- 13 Temmuz 2024
- 196
- 23
- 18
- 24
- Konu Sahibi Yasakarpuz
-
- #16.881
Bugün tekrar yaptım düne göre daha çok belli oluyor testte gözle bile zor görülüyordu dünki bugün direkt gözüküyor üstteki dün akşam yaptığım alttaki bu sabah yaptığım pembe rengi silikliğinBence varr gözünüz aydındaha yeni yerleşmiş olabilir.
Eveeet bayaa gözüküyorBugün tekrar yaptım düne göre daha çok belli oluyor testte gözle bile zor görülüyordu dünki bugün direkt gözüküyor üstteki dün akşam yaptığım alttaki bu sabah yaptığım pembe rengi silikliğin
İyi yapmışsın bence kaç gündür çizgi kovalamaktan helak oldun. Aklında soru işareti kalmaz. Umarım seninledir bebeğinKızlar selam ben gidip kan verdim valla
Umarım az önce son bı testım kalmıştı oda silik çıktı bu kadar siliğede çıkmasa bütün gebelık testleri yalancı dıcemİyi yapmışsın bence kaç gündür çizgi kovalamaktan helak oldun. Aklında soru işareti kalmaz. Umarım seninledir bebeğin
Kız senınle testlerımız aynı resmenBugün tekrar yaptım düne göre daha çok belli oluyor testte gözle bile zor görülüyordu dünki bugün direkt gözüküyor üstteki dün akşam yaptığım alttaki bu sabah yaptığım pembe rengi silikliğin
Of ağrılarım başladıEveeet bayaa gözüküyorHayırlı olsun anne oluyorsunuz bebiş geliyor Bir gün bize de buradaki tüm isteyenlere de kısmet olsun bu çizgiyi görmek, aminn
Ne zaman kan vereceksiniz? Kaç dpo? Birde, belirtileriniz varmııı?
Canım yumurtlayalı 8-9 gün geçti ben daha ömce çok çizgi görüp kanda negatif gördüm o yüzden çok umutsuzum açıkçası.böyle kasık sol tarafımda batma var hafif ağrı bide halsizlik hani böyle grip olursunda bi halsizlik krgınlık olur ya öyleyimEveeet bayaa gözüküyorHayırlı olsun anne oluyorsunuz bebiş geliyor Bir gün bize de buradaki tüm isteyenlere de kısmet olsun bu çizgiyi görmek, aminn
Aşkım senin testinin resmi var mıKız senınle testlerımız aynı resmenben gidp kan verdim araya haftasonu gıriyo uğraşamam taka taka bı hal olduk
Ne ağrıları kızOf ağrılarım başladı
Takip ediyim diyorum bir kaç gün daha koyulaşırsa biraz daha öyle kan vericemEveeet bayaa gözüküyorHayırlı olsun anne oluyorsunuz bebiş geliyor Bir gün bize de buradaki tüm isteyenlere de kısmet olsun bu çizgiyi görmek, aminn
Yani bu belirtiler kitap diliyle hamilelik belirtileri... :) Pozitif düşünün bence :)Canım yumurtlayalı 8-9 gün geçti ben daha ömce çok çizgi görüp kanda negatif gördüm o yüzden çok umutsuzum açıkçası.böyle kasık sol tarafımda batma var hafif ağrı bide halsizlik hani böyle grip olursunda bi halsizlik krgınlık olur ya öyleyim
Yani bu belirtiler kitap diliyle hamilelik belirtileri... :) Pozitif düşünün bence :)
Var canım atayım bakAşkım senin testinin resmi var mı
kkalıtesı çok düşüyo buraya yukleyınce ama gözle rahat görülüyorAşkım senin testinin resmi var mı
Bugün yıne yaptım hatta gıttım kan verdım sonra gelıp test yaptımAwox mıiu test? İlk idrar değilse tabii netleşmez yeni gebelikte
Ay inşallah vardır belli oluyor çünkü güzel haberler ver bize mutlu olalım bugünkkalıtesı çok düşüyo buraya yukleyınce ama gözle rahat görülüyor
Kan ne zaman çıkacak bence kesin var inşallah kanda da güzel bir değer çıkar aminBugün yıne yaptım hatta gıttım kan verdım sonra gelıp test yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?