- 9 Haziran 2025
- 1.548
- 1.527
- 48
- 27
- Konu Sahibi Yasakarpuz
-
- #17.301
Hayır canım hiç gebe kalmadımSelamlar. Sizin gebelik olmamış mıydı geçtiğimiz aylarda?
Daha çok var görünüyorKızlar Ovulasyon testim kaç güne pik olur sizce , bugün regl başlangıcından itibaren 8. Günüm döngüm 24 26 arası
Döngü günününze bakılınca 10. -11.-12.günlerde olabilir gibi duruyorKızlar Ovulasyon testim kaç güne pik olur sizce , bugün regl başlangıcından itibaren 8. Günüm döngüm 24 26 arası
En kısa zamanda sağlıkla olur inşaAllahHayır canım hiç gebe kalmadım
İnşallahEn kısa zamanda sağlıkla olur inşaAllah
İnşaallah müjdeli haber alırız bu ayBenimde günlerm sizlerle aynı 3 olduk. Bende yapmadm :)
DevamİnşallahSizin var mı yoksa denemeye devam mıı
Allah tez vakitte nasip etsin inşallah
Amin hepimize vr tüm isteyenlere inşaAllahAllah tez vakitte nasip etsin inşallah
Ay bence gerçek hem 4 gün var hemde rengi baya pembeKızlar günaydın bata 4 gün var. Testi ekliyorum umarım yanlıs degildir
Dimi ya var sanki. Bikaç gün test yapıp koyuluğa bakıcam. 2 ay önce kimyasal olmustu cnkuAy bence gerçek hem 4 gün var hemde rengi baya pembe
Teste göre var. İnşaAllah gerçekte de vardır ve hayrlısı ile alırsınız kucağınıza...Dimi ya var sanki. Bikaç gün test yapıp koyuluğa bakıcam. 2 ay önce kimyasal olmustu cnku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?