Ne zaman gebelik testi yapacaksın belirti var mı hiç

Yarin sabah yapicam canim belirtim hic yok regl olacak gibi meme dolgunlugum var bir tek

Hangi ölçeri kullanıyorsun acaba birde uygulaması mı var ? Bende denemek istiyorum adetim yeni bitti

Elektronik olcer kullaniyorum dil altindan olcuyorum her sabah ayni saatte uyaninca hareket etmeden olcmen lazim canim. Ben regl takibimi vs femometer uygulamasiyla takip ediyorum orda bu olcumleri de girebiliyosun sana grafik cikariyor. Ucretli ama uygulama soyleyeyim.

İlk öncelikle hayırlı olsun çok sevindim ilk değerden ziyade artış önemli canım düzenli artışın varsa sağlıklıdır ki bence güzel bir değer
Sağol canım inşallh bi sıkıntı yoktur zaten şuan kese görünmedi bakalım inşallah vardır isteyen herkese nasip olur inşallah

Sağol canım inşallh bi sıkıntı yoktur zaten şuan kese görünmedi bakalım inşallah vardır isteyen herkese nasip olur inşallah
Yumurtlamanız ne zamandı biliyor musunuz ya da hangi günleri değerlendirdiniz? İçini ferah tut stres yap inşallah güzel olucak senin için

Adetim bugün 4 gündür bitti. Ölçmeye başlayabilir miyim şimdi ben? Eczaneden alabilir miyim herhangi bir marka bildiğiniz bir marka var mı ?

@nryyy o zaman bi hafta sonra bakmam lazım K kugukusu bitki çayı da olmaz zararlı malesef ıhlamur içebilirsin demişti doktor bana.
O zaman ıhlamura yoğunlaşayım. Ama kuşburnu da zararsız diye biliyorum, çünkü C vitamini içeriyor bol-bol, başka zararı yok demişti doktor. Benim en son hamileyken gribimi o iyileştirmişti. İkisinden de 1 fincan içeyim en iyisi...

Allahım yaaa, bebek ihtimalini bile düşünmek, ona göre haraket etmek bile çok tatlı birşey nelere hasret kaldım

Evet ovulasyonla beraber yukselecek yuksek devam edecek adete yakin dusmesi lazim 1-2 gun once
Ay bazıları hiç böyle şeyler denemeden adet geçtiğini bile anlamadan hanile kalıyor ya nasıl özeniyorum benim arkadaşım prezervatifle korunuyodu 1 kere yırtılmış yanlışlıkla ve hamileee

Ay bazıları hiç böyle şeyler denemeden adet geçtiğini bile anlamadan hanile kalıyor ya nasıl özeniyorum benim arkadaşım prezervatifle korunuyodu 1 kere yırtılmış yanlışlıkla ve hamileee

Ay dusup bayilacam ya su ornekleri gordukce sakami

ElizabethBennettt ayyyy bende merakla bekliyorum senin kaç çıkıyordu şuan
36.7 cikti bu sabah mesela yuksek devam ediyor suanlik valla benim yarinki gebelik testim de negatif cikarsa saliyorum bu ayi artik yeter

Yumurtlamanız ne zamandı biliyor musunuz ya da hangi günleri değerlendirdiniz? İçini ferah tut stres yap inşallah güzel olucak senin için
Canım çok sağol sizlerede nasip olsun inşallah şöyle söylim son 2aydır adetim düzensizdi ama daha önce düşğk geçirdim kimyasal geçirdim oyüzfen doktorlar adetten sonra 2günde bir sık ilişki istediler sürekli denemeye çalıltık kürtaj olalı7 ay oldu ve ben artık hamile kalamıyorum diye çok strese girmiştim hayıt suyu ile karşılaştım hayıt otu onu çay şeklinde demleyip içtim sadece 2hafta kullandım sonra bıraktım muhtemelen o beni düzene soktu ve o ay hamile kaldım şaun yani yumurtlama günüm 17. Güne falan telabül etti hatta ogün aşırı kasık ağrım oldu hiç bu ladar ağrı hissetmemiştim çok iyi değerlendirdim

Sen ovulasyon testi kullanıyomuydun
Canım çok sağol sizlerede nasip olsun inşallah şöyle söylim son 2aydır adetim düzensizdi ama daha önce düşğk geçirdim kimyasal geçirdim oyüzfen doktorlar adetten sonra 2günde bir sık ilişki istediler sürekli denemeye çalıltık kürtaj olalı7 ay oldu ve ben artık hamile kalamıyorum diye çok strese girmiştim hayıt suyu ile karşılaştım hayıt otu onu çay şeklinde demleyip içtim sadece 2hafta kullandım sonra bıraktım muhtemelen o beni düzene soktu ve o ay hamile kaldım şaun yani yumurtlama günüm 17. Güne falan telabül etti hatta ogün aşırı kasık ağrım oldu hiç bu ladar ağrı hissetmemiştim çok iyi değerlendirdim Daha öncelerde çok kullandım ama hiç ol adı kullanmayı bıraktım sadcee düzenli ilişki çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…