- 13 Temmuz 2024
- 196
- 23
- 18
- 24
- Konu Sahibi Yasakarpuz
-
- #17.221
Hayırlı olsunnnEki Görüntüle 3649886 Kızlarrr testim böyle bu sabah acaba bozuk olabilir ni ya elim ayağım titriyor
Aşkım bilmiyorum 15 eylül gibi yumurtladım galiba adetlerim çok düzensiz dün hiç yok gibiydi çizgi gölgr var gibiydi 1 günde bu kadar koyu olması normal mi ki prodoctor marka daha çnce daha az silik de yalancı pozitif göstermiştiHayırlı olsunnnmarka ve dpo kaçsınız
hayırlı olsunnn tebrik ederimm sağlıkla sıhhatle doğsun insallahEki Görüntüle 3649886 Kızlarrr testim böyle bu sabah acaba bozuk olabilir ni ya elim ayağım titriyor
Başka bir erken gebelik testiyle denesene canım erken gebelik de daha net çıkar varsaEki Görüntüle 3649887
Ardakaşlae gene su tuttum bu kaçıncı tutusum gene böyle
Elimde yok ya eczaneyede gittim üstelik almadım valla test fobi gibi oldu aetkk aslında bendeBaşka bir erken gebelik testiyle denesene canım erken gebelik de daha net çıkar varsa
Kız bence bozuktur ya benimki.hep yalancı pozitif gördüm o yüzden inanmıyorum galiba evde yine test var gün içinde bir kere daha yapimAyy
hayırlı olsunnn tebrik ederimm sağlıkla sıhhatle doğsun insallah
Geçmiş olsun. Gebe kalmak bile cok güzel ve özel bence rabbim bundan sonrakini sağlıklı daim eylesin güzel vitaminler falan kullanın tez vakitte olur insallahHe tabi şu an kimyasal gebelik süreci yaşıyorum o ayrı. Değerim iki günde baya düştü. Şu an da muhtemelen sıfırlandı Regl oldum zaten hemen. İlk gebeliğimdi ve ilk kimyasal gebelik sürecimi yaşıyorum. Biraz sancılı
Başka bir test varsa bence deneyin. Dpo 12 gibi düşünsek daha çok erken dönemdesinizAşkım bilmiyorum 15 eylül gibi yumurtladım galiba adetlerim çok düzensiz dün hiç yok gibiydi çizgi gölgr var gibiydi 1 günde bu kadar koyu olması normal mi ki prodoctor marka daha çnce daha az silik de yalancı pozitif göstermişti
Yok yok bu kadae cabuk ve net görmessiniz bence var kesimlikleKız bence bozuktur ya benimki.hep yalancı pozitif gördüm o yüzden inanmıyorum galiba evde yine test var gün içinde bir kere daha yapim
Ocean mommy kullanmaya başladım bakalım neler olacak. Sağlıkla ilerlesin tüm süreçlerimiz. Dediğiniz gibi o yönden pozitif. Ama yine de yıpratıcı bir dönem. Şu üç gün geçse de sancım ve kanamam bitse diye bekliyorum.Geçmiş olsun. Gebe kalmak bile cok güzel ve özel bence rabbim bundan sonrakini sağlıklı daim eylesin güzel vitaminler falan kullanın tez vakitte olur
Yaklaşık 3 gündür prodoctor yapıyorum ve adetlerim aşırı dengesiz düzensüz 60 günde 30 günde felan oluyorum belli olmuyor. 14 eylülde ovülasyonda koyulaşma gördüm ama kıpkırmızı değildi. Tuttuysa o gün tutmuştur.Başka bir test varsa bence deneyin. Dpo 12 gibi düşünsek daha çok erken dönemdesinizinşallah sağlıkla size gelir ilk gebeliğiniz mi olacak bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim ki kan testi ile erkenden öğrenince iki gün sonra değer artışı olacak mı diye beklemek çokkkkk zor oluyor. En iyisi Regl gecikmesinden sonra kan vermek sanki. Ama sabretmek de zor tabi
Çok heyecanlı bekleyişler. Çok güzel ilerler ve mutlulukla karşılarsınız haberinizi inşallahYaklaşık 3 gündür prodoctor yapıyorum ve adetlerim aşırı dengesiz düzensüz 60 günde 30 günde felan oluyorum belli olmuyor. 14 eylülde ovülasyonda koyulaşma gördüm ama kıpkırmızı değildi. Tuttuysa o gün tutmuştur.
İnşallah canım çok teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun ALLAH en kısa sürede tüm herkese beklediğü sonuçları nasip etsin .ben belki 1-2 gün daha bekleyip öyle giderim testler yine bugünde böyle çıkarsa ama belki beklemeyedebilirim söz vermiyimÇok heyecanlı bekleyişler. Çok güzel ilerler ve mutlulukla karşılarsınız haberinizi inşallahKan testine gidecek misiniz kesinleştirmek için
İyi yapmışsınız böyle enerji veren youplas magneztumuda cok öneriyolar alanilirsiniz eksrra olarak aslında ocean mummy bende kullanıyorum elenatal 1 deOcean mommy kullanmaya başladım bakalım neler olacak. Sağlıkla ilerlesin tüm süreçlerimiz. Dediğiniz gibi o yönden pozitif. Ama yine de yıpratıcı bir dönem. Şu üç gün geçse de sancım ve kanamam bitse diye bekliyorum.
Aslında tek başına yeterli görmüyorum ocean ı. Sanki haricen başka şeyler de alınmalı gibi geliyor nedense. Siz de iyi yapmışsınız. Elemental kullanmadım hiç. Doktor tavsiyesi miydiİyi yapmışsınız böyle enerji veren youplas magneztumuda cok öneriyolar alanilirsiniz eksrra olarak aslında ocean mummy bende kullanıyorum elenatal 1 de
EvetAslında tek başına yeterli görmüyorum ocean ı. Sanki haricen başka şeyler de alınmalı gibi geliyor nedense. Siz de iyi yapmışsınız. Elemental kullanmadım hiç. Doktor tavsiyesi miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?