Yarın tekrarlayacağım testi, cuma silik çıkmıştı, adet günümde geçti baya. Kendime yavaş yavaş hamile gözü ile bakılıyorum.Sen ne yaptin canim test yaptin mi
Hemen hemen aynıyız ama sen benden erkensin galiba. Benim bat 8 temmuz.
Yarın tekrarlayacağım testi, cuma silik çıkmıştı, adet günümde geçti baya. Kendime yavaş yavaş hamile gözü ile bakılıyorum.
Diğer bir belirti olarak ta bu akşam gaz problemleri başladı.
Kızlar benim yumurtlama 24ü çatlama 27 si. Bat 8 9 Temmuz mu yoksa 12 Temmuz mu oluyo
Aşkım 8-9 Temmuz oluyor senin bat , yumurtlamadan itibaren sayılıyor çatlamadan değilKızlar benim yumurtlama 24ü çatlama 27 si. Bat 8 9 Temmuz mu yoksa 12 Temmuz mu oluyo
Aşkım 8-9 Temmuz oluyor senin bat , yumurtlamadan itibaren sayılıyor çatlamadan değil
ElizabethBennettt ayyyy yanlış olmuş neyse geçen ay 29 Mayıs yumurtlama 30 çatlama olmuştu 13 Haziran da regl olmuştum ama mayıs 31 çektiği için çatlamaya denk gelmiş
ElizabethBennettt işte memlekette olunca bi orda bi burda kaldım unuttum hep şimdi baş ucuma koydum bakalım neler olacak günlük buraya yazarım unutmamak için senin kaç çıkıyor ?
ElizabethBennettt A aydk o zaman çatlamadır canım bir önemi yok zaten her türlü beklemek lazım ya ben bu ay o kadar saldım ki malum evde olamadığım içim umudum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?