Evet ebrudan aldım aynı marka test biri eski kutu diğeri yeni aldığım kutu eski biten kutudan birer tane her çantama atmışım dışarda olursam ne olur ne olmaz diye dedim ikisinden yapayın bakim biri öyle soluk diğeri koyu zaten son kutunun hassasiyeti çok iyi bence anlamadığım diğeri niye öylehaifa valla onu bende anlamadım açıkçası. Gebelik testi de aynı marka sanırım ebru ablanın sayfası.
Real olmadım ki lekelenme yaşadım 24 ve 25 kahve rengi 26,27 kırmızıya döndü ama koyu degil parlak kırmızı ve çok az oldu pedi doldurmadı dünde peöeteye silince bir def akahve leke geldi bugün tertemiz desim ovülasyon yapayım bi bakayım attığım resimdeki gibi aynı markanın testi ikiside bir kuyusu hep açık çıkıyordu böyle zaten diğer yeni kutu da koyu
Yok kuzum ne pıhtısı ilk iki gün çamur gibi koyu kahve lekelendim diger iki gün cam gibi canlı açık kırmızı sonrası ufacık mini mini dün peçeteye silince kahve açık baya sonra tertemizhaifa Chatgpt sorsana gerçi oda insanın kafasını karıştırıyor bazen bitane daha ovilasyon yapsana kanaman da pıhtılaşma var mıydı
Senin mi benim mi eczaneler kapalı elimde kaset var oda erken diye vermez pozitif bu ay herşey Arap saçına döndübeynim yandi benim suan gebelik testi oneriyorum kafalar netlessin
Tamamdır devam edeceğim ama ovülasyonuna güvenim kalmadı ki baksana biri açık diğeri koyu çıkıyorBence ovilasyonla da devam et eğer ki yumurtlamaysa kaçırma
tamamdır akşam yapıp haber vereceğim ama umutsuzum kaset testte bu birgebenin testi ovülasyobkwe böyleyse o nasıldır
Yüzde doksan doğru ama çok strese sokuyor ben regl olana kadar yapıyordum koyulaşma varmı yokmu biraz koyulaşma oluyodu seviniyodum sonra silik çıkıyodu ağlıyodum falanOvülasyon testi ile gebelik anlayanlar okuyormuş o doğru mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?