Yarın tekrarlayacağım testi, cuma silik çıkmıştı, adet günümde geçti baya. Kendime yavaş yavaş hamile gözü ile bakılıyorum.
Diğer bir belirti olarak ta bu akşam gaz problemleri başladı.

İlk yaptigin negatif ikincisi silik miydi? Bence sen hamilesinn cok merakla bekliyorum sabah bize at testi almanyada hangi markayi kullaniyosun? Dmden testamed almistim ben en son

Kızlar benim yumurtlama 24ü çatlama 27 si. Bat 8 9 Temmuz mu yoksa 12 Temmuz mu oluyo

Bakin ben bu ay her sabah bbt atesi olctum uygulama girdim. Soyle soyluyor ve gosteriyor pik baslayinca catlamadan once vucut isisi dusuyor ovulasyonun yani catlamanin oldugu gunden sonra 3 gun ust uste yuksek cikmasi lazim ona gore catlamayi aliyor. Sonra 1,2,3 seklinde saymaya basliyor ve ates surekli yuksek kaliyor progesterondan dolayi. Adet yaklasinca ates duserse zaten gebelik yok. Ama yuksek kalirsa gebelik ihtimali cok guclu. Benim grafigi de ekliyorum bakin ovulasyonu catlama gununden almis 19 hazirandan.

Eklentiler

• IMG_6710.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 38
ElizabethBennettt işte memlekette olunca bi orda bi burda kaldım unuttum hep şimdi baş ucuma koydum bakalım neler olacak günlük buraya yazarım unutmamak için senin kaç çıkıyor ?

ElizabethBennettt işte memlekette olunca bi orda bi burda kaldım unuttum hep şimdi baş ucuma koydum bakalım neler olacak günlük buraya yazarım unutmamak için senin kaç çıkıyor ?

36.5, 36.6 civari cikiyor bana gore yuksek. Cunku ovu oncesi 36 cikiyodu hep. Yani aslinda onemli olan oncesiyle sonrasi arasinda 0.3 civari bi artisin olmasi.. devam edelim bakalim yuksek kalacak mi

ElizabethBennettt A aydk o zaman çatlamadır canım bir önemi yok zaten her türlü beklemek lazım ya ben bu ay o kadar saldım ki malum evde olamadığım içim umudum yok

Daha iyi ya.. bi dahaki ay esimle ayriyiz valla bana iyi gelecek biliyomusunuz cok bunaldim her ay bu stresten en azindan ihtimal yok keyfime bakacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…