- 21 Haziran 2025
- 934
- 575
- 18
- 23
Hadi test yapp bencedee bekliyoruz haberinioff kızlar hala regl olmadım pek bir belirtim de yok hiçbir şeye dair. bugün evde bi test mi yapsam akşama da regl olmazsammm bat bugündü
Erken vermişssin çünkü çıkmaması normalaslında mantıklı yani 26'sında kan verdim negatif çıktı bence bebiş yok ama bir umut belki geç döllenmedir heyecanı geldi bana regl olmayınca, o yüzden test yapacağım
aslında mantıklı yani 26'sında kan verdim negatif çıktı bence bebiş yok ama bir umut belki geç döllenmedir heyecanı geldi bana regl olmayınca, o yüzden test yapacağım
ay gerçekten miii? 5 gün kala olup çıkmayınca ben kesin yok diye düşündüm insanlar o günlerde idrarla falan öğreniyor ya bazenErken vermişssin çünkü çıkmaması normal
9 kuzu26 si ovulasyon sonrasi kacinci gun oluyor?
Çok erken canim9 kuzu
İnşallah hepimizinnnnnnİnşallah bu gariplik olumlu sonuçlanır :))
ayy umutlansam mı o zaman? ama 1-2 gün önce ovülasyon testi yaptım silikti çizgi yani gebelik olsa koyulaşırdı herhaldeÇok erken canim
Simdi tekrar dene ovulasyon testi varsa hadi ayy çok merak ettimayy umutlansam mı o zaman? ama 1-2 gün önce ovülasyon testi yaptım silikti çizgi yani gebelik olsa koyulaşırdı herhalde
evde denerim akşamm ama umutlanmak da istemiyorumm off bir heyecan bastıııSimdi tekrar dene ovulasyon testi varsa hadi ayy çok merak ettim
Ayy bizede atevde denerim akşamm ama umutlanmak da istemiyorumm off bir heyecan bastııı
iki kaset test ile denedim valla terrrtemiz negatif çıktıAyy bizede at
Hangi günleri değerlendirmiştiniki kaset test ile denedim valla terrrtemiz negatif çıktıartık umudum yok sanırım regl olmayı beklicem
Adet kanamasini görene kadar hiç birsey bitmediiki kaset test ile denedim valla terrrtemiz negatif çıktıartık umudum yok sanırım regl olmayı beklicem
bazıları çıkabiliyor ama çıkmama ihtimalide varay gerçekten miii? 5 gün kala olup çıkmayınca ben kesin yok diye düşündüm insanlar o günlerde idrarla falan öğreniyor ya bazen
ovulasyon regle bir gün kala ya da regl günü koyulaşıyor geneldeayy umutlansam mı o zaman? ama 1-2 gün önce ovülasyon testi yaptım silikti çizgi yani gebelik olsa koyulaşırdı herhalde
Kız sen hamilesin heraldee bat ne zamandı seninn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?