Olacağı varsa tek ilişki ile de oluyor ya nasip meselesi sağlıcakla kucağına al bebeğini inşallah

İlk yaptigin negatif ikincisi silik miydi? Bence sen hamilesinn cok merakla bekliyorum sabah bize at testi almanyada hangi markayi kullaniyosun? Dmden testamed almistim ben en son
Testi biraz önce tekrarladım, ince olan ovu testi, kalın olan hamilelik testi (facelle marka , Rossmann ). Çok şükür koyulaşma var, yerleşme akıntısına benzeyen açık kahve akıntı kesildi, bugün yumurtlama akıntısına benzeme yoğun şefafa döndü.
Darısı isteyen herkesin başına inşallah.

Eklentiler

• 1000038035.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 42
Merhaba geçenki konudan beri yazdıklarınızı okuyorum reglim 10 gün gecikti döngümde hiç pik göremedim ve adet olmamam üzerine tekrar ovulasyona başladım bu sefer uygulama piki yakaladığımı söylüyor pik gecesi ve silikleşmiş testten sonra ilişkim oldu sizce bu sefer yakalamış mıyımdır uygulamaya da pek güvenemedim ama akıntımda uygulamayı destekledi siz ne düsünüyorsunuz

Çok sevindim
Sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri de görün

Aslında pik için biraz daha koyulaşması gerekiyor ama sizin ertesi gün çok silik çıkmış bencede yumurtlama olmuş ve çatlamış

Ovulasyon testi adete kaç gün kala pik olmuştu canim ilk

Bu koyulastigi gün belki 2 tane yapmış olsaydın farkedebiljrdin degerlendirdiysen çok guzel

Ayy cok sevindim canim saglikla al kucagina artik kan ver bence bize de at degerinu cikinca

Pik dedigi gun de cok koyu gelmedi bana ama kullandiginiz testle alakali olabilir digerlerine gore koyu cikmis. Bugunlerde degerlendirdiysen yakalanmissindir canim merak etme

S Sofi123 hayırlı olsun tebrik ederim belirtileriniz neydi acaba bide ovilasyon tekrardan ne zaman pik göstermeye başladı veya koyulaştı

Pik dedigi gun de cok koyu gelmedi bana ama kullandiginiz testle alakali olabilir digerlerine gore koyu cikmis. Bugunlerde degerlendirdiysen yakalanmissindir canim merak etme
Koyu çıktığı günün gecesi ve silik çıkan testen hemen sonra değerlendirdim bugüne sarkma ihtimali yoktur değil mi bugün değerlendirme şansım çok yok

S Sofi123 hayırlı olsun tebrik ederim belirtileriniz neydi acaba bide ovilasyon tekrardan ne zaman pik göstermeye başladı veya koyulaştı
Öncelikle teşekkür ederim, darısı başınıza. Ovu , Sat 12 gün sonra pik oldu ve çatladı, koyulaşma 10 gün başlamıştı.
Belirtilerim koku hassasiyeti, adet ağrıları ama hafif, biraz yorgunluk, ve ateş basma çok belirgin.
Özellikle tutunma günlerinde.

Kızlar Selam,
K kugukusu ElizabethBennettt
Diğer formdan tanıdıklarımı görünce hemen takip etmeye başladım.
Artık o formdan devam etmiyorlar sanırım bayadır bakamadım buraya nasıl gidiyor ?
Adetim 6 gün gecikince bu sefer oldu diye düşünüp, yine hüsrana uğradım.Bugun kadın doğuma gittim takviye için öneri sunsun diye, folik asit dışında hiçbirsey vermedi. Inositol içeren birsey kullanayım mı dedim yok dedi sonra sen bilirsin dedi. Bilsem orada işim ne pcos durumum yok ama yinede yumurta kalitesi için venatura inositol, prowomen gibi şeyleri direkt denesem mi bilmiyorum. 1 yıl dolmadığı için bile gerek görmedi öneriye anlayacağınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…