İnşallah canım ya hayırlısıyla vaktinde olsunBelli olmaz yaa belkide vardırr
İnşallahhİnşallah canım ya hayırlısıyla vaktinde olsun
Ben 5 yıldır bekliyorum pek umudum yok ama burdaki mesajları okumak elimden geldiğince yardımcı olmak hoşuma gidiyor ☺Tamamdırr teşekkür ederim. Hayırlısı olsun inşallah
Çok olmuş sizin hormonal bi problem falan mı varBen 5 yıldır bekliyorum pek umudum yok ama burdaki mesajları okumak elimden geldiğince yardımcı olmak hoşuma gidiyor ☺
Yumurtlamadan hemen sonra başlaması garip geldi bi görün bakalım ne diyecekKızlar benim cuma gününden beri kahverengi akıntım var ya yumurtlamadan sonraki gün başladı. Kahverengiydi bir ara kırmızımsı oldu sonra tekrar kahverengi oldu. Cumartesi randevu aldım doktora gidicem normal değil gibi
5 haziranda transfer oldum ama negatif oldu regl oldum. Regl bitti 5 gün dayanılmaz ağrılar çektim. Şimdi de ağrılar gitti bu başladı anlamıyorum. Çikolata kistim var ondan mı acabaYumurtlamadan hemen sonra başlaması garip geldi bi görün bakalım ne diyecek
Olabilir doktor ne diyecek bize de haber ver cağnım5 haziranda transfer oldum ama negatif oldu regl oldum. Regl bitti 5 gün dayanılmaz ağrılar çektim. Şimdi de ağrılar gitti bu başladı anlamıyorum. Çikolata kistim var ondan mı acaba
Tabi kuzum sen nasılsınOlabilir doktor ne diyecek bize de haber ver cağnım
İyiyim regl günümü bekliyorum bi heyecanlaTabi kuzum sen nasılsın
Kaç gün kaldıııİyiyim regl günümü bekliyorum bi heyecanla
Pazar günüü 5 gün kaldı ben bide hep 5 gün kala test yapardım muhakkak tuttum kendimi bakalım nereye kadar gidiceknKaç gün kaldııı
Amh düşüklüğü ve tiroid yavaşlığı başka hiç bi sorun yok ikisi de hamile kalmaya engel değil dedi doktor sadece zorlaşır dedi benim bu 5 yıl içinde bi de düşük var onunda sebebi pıhtılaşmaymış kan sulandırıcı kullanıyorum şimdiÇok olmuş sizin hormonal bi problem falan mı var
Allah tez zamanda nasip eder inşallah canımAmh düşüklüğü ve tiroid yavaşlığı başka hiç bi sorun yok ikisi de hamile kalmaya engel değil dedi doktor sadece zorlaşır dedi benim bu 5 yıl içinde bi de düşük var onunda sebebi pıhtılaşmaymış kan sulandırıcı kullanıyorum şimdi
tüm ay gün aşırı değerlendirdik, hatta bazı günler peş peşeHangi günleri değerlendirmiştin
yok henüz regl olmadım, ara ara minik kasık ağrıları yokluyor sadeceladycharlotte regl gelmedi değil mi ? Ağrın sızın var mı
gelecek aya umarım, 12 ay oldu gelecek ay da bir şeyler olmazsa zaten yumurta büyütme çatlatma vs. yapıcaz dedi doktorOfff yaaaa
Ben buradayım merak etme en geç batlardan biriyimSelamlarr herkese, saygılarrr güzel bir akşam diliyorumtrt izmir radyosu akşam programının açılışından selamlar
BAT 10-11 temmuz olan gız gardaşlarımm beni yalnız komayın buralardaaa
Bende varım 13-14 temmuzBen buradayım merak etme en geç batlardan biriyim15-16 Temmuz. Bu ay daha yumurtlama göremedim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?