- 21 Haziran 2025
- 934
- 575
- 18
- 23
Bende daha 7. Gündeyim geçmiyor yaa zamanpardon catlamam 20 de olduysa 9. gundeyim
Bende daha 7. Gündeyim geçmiyor yaa zaman
Benimde catlamadan sonraki 3.gunBende daha 7. Gündeyim geçmiyor yaa zaman
Geçen ay burda 9.10. Gunlerde öğrenenler görünce bende bi hışımla o günlerde ve sonrasında çok kez yapmistim ve sonu husranSakin test yapmasen ne zaman yapmayi dusunuyosun?
Bat 6 temmuz ben 7 temmuza kadar direnmeyi düşünüyorumSakin test yapmasen ne zaman yapmayi dusunuyosun?
Öyle vallahi gün sayıyorum bide unutun diyolar unutmak nerde ben nerdeeBenimde catlamadan sonraki 3.gunzamanda geçmiyor arkadas
Az kaldı mutluluğu görücez inşallaahGeçen ay burda 9.10. Gunlerde öğrenenler görünce bende bi hışımla o günlerde ve sonrasında çok kez yapmistim ve sonu husran
Çok teşekkür ederizz inşallahMerhabalar nasılsınız? yazmasamda bütün mesajları okuyorum. İnşAllah bu heyecanlı bekleyişinizin sonu mutlulukla tamamlanır güzellerim.
Sende mi progesteron kullanıyorsun?Çok haklısın yaa, artık bende hiç derin düşünmüyorum dikkat etmiyorum bedenimde olanlara. Pozitif çıksın da, ondan sonrakilere dikkat ederim.
Bak mesela dün bütün gün kasıklarım feci ağrıdı, tam da implantasyona denk geliyor, ama hiç öyle düşünmüyorum, progesterondandır diyorum. Valla artık saldım
Benim şöyle, hani günlük pede beyaz akıntı gelir ya, onun biraz açık kahve,kumral boyanmış halı, ve çok azBenim 2 gün kahve dengi belirgin lekelenmem oldu 3. Gün kırmızıya döndü pedi doldurmayan 2 günde kırmızı lekelenme yaşadım beşinci gün peçeteye silince gelen kahve akıntı oldu sadece gün boyu bir defa bugünde hiçbirşey yok
Çok erken canım ,moralini bozma ,benim de çıkmadı 9. Gün yaptığımda geçen.pardon catlamam 20 de olduysa 9. gundeyim
Bence senin kesin yerleşme kanamasıBenim şöyle, hani günlük pede beyaz akıntı gelir ya, onun biraz açık kahve,kumral boyanmış halı, ve çok az
İnşallah yerleşmedir canım şöyle bi araştırdım da kahve başlayıp kırmızı görüp sonra kesikenler var hamile akıntı gibi pembe olan var hamile açık kahve olan var hamile çok belirsiz ve karışık yani birden fazla şekliyle yerleşme kanaması yaşayanlar var 3,4 gün süren var bir gün süren var o yüzden hiç birşey hissedemiyorumBenim şöyle, hani günlük pede beyaz akıntı gelir ya, onun biraz açık kahve,kumral boyanmış halı, ve çok az
Kızlarım ne yapıyorsunuz bugün baya yoğun akıntım var tahminimce bugün zaten yumurtlama günüm değerlendirebilirsem inşallah bugün
Merhaba canım kaçırma kesinlikle güzel haberlerini alırız bu ay inşallahKızlarım ne yapıyorsunuz bugün baya yoğun akıntım var tahminimce bugün zaten yumurtlama günüm değerlendirebilirsem inşallah bugün deneyeceğim
Çok erken canım ,moralini bozma ,benim de çıkmadı 9. Gün yaptığımda geçen.
Hemen hemen aynıyız ama sen benden erkensin galiba. Benim bat 8 temmuz.Bu ay bat ne zaman senin canim ayni miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?