Size de hayırlı olsun. Siz dpo kaçta öğrendiğinizde 36 idi

Bebeğim endişen varsa erkene çekemez misin? Kafamızda bu düşüncelerle beklemek çok yorucu ve stresli oluyor çünkü.
Yaa inşallah öyledir kuzum çok teşekkür ederim. erkene almadım açıkçası gereksiz endişe de ediyor olabilirim. Bu haftalarda çoğumuzun belirtileri kaybolmuş zaten. İçimi ferah tutuyorum inşallah benimledir
Ama şunu da ekleyeyim hiçbir şeyi yok miniğin, annesini yormuyor sadece ben kalben eminim.
ya sen ne kadar tatlısın aşırı motive ediyorsun balım benimKeşke gerçek hayatta da yakınımda senin gibi pozitif biri olsaydı. Canım canım

Kendim ne kadar evhamlı olsam da sevdiklerime asla dayanamıyorum, sana iyi gelebiliyorsam vallahi çok mutlu olurum, oluyorum da. Canımsın. Bebiş de sen de hep iyi ve mutlu olun çiçeğim.

Su damlattım suya tuttum hatta geçmedi allah allah
Ben de ilk negatif gördüm Laboquick de testi atmamışım baktım böyle çizgi oluşmuştu sonra pozitif olduğunu öğrendim. İnşallah senin de öyle olsun. Ama araştırmama göre diğer testlere göre daha az kuruma çizgisi bırakıyor bence. Sendeki de kuruma çizgisi değildir umarım

Ay inşallah Tuğçe hanimcigim teşekkür ederim Rabbim sağlıklı sıhhatli daim eylesin kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…