- 21 Haziran 2025
- 934
- 575
- 18
- 23
Kan vermek bana fobi oldu ya orda 0 görmek daha çok üzüyor sanki beniOzaman direk kan vermen lazım canim idrarda çıkmazsa her ihtimale karsi
Gözün aydın hayırlı olsun nasıl güzel bi renk boyleEvet canım 28inde yaptım ilk testimi hamileyim cok şükür henüz kan vermedim ama koyulaşma takip ettim yarın kan vereceğim buda bugunki testim
Ne güzell hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahEvet canım 28inde yaptım ilk testimi hamileyim cok şükür henüz kan vermedim ama koyulaşma takip ettim yarın kan vereceğim buda bugunki testim
Öyle heleki idrarda pozitif çıkıp heyecan yapıp bide kanda 0 çıkınca çok kotuKan vermek bana fobi oldu ya orda 0 görmek daha çok üzüyor sanki beni
Aynen öyleeZaten o son günlerde kasık ağrısı oldumu geldi gelmedi ayrı bi zor
Teşekkğr ederim canım Allah sizlerede tez zamanda nasip etsin inşallahNe güzell hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Ay başıma gelmedi ama eminim öyledirÖyle heleki idrarda pozitif çıkıp heyecan yapıp bide kanda 0 çıkınca çok kotu
Catlamadan sonra sayılıyor canimEn erken ne zaman belli oluyor yumurtlamadan on gün sonra mı çatlamadan on gün sonra mıHayalim kizim S seraysss77 nryyy ElizabethBennettt
Teşekkür ederim canım benim Allah sizlerede nasil etsin en yakın zamandaGözün aydın hayırlı olsun nasıl güzel bi renk boyle
Çatlamadan 10 gün sonra bence o da yüzde 50 ihtimalEn erken ne zaman belli oluyor yumurtlamadan on gün sonra mı çatlamadan on gün sonra mıHayalim kizim S seraysss77 nryyy ElizabethBennettt
Çok kez yaşadım 1 ay öncesi negatif olup sonra pozitif veren testler de oldu artık hiç inanmıyorum onlaradaAy başıma gelmedi ama eminim öyledir
Keseyi görene kadar umutlanmamak lazım o zamanÇok kez yaşadım 1 ay öncesi negatif olup sonra pozitif veren testler de oldu artık hiç inanmıyorum onlarada
Bence çok iyi değerlendiemişsiniz zaten spermler canlı kalıyor 3 gün muhakkak yumurta ile denk gelmiştir kısmetinizde varsa döllemiştir inşallahBen çatlama gününü değerlendiremedim eşim çalışıyor diye 25 Haziran Lh pikti 26 silikleşti 23-24-25-27 Haziran değerlendirdik. Sizce şansım düştü mü bu sefer de bunu kafaya taktım
Evet canım 28inde yaptım ilk testimi hamileyim cok şükür henüz kan vermedim ama koyulaşma takip ettim yarın kan vereceğim buda bugunki testim
En erken ne zaman belli oluyor yumurtlamadan on gün sonra mı çatlamadan on gün sonra mıHayalim kizim S seraysss77 nryyy ElizabethBennettt
Spermler vucutta 3 güne kadar yaşıyormuş icerde olan sperme yumurta karşılanmıştır bende senin gibi değerlendirdim nasip gayet iyi canim benceBen çatlama gününü değerlendiremedim eşim çalışıyor diye 25 Haziran Lh pikti 26 silikleşti 23-24-25-27 Haziran değerlendirdik. Sizce şansım düştü mü bu sefer de bunu kafaya taktım
Benimde 25 pik 26 çatlama ayy insallah burda hep birlikte o pozitif testleri atariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?