- 21 Haziran 2025
- 934
- 575
- 18
- 23
Aşkım bir kaç gün sonra koyulaşma olmaz bence ya çok erken daha yerleşme bile 10 günü buluyornryyy valla hiç bilmiyorum ki ama bi kaç gün sonra ovilasyon yaparım koyulaşma var mı diye ne zaman başlasam bilemiyorum
Aşkım bir kaç gün sonra koyulaşma olmaz bence ya çok erken daha yerleşme bile 10 günü buluyor
Hiç akımtı ağrı sızıya bakma benim de bu ay akıntı ağrı sızı olmadan oldu 0 reaksiyonla
Daha yeni yeni koyulaşmaya başlar canım varsa regle 2 gün kala anca kopkoyu çıkıyorBen yaptim ovulasyon bugun 10. gun hic bi koyuluk yok silik cikti
Daha yeni yeni koyulaşmaya başlar canım varsa regle 2 gün kala anca kopkoyu çıkıyor
Kaset test yaptım elimde birtek o vardı negatif gölge bile yok
Yap bakalım bi haber ver bizede gönlünce olur inşallah4 temmuz gozukuyor regl tarihim canim. Gebelik yok gibi icime doguyor suan hayirlisi yarin sabah ilk idrarla test yapacagim varsa cikar bence
belirtin falan varmıydı bebeğim4 temmuz gozukuyor regl tarihim canim. Gebelik yok gibi icime doguyor suan hayirlisi yarin sabah ilk idrarla test yapacagim varsa cikar bence
Yap bakalım bi haber ver bizede gönlünce olur inşallah
belirtin falan varmıydı bebeğim
Haber ver bize de4 temmuz gozukuyor regl tarihim canim. Gebelik yok gibi icime doguyor suan hayirlisi yarin sabah ilk idrarla test yapacagim varsa cikar bence
Kasık ağrısı sadece ara ara ama o da her ay oluyodu zaten paikolojik benceHepimizin insallah canim
Hicbir belirtim yok meme hassasiyetim var regl oncesi gibi dolgunlukla beraber. Sende belirti var mii
Ne zaman gebelik testi yapacaksın belirti var mı hiçBen yaptim ovulasyon bugun 10. gun hic bi koyuluk yok silik cikti
Hangi ölçeri kullanıyorsun acaba birde uygulaması mı var ? Bende denemek istiyorum adetim yeni bittiBakin ben bu ay her sabah bbt atesi olctum uygulama girdim. Soyle soyluyor ve gosteriyor pik baslayinca catlamadan once vucut isisi dusuyor ovulasyonun yani catlamanin oldugu gunden sonra 3 gun ust uste yuksek cikmasi lazim ona gore catlamayi aliyor. Sonra 1,2,3 seklinde saymaya basliyor ve ates surekli yuksek kaliyor progesterondan dolayi. Adet yaklasinca ates duserse zaten gebelik yok. Ama yuksek kalirsa gebelik ihtimali cok guclu. Benim grafigi de ekliyorum bakin ovulasyonu catlama gununden almis 19 hazirandan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?