cok sevindim saglikla al kucagina pozitif test gormek iyi geliyor grupta
İlk testini ovulasyondan kac gun sonra ya da tegle kac gun kala yaptin? Belirtilerin var mi bizi aydinlat
Teşekkür edeeim canım benim hiç bir belirtim yoktu regli olcağımo düşünüyordum hatta emindim ovuslasyon ve regli günlerimi tam bilmşyorum ortalama söylicem reglime 2-4 gün kala yaptım 30 haziran yada 2 temmuz tam regli tarihi ekstra 16 haziranda 19 mm yumurtam vardı ama catlama tarihimi bilmiyorum tahmini yumurtlamadan 11 gün sonra filan cok silik cizgi ile gördüm

Siz yine iyisiniz benim sat 21 mayıs normalde döngüm düzenlidir yumurtlamam tam bayrama denk gelmişti testte pozitif göremedim ama akıntım vardı anlamıştım köyde olduğumuz için değerlendiremedik çok üzülmüştüm regl gecikti falan dedim değerlendiremeden mi oldu oldu yine de bi umut tabi ki olmadı sonra dedim yumurtlamasım herhalde tekrar ovülasyona başlıyim ve 29 haziran pik çok ilginç şeyler yaşadım bu döngüde bende hayra yordum dedim belkide allah 2. Bir sans verdi dkdkdkfkf 21 mayıstan beri bekliyom sabırla dndkdkd

Sen şimdi 21 haziranda regl oldunmu

Ayy belirti olmayadabiliyomuş demekki

Ay siz bir gebelik testi yapsanızaaa

off kızlar hala regl olmadım pek bir belirtim de yok hiçbir şeye dair. bugün evde bi test mi yapsam akşama da regl olmazsammm bat bugündü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…