Ah kuzum ya Allah KerimdirYine yine negatiff 0,21
Ayyy hadi inşallah çok sevindim cnm gerçektenKIZLAR BEN BUGÜN HCG TESTİ VERDİM YİNE ÖZELDEE dünkü 1.85 olan değerim 4.70 olmuş ağlıycammgaliba hamileyimm dua edin nolur büyüsün
Ama eminim daha düşük algılıyor dün verseydim anlardık. Dpo8de yaptım negatifti mesela. Bekliyorum güzel haberlerini beybiiiiSordum senin dediğini yazıyor aynı 25ml ölçüyormuş
seni çok iyi anlıyorum.Canım ben cumartesi yapabilirim anca testim bitti kan vermeyi şimdilik düşünmüyorum ya korkuyorum
Ay artıyor ne güzel demekki gebelik var olmasa yine aynı çıkardı şimdiden hayırlı olsun canımKIZLAR BEN BUGÜN HCG TESTİ VERDİM YİNE ÖZELDEE dünkü 1.85 olan değerim 4.70 olmuş ağlıycammgaliba hamileyimm dua edin nolur büyüsün
Üzme kendiniiiiYine yine negatiff 0,21
Arkadaşım yarın test yapmayalım bir kaç gün daha bekleyelim geç döllenme ihtimalini unutmayalım ben senin güzel kalbinden öpüyorum her zaman bütün kalbimle yanındayımSorun yok gidip biraz ağlayacağım alıştım
Seni o kadar iyi anlıyorum kiSorun yok gidip biraz ağlayacağım alıştım
Kan için cumartesiyi bekle mutlaka aynı yerde ver ki sonra acabaya düşme.. gebelik testi de vardı elinde yaparsın nasılsaYarın kurtlanmazsam cumartesiyi bekleyeceğiim
Rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin 5 in altı diye biraz daha beklememde fayda varAy artıyor ne güzel demekki gebelik var olmasa yine aynı çıkardı şimdiden hayırlı olsun canım
Dpo kaçtıSorun yok gidip biraz ağlayacağım alıştım
Yarın da çok yüksek ihtimal gebelik testinde de çıkmaz yükselme olursa cumartesiye cıkabilirKan için cumartesiyi bekle mutlaka aynı yerde ver ki sonra acabaya düşme.. gebelik testi de vardı elinde yaparsın nasılsa
Evet canım ama olmasa 2 kat yükselmezdi öyle düşünRabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin 5 in altı diye biraz daha beklememde fayda var
Senin şuan ki durumun bebeğin yeni yerleşmesi o yüzden böyle çıktı 2 gün sonra yükselmiş olacakYarın da çok yüksek ihtimal gebelik testinde de çıkmaz yükselme olursa cumartesiye cıkabilirdua edelim de yükselsin ben galiba gebelik varsa tutunduğu gibi yakaladım (yanlışlıkla yakalamış gibi anlatıyorum bir de her gün tahlil vermiyormuş gibi )
Kimyasal olabilir gerçekten ben de aynısını okurken içimden geçirdim Rabbim tekrarını yaşatmasın böyle sağlıklı ilerleyen gebeliğimiz olsun hepimizinEvet canım ama olmasa 2 kat yükselmezdi öyle düşünbenimde 2 ay önce öyle 1.20 lerde çıktı ki normalde ne zaman negatif sonuç görsem hep 0.200 çıkardı. Kanı verdiğim gün reglim geldi zaten belki de kimyasal yaşadım bilmiyorum. 1 gün gecikmiştim ilk defa. Genelde çok düzenlidir çünkü.
Of yaaSorun yok gidip biraz ağlayacağım alıştım
Ah kuzum ya Allah Kerimdir
Üzme kendiniiiibu ay seni bomba gibi hazırlarız hemencik toparla lütfen ben regl gelmediği sürece umutluyum
Seni o kadar iyi anlıyorum ki
Sağ olun kızlarım yanımda olmanız çok değerli dualarınıza da teşekkür ederim bu ay da nasibimde yokmuş ama dediğiniz gibi regl gelene kadar umut var test yapmayacağım artık gecikme olursa yaparım anca.Arkadaşım yarın test yapmayalım bir kaç gün daha bekleyelim geç döllenme ihtimalini unutmayalım ben senin güzel kalbinden öpüyorum her zaman bütün kalbimle yanındayım
Tamamdır anneme geldim sabah eşim buradan alacak beni. Eve gidene kadar ilk idrarı tutabilirsem eve gider gitmez yapıcam inşAllahSenin şuan ki durumun bebeğin yeni yerleşmesi o yüzden böyle çıktı 2 gün sonra yükselmiş olacaksabaha 8 10 olsa çıkabilir bence elinde varsa bi denersin denersen hemen at lütfen bir de belirtin neydi senin
Amin canım şimdi idrar testi yapsan onda da çıkmaz bak. Pazar ya da pazartesi erken gebelikte çıkabilir belki cumartesi de çıkabilir hassasiyeti yüksekse.Kimyasal olabilir gerçekten ben de aynısını okurken içimden geçirdim Rabbim tekrarını yaşatmasın böyle sağlıklı ilerleyen gebeliğimiz olsun hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?