Kan için cumartesiyi bekle mutlaka aynı yerde ver ki sonra acabaya düşme.. gebelik testi de vardı elinde yaparsın nasılsa
Yarın da çok yüksek ihtimal gebelik testinde de çıkmaz yükselme olursa cumartesiye cıkabilir dua edelim de yükselsin ben galiba gebelik varsa tutunduğu gibi yakaladım (yanlışlıkla yakalamış gibi anlatıyorum bir de her gün tahlil vermiyormuş gibi )

Rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin 5 in altı diye biraz daha beklememde fayda var
Evet canım ama olmasa 2 kat yükselmezdi öyle düşün benimde 2 ay önce öyle 1.20 lerde çıktı ki normalde ne zaman negatif sonuç görsem hep 0.200 çıkardı. Kanı verdiğim gün reglim geldi zaten belki de kimyasal yaşadım bilmiyorum. 1 gün gecikmiştim ilk defa. Genelde çok düzenlidir çünkü.

Senin şuan ki durumun bebeğin yeni yerleşmesi o yüzden böyle çıktı 2 gün sonra yükselmiş olacak sabaha 8 10 olsa çıkabilir bence elinde varsa bi denersin denersen hemen at lütfen bir de belirtin neydi senin

Kimyasal olabilir gerçekten ben de aynısını okurken içimden geçirdim Rabbim tekrarını yaşatmasın böyle sağlıklı ilerleyen gebeliğimiz olsun hepimizin

Ah kuzum ya Allah Kerimdir
Üzme kendiniiii bu ay seni bomba gibi hazırlarız hemencik toparla lütfen ben regl gelmediği sürece umutluyum
Seni o kadar iyi anlıyorum ki
Arkadaşım yarın test yapmayalım bir kaç gün daha bekleyelim geç döllenme ihtimalini unutmayalım ben senin güzel kalbinden öpüyorum her zaman bütün kalbimle yanındayım
Sağ olun kızlarım yanımda olmanız çok değerli dualarınıza da teşekkür ederim bu ay da nasibimde yokmuş ama dediğiniz gibi regl gelene kadar umut var test yapmayacağım artık gecikme olursa yaparım anca.
Dpo 11

Tamamdır anneme geldim sabah eşim buradan alacak beni. Eve gidene kadar ilk idrarı tutabilirsem eve gider gitmez yapıcam inşAllah ya da sabah annemlerin oradan gebelik testi alırımm yapmaya çalışacağım

Kimyasal olabilir gerçekten ben de aynısını okurken içimden geçirdim Rabbim tekrarını yaşatmasın böyle sağlıklı ilerleyen gebeliğimiz olsun hepimizin
Amin canım şimdi idrar testi yapsan onda da çıkmaz bak. Pazar ya da pazartesi erken gebelikte çıkabilir belki cumartesi de çıkabilir hassasiyeti yüksekse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…