- 3 Şubat 2025
- 891
- 1.281
- 28
- Konu Sahibi Yasakarpuz
-
- #17.061
Ama ben hala inanmıyorum kiii çok korkuyorum ya yalncı pozitifse diye deli gibiyim şuan. Başka bir markayla teyit etmeden asla inanmam yarın sabah yapıcam inşallah olmuştur bu sefer kuzumYaaaaaa şimdi gördüm hayırlı olsun bu sefer kesinallahım şükürler olsunnnnn
Yeni görüyorum hayırlı olsun kesin varr sağlıkla devam etsin@Hzrgk A aydk @zyynpppMalones @edebiyatc Civcivimmm @Talya AA alsimist
Kızlarrrrr bakın hele dayanamadım yaptım şimdi ne diyorsunuz 10 dakika içinde çıktı. Ayyy inanmıyorum yaa hemde hiçççç inanmıyorum. Yarın başka bir test daha alıp netleşdirmeden asssllaaa inanmam
Eki Görüntüle 3644473
İnşallah gerçektir canımYeni görüyorum hayırlı olsun kesin varr sağlıkla devam etsin
Dua ettik senin için güzel haberin bizi mutlu etti Allahın izniyle gerçek yarın güzel haberini bekliyoruzİnşallah gerçektir canım
Ama ben hala inanmıyorum kiii çok korkuyorum ya yalncı pozitifse diye deli gibiyim şuan. Başka bir markayla teyit etmeden asla inanmam yarın sabah yapıcam inşallah olmuştur bu sefer kuzum
On dk bekle bencede netleşmesi zaman alıyor ilk dk çıkmayabilirKızlar ya gebelik testini 10 dakika boyunca bekliyor musunuz? Ben yapıyorum zaten olsa hemen çıkar diyip 2 dk sonra çöpe atıyorum. Beklemek mi lazım? Bekleyerek öğrenen var mı? Kafam karıştı
Gerçekten mi ya olsa hemen çıkmaz mı kontrol çizgisi gibi?On dk bekle bencede netleşmesi zaman alıyor ilk dk çıkmayabilir
Bende hiç böyle bişey olmadı 9 aydır kullanıyorum canımKızlar aylardır folik asit kullananlara bir sorum olacakben 2 haftadır başladım bazı günler içiyorum bazı günler içmiyorum çünkü içtiğim günler resmen ağzımda kan tadı bakır tadı var sanki midem böyle çok dolu gibi bir his oluyor yemek bile yiyemiyorum yani aç hissetmiyorum çünkü Allah aşkına nasıl kullanıyorsunuz aylardır bunu içmediğim günler 3 tabak dolusu yemek bile yiyebiliyorum ama içtiğim günler mahvediyor beni zar zor ekmek yiyorum
Allah Allah ya vifolic diye bir marka kullanıyorum ben içinde balık yağı ve başka vitaminler de var fazla yoğun geliyor o yüzden mi acabaGerçekten mi ya olsa hemen çıkmaz mı kontrol çizgisi gibi?
Bende hiç böyle bişey olmadı 9 aydır kullanıyorum canım
Bende hep dua ediyorum canım hepimize inşallah Rabbim hepimizin kucağını doldururDua ettik senin için güzel haberin bizi mutlu etti Allahın izniyle gerçek yarın güzel haberini bekliyoruz
İnşallahhhh değilse çok pis üzülürümBence doğru bu seferrrrrr
Var var onlar kesin zaten
Beta yüksek olursa hemen çıkıyor yoksa dpo 10 11 12 civarlarında bi beş ok dk bekletiyorGerçekten mi ya olsa hemen çıkmaz mı kontrol çizgisi gibi?
Bende hiç böyle bişey olmadı 9 aydır kullanıyorum canım
sabah test yapınca fotileeee dualarım seninleVar var onlar kesin zaten
Yaaa beni umutlandırdın ama yapmak istemiyorum travma oldu bende artık idrar testleriBeta yüksek olursa hemen çıkıyor yoksa dpo 10 11 12 civarlarında bi beş ok dk bekletiyor
sabah test yapınca fotileeee dualarım seninle
Tabi ki yapar yapmaz buraya atıyorum zatenBeta yüksek olursa hemen çıkıyor yoksa dpo 10 11 12 civarlarında bi beş ok dk bekletiyor
sabah test yapınca fotileeee dualarım seninle
Bir dahaki aya inşaAllahKızlar negatif benim de. Bat dündü, regl bekliyorum
5. dakikadan önce yanlış negatif verebiliyor, 5 dakika sonra sonuca bakmak ve 10. dakikadan sonra çıkan sonucu dikkate almamak lazım.Kızlar ya gebelik testini 10 dakika boyunca bekliyor musunuz? Ben yapıyorum zaten olsa hemen çıkar diyip 2 dk sonra çöpe atıyorum. Beklemek mi lazım? Bekleyerek öğrenen var mı? Kafam karıştı
Benimde öyleydi her seferinde ağlayarak küfürler ederek yapıyordumYaaa beni umutlandırdın ama yapmak istemiyorum travma oldu bende artık idrar testleri
Hadi Allahım güldür şu yüzümüzüTabi ki yapar yapmaz buraya atıyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?