizede at haber ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…