- 21 Haziran 2025
- 934
- 575
- 18
- 23
Olacağı varsa tek ilişki ile de oluyor ya nasip meselesi sağlıcakla kucağına al bebeğini inşallahCanım çok sağol sizlerede nasip olsun inşallah şöyle söylim son 2aydır adetim düzensizdi ama daha önce düşğk geçirdim kimyasal geçirdim oyüzfen doktorlar adetten sonra 2günde bir sık ilişki istediler sürekli denemeye çalıltık kürtaj olalı7 ay oldu ve ben artık hamile kalamıyorum diye çok strese girmiştim hayıt suyu ile karşılaştım hayıt otu onu çay şeklinde demleyip içtim sadece 2hafta kullandım sonra bıraktım muhtemelen o beni düzene soktu ve o ay hamile kaldım şaun yani yumurtlama günüm 17. Güne falan telabül etti hatta ogün aşırı kasık ağrım oldu hiç bu ladar ağrı hissetmemiştim çok iyi değerlendirdim Daha öncelerde çok kullandım ama hiç ol adı kullanmayı bıraktım sadcee düzenli ilişki çok önemli
Orası öyle tabi canım inşallh sağlıkla tez bakitte hayırlısıyla nasip olsun sizlerede yeşekkür ederim canım umarım sağlıkla ilerlerizOlacağı varsa tek ilişki ile de oluyor ya nasip meselesi sağlıcakla kucağına al bebeğini inşallah
Testi biraz önce tekrarladım, ince olan ovu testi, kalın olan hamilelik testi (facelle marka , Rossmann ). Çok şükür koyulaşma var, yerleşme akıntısına benzeyen açık kahve akıntı kesildi, bugün yumurtlama akıntısına benzeme yoğun şefafa döndü.İlk yaptigin negatif ikincisi silik miydi? Bence sen hamilesinn cok merakla bekliyorum sabah bize at testialmanyada hangi markayi kullaniyosun? Dmden testamed almistim ben en son
Çok sevindimTesti biraz önce tekrarladım, ince olan ovu testi, kalın olan hamilelik testi (facelle marka , Rossmann ). Çok şükür koyulaşma var, yerleşme akıntısına benzeyen açık kahve akıntı kesildi, bugün yumurtlama akıntısına benzeme yoğun şefafa döndü.
Darısı isteyen herkesin başına inşallah.
inşallahÇok sevindim
Sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri de görün
Aslında pik için biraz daha koyulaşması gerekiyor ama sizin ertesi gün çok silik çıkmış bencede yumurtlama olmuş ve çatlamışMerhaba geçenki konudan beri yazdıklarınızı okuyorum reglim 10 gün gecikti döngümde hiç pik göremedim ve adet olmamam üzerine tekrar ovulasyona başladım bu sefer uygulama piki yakaladığımı söylüyor pik gecesi ve silikleşmiş testten sonra ilişkim oldu sizce bu sefer yakalamış mıyımdır uygulamaya da pek güvenemedim ama akıntımda uygulamayı destekledi siz ne düsünüyorsunuzEki Görüntüle 3611516
Ovulasyon testi adete kaç gün kala pik olmuştu canim ilkTesti biraz önce tekrarladım, ince olan ovu testi, kalın olan hamilelik testi (facelle marka , Rossmann ). Çok şükür koyulaşma var, yerleşme akıntısına benzeyen açık kahve akıntı kesildi, bugün yumurtlama akıntısına benzeme yoğun şefafa döndü.
Bu koyulastigi gün belki 2 tane yapmış olsaydın farkedebiljrdin degerlendirdiysen çok guzelMerhaba geçenki konudan beri yazdıklarınızı okuyorum reglim 10 gün gecikti döngümde hiç pik göremedim ve adet olmamam üzerine tekrar ovulasyona başladım bu sefer uygulama piki yakaladığımı söylüyor pik gecesi ve silikleşmiş testten sonra ilişkim oldu sizce bu sefer yakalamış mıyımdır uygulamaya da pek güvenemedim ama akıntımda uygulamayı destekledi siz ne düsünüyorsunuzEki Görüntüle 3611516
Testi biraz önce tekrarladım, ince olan ovu testi, kalın olan hamilelik testi (facelle marka , Rossmann ). Çok şükür koyulaşma var, yerleşme akıntısına benzeyen açık kahve akıntı kesildi, bugün yumurtlama akıntısına benzeme yoğun şefafa döndü.
Merhaba geçenki konudan beri yazdıklarınızı okuyorum reglim 10 gün gecikti döngümde hiç pik göremedim ve adet olmamam üzerine tekrar ovulasyona başladım bu sefer uygulama piki yakaladığımı söylüyor pik gecesi ve silikleşmiş testten sonra ilişkim oldu sizce bu sefer yakalamış mıyımdır uygulamaya da pek güvenemedim ama akıntımda uygulamayı destekledi siz ne düsünüyorsunuzEki Görüntüle 3611516
Koyu çıktığı günün gecesi ve silik çıkan testen hemen sonra değerlendirdim bugüne sarkma ihtimali yoktur değil mi bugün değerlendirme şansım çok yokPik dedigi gun de cok koyu gelmedi bana ama kullandiginiz testle alakali olabilir digerlerine gore koyu cikmis. Bugunlerde degerlendirdiysen yakalanmissindir canim merak etme
Teşekkür ederim umarım değerlendirmelerim işe yararAslında pik için biraz daha koyulaşması gerekiyor ama sizin ertesi gün çok silik çıkmış bencede yumurtlama olmuş ve çatlamış
En önemlisi günleri değerlendirmişsiniz gerisi artık şansına kalmış kaçıncı denemenizKoyu çıktığı günün gecesi ve silik çıkan testen hemen sonra değerlendirdim bugüne sarkma ihtimali yoktur değil mi bugün değerlendirme şansım çok yok
16 Haziran pik, BAT 26 HazirandıOvulasyon testi adete kaç gün kala pik olmuştu canim ilk
Doktora nezaman gidebilirim bilmiyorum, çalışıyorum ve burda Almanya doktor konuları biraz sıkıntılı, ev doktorunda verebilir miyim acaba kan soracağım.Ayy cok sevindim canimsaglikla al kucagina artik kan ver bence bize de at degerinu cikinca
Öncelikle teşekkür ederim, darısı başınıza. Ovu , Sat 12 gün sonra pik oldu ve çatladı, koyulaşma 10 gün başlamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?