Ben çatlama gününü değerlendiremedim eşim çalışıyor diye 25 Haziran Lh pikti 26 silikleşti 23-24-25-27 Haziran değerlendirdik. Sizce şansım düştü mü bu sefer de bunu kafaya taktım

Ben çatlama gününü değerlendiremedim eşim çalışıyor diye 25 Haziran Lh pikti 26 silikleşti 23-24-25-27 Haziran değerlendirdik. Sizce şansım düştü mü bu sefer de bunu kafaya taktım
Bence çok iyi değerlendiemişsiniz zaten spermler canlı kalıyor 3 gün muhakkak yumurta ile denk gelmiştir kısmetinizde varsa döllemiştir inşallah

Evet canım 28inde yaptım ilk testimi hamileyim cok şükür henüz kan vermedim ama koyulaşma takip ettim yarın kan vereceğim buda bugunki testim

cok sevindim saglikla al kucagina pozitif test gormek iyi geliyor grupta
İlk testini ovulasyondan kac gun sonra ya da tegle kac gun kala yaptin? Belirtilerin var mi bizi aydinlat

Spermler vucutta 3 güne kadar yaşıyormuş icerde olan sperme yumurta karşılanmıştır bende senin gibi değerlendirdim nasip gayet iyi canim bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…