- 29 Aralık 2024
- 2.238
- 1.322
- 48
Ben bu uygulamanın testlerini kullanıyorum sen yanlış yere yüklemişsin testleri kendi testinin oranına göre sana pik yada değil diyor anlatamadım tam yukarıdaki more kısımdan others kısmına eklemen lazım eğer kendi testlerini kullanmıyorsanHayır laboquick değerlerin cok farklı derken nasıl farklı
Senin bat ne zamandııBenimde yumurtlamam geç oluyodu adetime yakın 25inci gün felan bu ay testere disli aslan pencesi çayını duydum burda okumuştum bu ay adetimin ilk gününden denedim tam 14.gun pik gördüm bakalim nasıl olcak bu ay ilk defa erken olmuş oldum
Ayyy yerleşme olmasınn heyecanlandım bakk yerleşme de pembe oluyomuşşTam tahmin ettigim gibi pembe renkli lekelenmeyi gormeye basladim regl geliyor
12 veya 17 temmuz gecikince tam günüde çözemiyorumSenin bat ne zamandıı
Hadi ya inşallah devamı gelmezTam tahmin ettigim gibi pembe renkli lekelenmeyi gormeye basladim regl geliyor
Al benden de o kadarElizabethBennettt teşekkür ederim bebek devam edicem ölçmeye…
Geçen ay herkeste belirti vardı bu ay kimsede tık yok valla
Ayyy yerleşme olmasınn heyecanlandım bakk yerleşme de pembe oluyomuşş
Benim bat 12 13 temmuz civarı canım eşlik edebilirimSelamlarr herkese, saygılarrr güzel bir akşam diliyorumtrt izmir radyosu akşam programının açılışından selamlar
BAT 10-11 temmuz olan gız gardaşlarımm beni yalnız komayın buralardaaa
Tamamdırr teşekkür ederim. Hayırlısı olsun inşallahBenim bat 12 13 temmuz civarı canım eşlik edebilirim
Benimde bat 9-10 temmuz hadi hayırlısıSelamlarr herkese, saygılarrr güzel bir akşam diliyorumtrt izmir radyosu akşam programının açılışından selamlar
Benimde benimdeSelamlarr herkese, saygılarrr güzel bir akşam diliyorumtrt izmir radyosu akşam programının açılışından selamlar
Ben o tarz teknolocik şeyler kullanmıyorum ya Allah ne verdiyse
Ay yinede bi umuttYok canim yerlesme daha erken olur bir de bu benim klasik regl belirtisidir 2-3 gun once baslar lekelenme
Belli olmaz yaa belkide vardırrAy hadi inşallah bebiş vardır. Benim yok sanırım sinirden ağzımdan alevler fışkıracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?