He tabi şu an kimyasal gebelik süreci yaşıyorum o ayrı. Değerim iki günde baya düştü. Şu an da muhtemelen sıfırlandı Regl oldum zaten hemen. İlk gebeliğimdi ve ilk kimyasal gebelik sürecimi yaşıyorum. Biraz sancılı

Geçmiş olsun. Gebe kalmak bile cok güzel ve özel bence rabbim bundan sonrakini sağlıklı daim eylesin güzel vitaminler falan kullanın tez vakitte olur insallah

Başka bir test varsa bence deneyin. Dpo 12 gibi düşünsek daha çok erken dönemdesiniz inşallah sağlıkla size gelir ilk gebeliğiniz mi olacak bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim ki kan testi ile erkenden öğrenince iki gün sonra değer artışı olacak mı diye beklemek çokkkkk zor oluyor. En iyisi Regl gecikmesinden sonra kan vermek sanki. Ama sabretmek de zor tabi

Geçmiş olsun. Gebe kalmak bile cok güzel ve özel bence rabbim bundan sonrakini sağlıklı daim eylesin güzel vitaminler falan kullanın tez vakitte olur
Ocean mommy kullanmaya başladım bakalım neler olacak. Sağlıkla ilerlesin tüm süreçlerimiz. Dediğiniz gibi o yönden pozitif. Ama yine de yıpratıcı bir dönem. Şu üç gün geçse de sancım ve kanamam bitse diye bekliyorum.

Yaklaşık 3 gündür prodoctor yapıyorum ve adetlerim aşırı dengesiz düzensüz 60 günde 30 günde felan oluyorum belli olmuyor. 14 eylülde ovülasyonda koyulaşma gördüm ama kıpkırmızı değildi. Tuttuysa o gün tutmuştur.

Çok heyecanlı bekleyişler. Çok güzel ilerler ve mutlulukla karşılarsınız haberinizi inşallah Kan testine gidecek misiniz kesinleştirmek için

Çok heyecanlı bekleyişler. Çok güzel ilerler ve mutlulukla karşılarsınız haberinizi inşallah Kan testine gidecek misiniz kesinleştirmek için
İnşallah canım çok teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun ALLAH en kısa sürede tüm herkese beklediğü sonuçları nasip etsin .ben belki 1-2 gün daha bekleyip öyle giderim testler yine bugünde böyle çıkarsa ama belki beklemeyedebilirim söz vermiyim

İyi yapmışsınız böyle enerji veren youplas magneztumuda cok öneriyolar alanilirsiniz eksrra olarak aslında ocean mummy bende kullanıyorum elenatal 1 de

İyi yapmışsınız böyle enerji veren youplas magneztumuda cok öneriyolar alanilirsiniz eksrra olarak aslında ocean mummy bende kullanıyorum elenatal 1 de
Aslında tek başına yeterli görmüyorum ocean ı. Sanki haricen başka şeyler de alınmalı gibi geliyor nedense. Siz de iyi yapmışsınız. Elemental kullanmadım hiç. Doktor tavsiyesi miydi

Aslında tek başına yeterli görmüyorum ocean ı. Sanki haricen başka şeyler de alınmalı gibi geliyor nedense. Siz de iyi yapmışsınız. Elemental kullanmadım hiç. Doktor tavsiyesi miydi
Evet kullanan başka arkadşarımda var üstelşk gene kalıp devam ettiler kullanmaya

Kızlar bu arada LABOQUİCK sakın almayınnnn berbat kaç seferdir yanıltıyor beni allahın cezası gittim test aldım 2 tane biri kaset biri erken ikiside negatif adet olurum artık 3 güne hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…