İnşaAllah canım ben de tamamen bıraktım akışına ovulasyon falan da takip etmeyeceğim. Stres kadın rahminde asit gibi etki yapıyor birşeyler olacak olsa bile kötü etkiliyor. Kalbi ve aklı ferah tutup duayla yaşamak lazım süreci

Kızlar selam 4 eylülde yumurtlama gördüm 14 eylülde kan testim negatifdi.Predictor early yapmıştım 12 sinde silik gibiydi.burayada atmıştım hatta ama kan negatif. 15 eylül de tekrar yumurtlama gördüm.adetlerim çok düzensiz eylül ayının adetini olmadım hala yani..
bugün test yaptım ve bu şekilde sizce ne diyorsunuz
Kaset olan bir gebenin günlüğü diğeri prodoctor

Eklentiler

• IMG_5144.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG_5142.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_5122.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_5112.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 97
Dün artı med ile test yaptım on dakika bekledim çizgi falan yoktu. Bugün testi çöpe atmaya geldim 12 saat geçti aradan. Aralarda hiç bakmamıştım. Çok silik bir çizgi var. Kızlar beklemekten dolayı silik çizgi çıkar mı ki ya kan vereceğim yoksa yorumlarınızı beklemekteyim

Canım artımed normalde sıkıntılı bır test zaten . Yalancı pozıtıf verıyor . 12 saat sonra gercegı gostermesı hıc mümkün degıl . İnsallah hamılesındır

Canım artımed normalde sıkıntılı bır test zaten . Yalancı pozıtıf verıyor . 12 saat sonra gercegı gostermesı hıc mümkün degıl . İnsallah hamılesındır
Çok haklısın canım. Ama acaba gece bakmayı erken mi bıraktım diye düşündüm.

Canımın içiiiiii
Biz taburcu olduk, rapor da vermediler ama bebiş dirayetli çıkacak ben inanıyorum.
Sen nasılsın, nasıl gidiyor iyisin değil mi?
Çok sevindim kuzummmm gözün aydın ve çok geçmiş olsun. Tekrarı olmasın inşallah ben de iyiyim tüm belirtilerim kayboldu arada endişelenmiyor değilim ama umarım benimledir diye dua ediyorum 4 ekime çok var

Çok sevindim kuzummmm gözün aydın ve çok geçmiş olsun. Tekrarı olmasın inşallah ben de iyiyim tüm belirtilerim kayboldu arada endişelenmiyor değilim ama umarım benimledir diye dua ediyorum 4 ekime çok var
Bebeğim endişen varsa erkene çekemez misin? Kafamızda bu düşüncelerle beklemek çok yorucu ve stresli oluyor çünkü.
Ama şunu da ekleyeyim hiçbir şeyi yok miniğin, annesini yormuyor sadece ben kalben eminim.

Artımed alma ben e canım benı yalancı pozıtıf le üzdü . Bır çok kışının de başına gelmıs
Ya canım ben az önce predictor ile denedim. Çoookkk silik bir çizgi belirdi dördüncü dakikada. Olabilir mi acaba? Ben şoktayım şu anda. Regl belirtilerim o kadar yoğunki her an Regl olacağım gibi hissettiğim için heveslenmek istemiyorum ki

Gözün aydın canım daha çok yenı . Adetıne kaç gün var . Yumurtlamadan sonra kaç gün geçti
Teşekkür ederim canım. Dpo 14 deyim. Değer düşük mü acaba

Teşekkür ederim canım. Dpo 14 deyim. Değer düşük mü acaba
Canım ılk değerle bunu anlamak mümkün degıl çünkü geç yerlesmıste olabılır 12. Gün yerleşme oldu ıse çok normal zaten beta 48 saatte bır artıyor. 2 gün sonra tekrar kan testı vererek artısı takıp edebılırsın . İnşallah sağlıklı bır gebelıktır darısı başıma ınsallah

İnşallah canım belirtilerim yoğunlaşınca karar verdim ben zaten teste. Henüz çok erken farkettiğimi düşünüyorum hayırlısıyla güzel olsun inşallah sizler için de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…