Demi ya nebilim chatgbpt soruyorum dpo 9 da çıkmaz en az dpo 10 olması lazım hcg artışı için yazıyor. Ama burada yazılanlara bakıyorum çıkanlar var sonuç olarak. Kafalı karıştırdı benim de🥲
Döllenme zamanı ile alakalı bazılarında çılıp bazılarında çıkmaması ve herkeste hCG salınım hızı aynı olmayabilir
Kızlar gunaydin bugün dpo 2 ates takibi yapıyorum ama öyle aman aman bir artış göremedim chate sordum bazılarında dpo 3 den sonra yükselme olabilirmis bu kafama çok takıldı acaba yumurtlamadimmi bilemedim her ay yumurtlmadan sonra karnım ve göğsüm sis kalırdı dün karnım indi hafif goguste indi vallahi bu ay hiç bir belirti yok belirtilere göre geçen ay hamileydim yani o derece yok
Ateş değerlerini yazar mısın yorumlayabilirim

Kızlar merhaba ben bu ay hsg çekildim ama yumurta takibi yapmadım gün aşırı ilişki oldu tahminimce dün regl günümdü ama emin değilim tabi dün Prodoctor test yaptım çok derinde bi çizgi gördüm eczaneden yine test aldım frelly vardı bugün sabah da onu yaptım bi bakarmısınız çok güvenmiyorum ama düne göre daha belirgin sanki açık olan Prodoctor onu dün yapmıştım sonra alt alta koydum sanki koyulaşma var gibi sizce

Eklentiler

• IMG_2111.webp
    IMG_2111.webp
    50,1 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_2110.webp
    IMG_2110.webp
    96,4 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_2077.webp
    IMG_2077.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar merhaba ben bu ay hsg çekildim ama yumurta takibi yapmadım gün aşırı ilişki oldu tahminimce dün regl günümdü ama emin değilim tabi dün Prodoctor test yaptım çok derinde bi çizgi gördüm eczaneden yine test aldım frelly vardı bugün sabah da onu yaptım bi bakarmısınız çok güvenmiyorum ama düne göre daha belirgin sanki açık olan Prodoctor onu dün yapmıştım sonra alt alta koydum sanki koyulaşma var gibi sizce
Prodoctor bende yapmistim ama bende hiç silik dahi çıkarmamisti yarın bence kan verin hayırlı olsun çizgi gozukuyo🌸

Benim sıfır akıntım vardı hamileydim , hepsi kişiden kişiye değişen belirtiler
Bu işte doğuma şu kadar kaldı olayını bende ilk buraya girdim gördüm dedim hamile kalırsam bende koyucam bunu ama şuan düşündüm hamile kalsam onu koysam buradaki bacılarım kız kardeşlerim görüp uzulurse diye geri vazgectim🥺🥺💗burda çok yakın olduk birbirimize inşallah hep birlikte en kisa surede o günleri goruruz

Bu işte doğuma şu kadar kaldı olayını bende ilk buraya girdim gördüm dedim hamile kalırsam bende koyucam bunu ama şuan düşündüm hamile kalsam onu koysam buradaki bacılarım kız kardeşlerim görüp uzulurse diye geri vazgectim🥺🥺💗burda çok yakın olduk birbirimize inşallah hep birlikte en kisa surede o günleri goruruz
Bu platformda burada bulunan herkes birbirine destek olmak için bir arada , sanmıyorum siz hamile kaldınız diye üzülecek birisi olsun .

Bu platformda burada bulunan herkes birbirine destek olmak için bir arada , sanmıyorum siz hamile kaldınız diye üzülecek birisi olsun .
Yok ben hamile kaldım diye kimse üzülmez ben nasıl seviniyosam onlarda sevinir bu imzayı görülüp uzulunurse dedim yoksa hepsi canı gönülden birbirimize sevindireceğine biliyorum

Yok ben hamile kaldım diye kimse üzülmez ben nasıl seviniyosam onlarda sevinir bu imzayı görülüp uzulunurse dedim yoksa hepsi canı gönülden birbirimize sevindireceğine biliyorum
İlginç , testlerinizi de paylaşmayın o zaman. Onu da görüp üzülen olabilir. Çok amaçsızca bir yorum yapmışsınız yazdığım yoruma. Kimseyi üzmek gibi bir amaçla koymadım onu oraya siz yazdıklarınızla kendi üzerinizden bana laf söylemeye çalışmışsınız. Her neyse

İlginç , testlerinizi de paylaşmayın o zaman. Onu da görüp üzülen olabilir. Çok amaçsızca bir yorum yapmışsınız yazdığım yoruma. Kimseyi üzmek gibi bir amaçla koymadım onu oraya siz yazdıklarınızla kendi üzerinizden bana laf söylemeye çalışmışsınız. Her neyse
Sizin için bi yorum yapmadım imzayı görünce aklıma gelip yorum yaptım hissiyatımı söyledim ben sürekli burdayım uzebilirmiyim kirabilirmiyim gibi düşüncemi söyledim sizde görünce aklıma geldi sizle alakası olmayan birsey sizi etiketledigim için kusura bakmayin

Kızlar bugün Ovülasyon testi yaptım pik çıktı ama şimdi hafif bir leke gibi pembe desem değil kahve desem değil çok az lekelenmem geldi adetime de takvime göre 3 gün var ama pcosum belli de olmuyor.Böyle olan var mı nedir bu ?
Merhaba canım🌸 Adetine yakın ovü yapıp pik gören çok kişi gördüm. Pcos olduğun için yine değerlendir istersen ama 3 gün sonra bir gebelik testi yapmanı öneririm.

Merhabalar çizgiler hemen mi belirdi yoksa bekledikten sonra mı çıktılar?

Back
X