Öyle mi bilmiyordum bunu oda ısısındalardır zaten epeydirBencede var gibi duruyor bu
Markayı bende seviyorum yanılttıgını düsünmüyprum ama sıcakta bırakmamak lazım testleri
aynen banyolar duş kullanıldımı fazla ısınıyor odada muhafaza etmek lazımÖyle mi bilmiyordum bunu oda ısısındalardır zaten epeydir
Baya belirgin çıkmış ilk dakikalarda mi çıktı. Bence kan ver inşallah vardır daha önce silik çıktı bende ama senin ki baya belirginSelam kızlar nasılsınız bu ay gebelik fikrini tamamen kafamdan atmak istedim bayadır da girmedim buraya (yaklaşık 1 ay kadar baya dediğim) bugün reglime 1 gün var gebelik testi yapim dedim çünkü bu sefer habire regl oldummu diye lavaboya gidiyodum sonuç bu şekilde çıktı ama yine ümitlenmek istemiyorum beklemekten başka çarem yok siz ne düşünüyosunuz
kaç dk içinde çıktı canım bu, bende innovita yaptım bu ay ama ilk 1 saat sonra belirdi kuruma çizgisi gibi , bu şekilde hemen çıktıysa olabilir bence ama innovita yalancı çizgi çıkarabiliyor diyende varSelam kızlar nasılsınız bu ay gebelik fikrini tamamen kafamdan atmak istedim bayadır da girmedim buraya (yaklaşık 1 ay kadar baya dediğim) bugün reglime 1 gün var gebelik testi yapim dedim çünkü bu sefer habire regl oldummu diye lavaboya gidiyodum sonuç bu şekilde çıktı ama yine ümitlenmek istemiyorum beklemekten başka çarem yok siz ne düşünüyosunuz
Evet canım geçen ay bendede yalancı çıkardı ama o böyle belirgin değildi ilk 5 dakika ben gördüm ama yaklaşık 20 dakika sonra daha belirgin oldukaç dk içinde çıktı canım bu bende innovita yaptım bu ay ama ilk 1 saat sonra belirdi bu şekilde hemen çıktıysa olabilir bence ama innovita yalancı çizgi çıkarabiliyor diyende var
Yok bebeğim geçen ay aldandım kan verdim 0.2 çıkmıştı çok üzüldüm şimdi en az 5 gün regl gecikmesi beklicemBaya belirgin çıkmış ilk dakikalarda mi çıktı. Bence kan ver inşallah vardır daha önce silik çıktı bende ama senin ki baya belirgin
ilk 5 dkda belli ettiyse kendini doğru olma ihtimali var bence imkan varsa başka bir markanın daha al teyit etEvet canım geçen ay bendede yalancı çıkardı ama o böyle belirgin değildi ilk 5 dakika ben gördüm ama yaklaşık 20 dakika sonra daha belirgin oldu
Elinde varmi test kuzum iki gün sonra tekrar yap bir tık koyu olursa süper. Ama çokmu beklettin biraz soluk görünüyor beyaz bolgeYok bebeğim geçen ay aldandım kan verdim 0.2 çıkmıştı çok üzüldüm şimdi en az 5 gün regl gecikmesi beklicem
Buaya atıncada kalite düşüyor canımElinde varmi test kuzum iki gün sonra tekrar yap bir tık koyu olursa süper. Ama çokmu beklettin biraz soluk görünüyor beyaz bolge
Ya işte umut tükeniyor ha bitti derken yine bir yerden umut yeşeriyor. Böyle-böyle avutuyoruz kendimizi napalımAylardır bize sadece umut kaldı aşkım asdfghjklgf
Sinirden gülüyorum artık
Valla aşkım ya çok güzel olur gerçekten. Ben de her reglide tamam diyorum artık bitti takip etmicem. Sonra yumurtlama bitince ay oram ağrıyo hamile miyim, ay midem bulanıyo yoksa oldu mu başa sarıyorum. Zaten bu ay da olmazsa doktora gidicem bakalım.Ya işte umut tükeniyor ha bitti derken yine bir yerden umut yeşeriyor. Böyle-böyle avutuyoruz kendimizi napalımvalla bende sinirden gülüyorum artık. Hele üstelik kaş yaparken göz çıkardım, düzenim de bozuldu yine yumurtlama takibine başladım. Ne zamana kadar artık sürecek bu acaba Kuşum senle bir hamile haberlerimizi paylaşsak artık ne güzel olur dimii
Bilmez miyimm... bende kasım aralık gibi gideceğim. Ailelerimiz gelecek bu ay, ekime kadar doluyuz, sonrasında artık gidecem ilaç tedavi ne gerekiyorsa artık allah kolaylık versin bizeValla aşkım ya çok güzel olur gerçekten. Ben de her reglide tamam diyorum artık bitti takip etmicem. Sonra yumurtlama bitince ay oram ağrıyo hamile miyim, ay midem bulanıyo yoksa oldu mu başa sarıyorum. Zaten bu ay da olmazsa doktora gidicem bakalım.
Amin canım 8 aydır tüp bebekle bile hamile kalamadım. 4 ay kendimiz denedik, 4 ay tüp bebek sürecimiz sürdü. Olmadı rabbim nasip etmedi.Bilmez miyimm... bende kasım aralık gibi gideceğim. Ailelerimiz gelecek bu ay, ekime kadar doluyuz, sonrasında artık gidecem ilaç tedavi ne gerekiyorsa artık allah kolaylık versin bize
İlla ki olacak ama, buna inan. Bende de 1 sene oldu işte. Kürler takviyeler HSG falan hiçbir işe yaramadı. Bakalım ....Amin canım 8 aydır tüp bebekle bile hamile kalamadım. 4 ay kendimiz denedik, 4 ay tüp bebek sürecimiz sürdü. Olmadı rabbim nasip etmedi.
Artık inancımı kaybettim ben de maalesefİlla ki olacak ama, buna inan. Bende de 1 sene oldu işte. Kürler takviyeler HSG falan hiçbir işe yaramadı. Bakalım ....üzüldüm yine durduk yere
.Amin canım 8 aydır tüp bebekle bile hamile kalamadım. 4 ay kendimiz denedik, 4 ay tüp bebek sürecimiz sürdü. Olmadı rabbim nasip etmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?