Selam kızlar nasılsınız bu ay gebelik fikrini tamamen kafamdan atmak istedim bayadır da girmedim buraya (yaklaşık 1 ay kadar baya dediğim ) bugün reglime 1 gün var gebelik testi yapim dedim çünkü bu sefer habire regl oldummu diye lavaboya gidiyodum sonuç bu şekilde çıktı ama yine ümitlenmek istemiyorum beklemekten başka çarem yok siz ne düşünüyosunuz

Eklentiler

• IMG_5481.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 52
Baya belirgin çıkmış ilk dakikalarda mi çıktı. Bence kan ver inşallah vardır daha önce silik çıktı bende ama senin ki baya belirgin

kaç dk içinde çıktı canım bu, bende innovita yaptım bu ay ama ilk 1 saat sonra belirdi kuruma çizgisi gibi , bu şekilde hemen çıktıysa olabilir bence ama innovita yalancı çizgi çıkarabiliyor diyende var

kaç dk içinde çıktı canım bu bende innovita yaptım bu ay ama ilk 1 saat sonra belirdi bu şekilde hemen çıktıysa olabilir bence ama innovita yalancı çizgi çıkarabiliyor diyende var
Evet canım geçen ay bendede yalancı çıkardı ama o böyle belirgin değildi ilk 5 dakika ben gördüm ama yaklaşık 20 dakika sonra daha belirgin oldu

Baya belirgin çıkmış ilk dakikalarda mi çıktı. Bence kan ver inşallah vardır daha önce silik çıktı bende ama senin ki baya belirgin
Yok bebeğim geçen ay aldandım kan verdim 0.2 çıkmıştı çok üzüldüm şimdi en az 5 gün regl gecikmesi beklicem

Evet canım geçen ay bendede yalancı çıkardı ama o böyle belirgin değildi ilk 5 dakika ben gördüm ama yaklaşık 20 dakika sonra daha belirgin oldu
ilk 5 dkda belli ettiyse kendini doğru olma ihtimali var bence imkan varsa başka bir markanın daha al teyit et

Aylardır bize sadece umut kaldı aşkım asdfghjklgf

Sinirden gülüyorum artık
Ya işte umut tükeniyor ha bitti derken yine bir yerden umut yeşeriyor. Böyle-böyle avutuyoruz kendimizi napalım valla bende sinirden gülüyorum artık. Hele üstelik kaş yaparken göz çıkardım, düzenim de bozuldu yine yumurtlama takibine başladım. Ne zamana kadar artık sürecek bu acaba Kuşum senle bir hamile haberlerimizi paylaşsak artık ne güzel olur dimii

Selammm canlarım bugün yumurtlama nin 9. Günü ıkı gündür alt karın agrısı çekiyorum akıntım cogaldı sureklı sılmeme rağmen akıntım var beyaz regl olcakmıs gibiyim ama regl agrım pek olmaz olursada çok şiddetli olur bu agrılar tatlı tatlı gırıyo bırde yürüyünce kasık agrısı yasıyorum hadı bakalım nolcak

Valla aşkım ya çok güzel olur gerçekten. Ben de her reglide tamam diyorum artık bitti takip etmicem. Sonra yumurtlama bitince ay oram ağrıyo hamile miyim, ay midem bulanıyo yoksa oldu mu başa sarıyorum. Zaten bu ay da olmazsa doktora gidicem bakalım.

Bilmez miyimm... bende kasım aralık gibi gideceğim. Ailelerimiz gelecek bu ay, ekime kadar doluyuz, sonrasında artık gidecem ilaç tedavi ne gerekiyorsa artık allah kolaylık versin bize

Bilmez miyimm... bende kasım aralık gibi gideceğim. Ailelerimiz gelecek bu ay, ekime kadar doluyuz, sonrasında artık gidecem ilaç tedavi ne gerekiyorsa artık allah kolaylık versin bize
Amin canım 8 aydır tüp bebekle bile hamile kalamadım. 4 ay kendimiz denedik, 4 ay tüp bebek sürecimiz sürdü. Olmadı rabbim nasip etmedi.

Amin canım 8 aydır tüp bebekle bile hamile kalamadım. 4 ay kendimiz denedik, 4 ay tüp bebek sürecimiz sürdü. Olmadı rabbim nasip etmedi.
İlla ki olacak ama, buna inan. Bende de 1 sene oldu işte. Kürler takviyeler HSG falan hiçbir işe yaramadı. Bakalım .... üzüldüm yine durduk yere

Özel değilse neden bu kadar kısa sürede tüp bebeğe başladınız hızlı davranmanız gereken bi konu mı vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…