Yumurtlamadan sonra ölçmeye başladım sabahları 36.8-9 çıkıyor bide şimdi akşam ölçtüm böyle çıktı

S seraysss77 inşallah inşallah bi gözlerimin üstü yanıyor gibi geldi ölçtüm öyle zaten ne bi ağrım ne sızım ne akıntım tık bile yok

Ben genelde hep sezaryen doğumlara giriyorum bakıyorumda insanlar hep 38 39 yaşlarında doğum yapıyolar umudumuzu yitirmemek lazım

ElizabethBennettt sabahları kaç çıkması lazım peki
Yumurtlamadan oncekiyle arada fark olmasi lazim asil onemli olan o cunku hepimizin bbt degeri farkli. Ama genel olarak 36.4 un ustunde cikiyormus progesteron etkisiyle. Adet yaklasinca progesteron dustugu icin ates de dusuyormus ama sabit kalirsa gebelik var insallah. bende halaaa hicbir belirti yok akinti yok oyle gayet normal yasiyorum yaa

Bende öyleyim önceleri daha çok belirti oluyodu şimdi hiççç yok

Ben genelde hep sezaryen doğumlara giriyorum bakıyorumda insanlar hep 38 39 yaşlarında doğum yapıyolar umudumuzu yitirmemek lazım

Canim benim sen zaten cok gencsinn upuzun yillar var onunde cok yakinda kalirsin sen tabi anormal bi hormon deger dusuklugu falan yoksa pcos vs

Merhaba kızlar nasılsınız?
Ben adetin 13cü günü 18 mm yumurtam vardı doktor çatlatma iğnesi yaptı. Bu gün catlamanın 6cı günü adete 8 gün var. Aşırı adet sancısı çekiyorum. Geldi gelecek neredeyse.
Sabah akşam progesteron fitil kullanıyorum.
Göğüslerim dokununca bastırınca hiçbir şey yok ama kendiliğinden ara sıra derinden sızı oluyor. Sağ taraftaydı yumurta. Sağ kasığım belimin sağ tarafı çok ağrıyor. Adet günü nasıl ağrı oluyorsa aynısı. Aşırı gaz var karnımda sürekli gaz sesleri var. Zaten gastiritim var ama uzun zamandır sorun yoktu son iki gündür uyutmuyor miğde ağrısı. Neler oluyor
Bugün awox erken gebelik testi ile iğnenin etkisi geçip geçmediğini kontrol ettim. Dümdüz negatif. İğne etkisi (pozitifliği) kalmamış. 7 temmuz tekrar test yapmayı düşünüyorum.

Ben de diyorum bu kiz nerelerde. Daha cok erken ama gozlemleye devam et sanki olacak gibi bu seferr

Olsada şimdi çıkmaz zaten biraz daha bekle bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…