Ne kadardır deniyorsunuz

Hayırlı olsun çok Tebrik ederim Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin

16 Haziran pik, BAT 26 Hazirandı
En önemlisi günleri değerlendirmişsiniz gerisi artık şansına kalmış kaçıncı denemeniz
Geçen ay rasgele bilinçsizce denemistik bu bilinçli şekilde ilk denemem ama hemen olsun istiyorum bu 2. Denemede bile stres oldum allah herkesin yardımcısı olsun hele uzun süredir deneyenlerin

Geçen ay rasgele bilinçsizce denemistik bu bilinçli şekilde ilk denemem ama hemen olsun istiyorum bu 2. Denemede bile stres oldum allah herkesin yardımcısı olsun hele uzun süredir deneyenlerin
Evet ben de ilk aydan hemen olucak sanmıştım çok ümitliydim 5.aydayım bekliyorum halaa bu kadar zor olduğunu bilmiyordum

Koyu çıktığı günün gecesi ve silik çıkan testen hemen sonra değerlendirdim bugüne sarkma ihtimali yoktur değil mi bugün değerlendirme şansım çok yok

Yok zaten spermler 3 gun canli kaliyor bir catlama olduysa sikinti olmaz canim
Doktora nezaman gidebilirim bilmiyorum, çalışıyorum ve burda Almanya doktor konuları biraz sıkıntılı, ev doktorunda verebilir miyim acaba kan soracağım.
Hausartz a gidebilirsin canim orda da yaparlar. Ben gecen ay yanlis pozitif gorunce gitttigim kadin dogumcuya gittim klinikti orasi once benden idrar aldilar idrara baktilar o pozitif cikarsa kan aliyorlar.

Evet ben de ilk aydan hemen olucak sanmıştım çok ümitliydim 5.aydayım bekliyorum halaa bu kadar zor olduğunu bilmiyordum
Gerçekten bende öyle sanıyordum hatta haftada 2 ilişki yeter zaten spermler 3-4 gün yaşıyor diyordum meğer olayın iç yüzü çok farklıymış

Doktorun da ilgilisine denk gelmek lazim hakikaten. İnositol faydasiz bisey degil kullanabilirsin bence. Ben henuz kullanmadim takviye olarak folik asit, omega 3 ve koenzim kullaniyorum 5 ay oldu benim deneyeli turkiyeye gelince doktora gidecegim ayrintili. Tabi senin yasina kac aydir denedigine bagli canim? Bir de hic kan degerlerine hormonlarina baktirdin mi amh falan ne durumda

Geçen formda konuşmuştukta hatırlamak tabiki mümkün değildir seninle aynıydı hatta amh 1.38 cıkmıştı. Hormon değerlerim iyi şükür biraz amh sınırda o da yaşım 31 olduğu için yeterliymiş. 7 aydır deniyorum bende hsg falanda çektirdim 2 ay oldu çektireli iki tüpte açıkmış şükür.

Aslında bazıları için hala öyle ama bizde böyle sınanıyoruz demekki
Allah korusun tecavüz de bile o anki adrenalin ile yumurtlamam lazım diye vucut yumurta salıp o an, hamile kalan insanlar var cok duyduk ya da ilk geceden hamile kalan falan. Bizde şehvetle yapmaya çalışıyoruz yav bizim vucut bir anlamıyor valla

Evet gercekten tecavüzle veya ilk geceden bile hamile kalanlar var daha yolun cok basındayım 2.denenem ama umarım herkesin en kısa zamanda olur zor bir süreç

Simdi hatirladim kuzum o kadar kalabaligiz ki evet evet benim de amh o civarda ama bir sene gecti ben tekrar baktirmak istiyorum hsg de cektirmedim.
Amh biraz sinirda bizim o yuzden 7 ay da olmus sen inositol bi arastir derim ben de doktorla gorusup sonrasinda duruma gore baslayacagim. Dogal yolla gidalara cok dikkat ettim bu ay yumurtlarken tuttu mu bilmiyorum tabi regle 4 gun var. Senin sat ne zaman bu ay?

Benim 20.06 sattı bat 16.07 görünüyor. (inşallah gelmezzzzz)
Ay inşallah seni 1 hafta sonra anneler grubuna direkt göndeririz.
Bu arada hsg kafayı boşaltma anlamında en azından işe yarıyor acaba tüpte birsey var mı sorusu da insanı strese sokuyor. Varsa da ona göre yol alınabiliyor çünkü . Tr'ye gelince yaptıracaktın dimi

Kaç denemeden sonra hsg yapıyorlar yada bellir bir süresi mi var acaba yada kaçıncı denemede hala olmazsa doktora gidilmeli ben sadece gittim gebelik düşünüyorum dedim hormon testlerim yapıldı her sey normaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…