- 27 Ocak 2018
- 156
- 106
- 103
- 30
Aynı zamanlar bizim ne zaman test yapmayı düşünüyorsunBenimde 25 pik 26 çatlama ayy insallah burda hep birlikte o pozitif testleri atariz
Benim daha 9 gün oldu bi aklım çelinme değik 3 gün sonra test yapasım geldiBen her yerde 12yi bekleyin garantileyin diye okuyorum. 12 de yuzde doksan dogru sonuc cikiyor
İnşallah
Adetimin geçmesini bekliycem beklerim.insallahAynı zamanlar bizim ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Aslında adetimde hep gecio oyuzden tam net zamanında bilemiyorumAynı zamanlar bizim ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Teşekkür edeeim canım benim hiç bir belirtim yoktu regli olcağımo düşünüyordum hatta emindimcok sevindim saglikla al kucagina pozitif test gormek iyi geliyor grupta
İlk testini ovulasyondan kac gun sonra ya da tegle kac gun kala yaptin? Belirtilerin var mi bizi aydinlat
Sen şimdi 21 haziranda regl oldunmuSiz yine iyisiniz benim sat 21 mayıs normalde döngüm düzenlidir yumurtlamam tam bayrama denk gelmişti testte pozitif göremedim ama akıntım vardı anlamıştım köyde olduğumuz için değerlendiremedik çok üzülmüştüm regl gecikti falan dedim değerlendiremeden mi oldu oldu yine de bi umuttabi ki olmadı sonra dedim yumurtlamasım herhalde tekrar ovülasyona başlıyim ve 29 haziran pik çok ilginç şeyler yaşadım bu döngüde bende hayra yordum dedim belkide allah 2. Bir sans verdi dkdkdkfkf 21 mayıstan beri bekliyom sabırla dndkdkd
Ayy belirti olmayadabiliyomuş demekkiTeşekkür edeeim canım benim hiç bir belirtim yoktu regli olcağımo düşünüyordum hatta emindimovuslasyon ve regli günlerimi tam bilmşyorum ortalama söylicem reglime 2-4 gün kala yaptım 30 haziran yada 2 temmuz tam regli tarihi ekstra 16 haziranda 19 mm yumurtam vardı ama catlama tarihimi bilmiyorum tahmini yumurtlamadan 11 gün sonra filan cok silik cizgi ile gördüm
İnsan bekleyemiyor sanki bende 1 hafta sonra dayanamayıp yaparım gibiAdetimin geçmesini bekliycem beklerim.insallah
Hayır olmadım işte tekrar yumurtlama oldu bende anlamadım bu döngüyü belkide 2. Sanstır benim içinSen şimdi 21 haziranda regl oldunmu
Acaba gebelik olmasınnn ovulasyon testi gebeliktede pik çıkarıyor sonuçtaHayır olmadım işte tekrar yumurtlama oldu bende anlamadım bu döngüyü belkide 2. Sanstır benim için
Ay siz bir gebelik testi yapsanızaaaSiz yine iyisiniz benim sat 21 mayıs normalde döngüm düzenlidir yumurtlamam tam bayrama denk gelmişti testte pozitif göremedim ama akıntım vardı anlamıştım köyde olduğumuz için değerlendiremedik çok üzülmüştüm regl gecikti falan dedim değerlendiremeden mi oldu oldu yine de bi umuttabi ki olmadı sonra dedim yumurtlamasım herhalde tekrar ovülasyona başlıyim ve 29 haziran pik çok ilginç şeyler yaşadım bu döngüde bende hayra yordum dedim belkide allah 2. Bir sans verdi dkdkdkfkf 21 mayıstan beri bekliyom sabırla dndkdkd
Döllenmeden 10 gün sonra yani çatlamadan sonra yaklaşık 48 saat döllenme sürüyor 12 güne tekabül eder çatlamadan , daha erkek çıkan da var ama gerek yok bakma sabredelimEn erken ne zaman belli oluyor yumurtlamadan on gün sonra mı çatlamadan on gün sonra mıHayalim kizim S seraysss77 nryyy @ElizabethBennettt
Acaba gebelik olmasınnn ovulasyon testi gebeliktede pik çıkarıyor sonuçta
Ay tabi ki yaptım yapmaz olur muyum negatif hemde pikten sonra silikleşti silikleşmese yine umut ederdim garip şeyler yaşıyorum bende anlamadım kiAy siz bir gebelik testi yapsanızaaa
İnşallah bu gariplik olumlu sonuçlanır :))Ay tabi ki yaptım yapmaz olur muyum negatif hemde pikten sonra silikleşti silikleşmese yine umut ederdim garip şeyler yaşıyorum bende anlamadım ki
Bence yarın sabah ilk idrarla yap daha net sonuç oluroff kızlar hala regl olmadım pek bir belirtim de yok hiçbir şeye dair. bugün evde bi test mi yapsam akşama da regl olmazsammm bat bugündü
aslında mantıklı yani 26'sında kan verdim negatif çıktı bence bebiş yok ama bir umut belki geç döllenmedir heyecanı geldi bana regl olmayınca, o yüzden test yapacağımBence yarın sabah ilk idrarla yap daha net sonuç olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?