- 29 Ağustos 2014
- 5.675
- 18.029
- 448
- 33
Adetinize kaç gün var pekiKuzum benimde 14 15 16 17 18 yumurtlama oldu çok yavaş açıkdı sonrası testler 24 ü lekelenmem oldu falan filan derken az önce dedim bi ovülasyon yapayım koyu çıktı baya aynı markanın testi ile ikitane yaptım biri açık gölge diğeri koyu çıktı baya iki ayrı kutunun aynı markanın testi beynim yandı
Testte bariz bi cizgi var ama kan negatif allah allah cok ilginc ya.. 14–15. gunde kanda cikmamasi icin gec dollenme olmasi lazim. İki gun icinde adet olmazsan bir daha kan ver bence canim
Çok az kahverengi leke geldi
Regl geliyor herhalde
Ay ümitlen istemiyorum ama öyle tuhafki bu hormonel durumlar kiminde restler negatiften birkaç gün sonra tekrar edince pozitife döniyor birmpostta okudum bayanın kanda negatif çıkıp 10 gün sonra pozitif çıkmış hamileymiş yani gerçekten hiçbir garantisi yok yaşadıklarımızın boşa stres oluyoruz ama elde değil
Tamda benim bu şekilde oldu 10 gün olmadan asla çıkmadı 10.gun belli olmustu çok değişik birsey gerçektenAy ümitlen istemiyorum ama öyle tuhafki bu hormonel durumlar kiminde restler negatiften birkaç gün sonra tekrar edince pozitife döniyor birmpostta okudum bayanın kanda negatif çıkıp 10 gün sonra pozitif çıkmış hamileymiş yani gerçekten hiçbir garantisi yok yaşadıklarımızın boşa stres oluyoruz ama elde değil
Tamda benim bu şekilde oldu 10 gün olmadan asla çıkmadı 10.gun belli olmustu çok değişik birsey gerçekten
Adet günümde degilde ondan 1 hafta önce gelmisti ben geç yumurtluyorum adetime yakın yani oyuzdende geç cikiyoSizin regl gününüzde leke gelmiş miydi ya da öğrendiğiniz güne kadar herhangi bir gün
Kuzum 9 gün imkansız çıkması 17 günde bile silik çıkanlar varpardon catlamam 20 de olduysa 9. gundeyim
Normalde 28 I dün olmalıydımAdetinize kaç gün var peki
Ovulasyon testinde bildiğim burdan gördüğüm pik oluyo belki siz sivi alımına dikkat etmediğiniz için tam pik çıkmadı sivi alımına dikkat edip elinizde test varsa bence tekrar deneyin insalah vardirNormalde 28 I dün olmalıydım
İnşallah hiç ümidim yok geleye çok karışık bu ay ve anormalOvulasyon testinde bildiğim burdan gördüğüm pik oluyo belki siz sivi alımına dikkat etmediğiniz için tam pik çıkmadı sivi alımına dikkat edip elinizde test varsa bence tekrar deneyin insalah vardir
Aslında zaten tamda bıraktığımız anda geliyo ya o güzel haber ayy hadi inşallah öyle olurİnşallah hiç ümidim yok geleye çok karışık bu ay ve anormal
İnşallah hiç ümidim yok geleye çok karışık bu ay ve anormal
İnşallah hepimiz bu ay buraya gebeyiz yazarız rabbim şu mübarek ayların hatırına merhamet etsin bizeİnsallah gebe oldugun icin cok karisiktirr
Aferin sanaAniden gelen test perileriyle test yaptim niye yaptim ben de bilmiyorum negatif cikti 10. gunden bildiriyorum:halay:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?