Olsada şimdi çıkmaz zaten biraz daha bekle bence :)
Çıkmayacağını bilmiyorum.
Günlerdir kafamda kuruyorum acaba 7 temmuz test yaparken doğru sonuç mu verecek yoksa pozitif olursa iğnenin etkisi ile yanıltacak mı diye. Bugün yaptım gördüm ki artık iğnenin etkisi bitmiş. 7 temmuz testi tamamen gerceği gösterecek

Bu şiddetli adet sancıları neden oluyor ki? İğneden mi progesterondan mı? Adete 8 gün varken bu kadar erken adet ağrıları olmamalı

Canım konuştukça stres oluyor. Geçen seferde panikle herkese hamileyim diye bas bas bağırdım sonuç hüsran. Kendime söz verdim az konuşucam

ne olacak ben de hamileyim sanmistim kosa kosa kan vermeye gitmistim hatirlarsan. Yarin benim 13. gun lekelenme gelmezse test yapacagim varsa zaten cikar

Bu şiddetli adet sancıları neden oluyor ki? İğneden mi progesterondan mı? Adete 8 gün varken bu kadar erken adet ağrıları olmamalı
Ben hiç çatlatma iğnesi vurulmadım o yüzden etkilerinide bilmiyorum nerden yapıyolar o iğneyi bi de doktordan siz mi istiyorsunuz yağmasının doktor mu öneriyor

Hayırr öyle düşünme biz burda birbirimize destek oluyoruz birbirimizi en iyi anlayacak olanlarız
Sen geçen sefer beni görmedin
Herkese hamileyim dedim belirtilerimi yazdım tebrikleri kabul ettim falan aynı gün adet oldum diye geri döndüm. rezil olduk babaaa diye bağırmak istedim resmen

Ben genelde hep sezaryen doğumlara giriyorum bakıyorumda insanlar hep 38 39 yaşlarında doğum yapıyolar umudumuzu yitirmemek lazım
Benim 2 oğlum var 35 yaşına giricem şimdiye kadar hiç istemiyoduk eşimde çok karşıydı en büyüğüm 14 en küçüğüm 9 yaşında mesela ama Kasım ayında öğretmenimizin kızına hediye aldık o an eşim coştu bide kızımız olsun ona alalim diye aralıkta spraili cikarttim halen bekliyorum

Maşallah canım Allah bağışlasın ben senin 1 tane var sanıyordum vee bi de kızz olmalıı gönlünüzce olur inşallah

Ben hiç çatlatma iğnesi vurulmadım o yüzden etkilerinide bilmiyorum nerden yapıyolar o iğneyi bi de doktordan siz mi istiyorsunuz yağmasının doktor mu öneriyor
Kalçadan da yapılan var göbekten de. Benimki yumurta sağda olduğu için doktorum kendisi sağ kalçadan yaptı. İğneyi kendim aldım eczaneden.

Maşallah canım Allah bağışlasın ben senin 1 tane var sanıyordum vee bi de kızz olmalıı gönlünüzce olur inşallah
Amin canim valla senin ilk ya senin olmasını dağa çok istiyorum Allah biliyo ya ilk olanların daha çabuk olsun diye işte kucuk oğlum çok hevesli ufak bi bulantı ufak bi ağrım olsa hamilesin diyo

Amin canim valla senin ilk ya senin olmasını dağa çok istiyorum Allah biliyo ya ilk olanların daha çabuk olsun diye işte kucuk oğlum çok hevesli ufak bi bulantı ufak bi ağrım olsa hamilesin diyo
Ayy maşallaah yaa genelde çocuklar kardeş istemez seninkiler baya istiyormuş

Peki doğal yollarla çatlamıyomıyduda bu yola başvurdun merak ettim de
Adetim 39 günde bir oluyordu. 5 yıldır korunmadığım halde hamile kalmadım. Geçen mart kimyasal olduğunu farkettim daha önceden kimyasalım varmış da haberim olmamış belki de. Yumurtlamam adetin 25-26 gününe denk geliyordu bu kadar geç çatlayan yumurta yaşlanmış ola bileceyi için döllenme olmuyor diye düşündüm doktorumdan kendim istedim ilaçla yumurtlamayı öne çekmeyi. Ve sonda iğne yapıldı. Bakalım nasıl olacak
Chatgpt akıl verdi bana da bütün hormon testlerini gözden geçirdi herşey normal olunca belki yumurtlama geç olduğu için yumurta yaşlanması oluyor da ondan döllenemiyormu dedi. Aklıma yattı bu fikir. Doktora ilaç vermesi için direttim.

Aaa çok mantıklı bakalım inşallah güzel sonuçlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…