merhaba canım
ben bu beşiğin beyaz kelebekler 70*130 ölçüsünü aldım sitesinden de görebilirsin. iki kademeli kaltanabiliyor, 4 vidayla kurulumu yapılıyor. sallanan kısma geçiş için kaldırıp altından ayağını çevirmek gerekiyo bunu bebek içinde olmadığı zaman yapabilirsin. hep sallanan kısımda da kalabilir tabiki o senin zorluk çekip çekmemene bağlı bir durum bana kolay geldi
ben bunu önce yatak odasına koyucam 6 aylıkken odaları ayırmayı düşünüyorum korkuyu öğrenmeden ayırmak lazımmış yoksa 1 yaşını geçince ayrılmıyomuş çocuk büyüdüğünde de anne-babasıyla yatıyomuş çok örneklerini gördüm aynı hataya düşmek istemiyorum. odaları ayırınca da yine bu beşiği kendi odasına koyucam buna ek olarak dolap ve şifonyer aldım başka bir yerden birde sallanan emzirme koltuğu aldım öyle odasını yapıcam inşallah mobilyaları bekliyorum. beşik şuanda evimde. yanında uyku seti ve yatak veriyolar ama yatak galiba visko onu anlayamadım ben yinede yarı ortopedik bir de yatak alacağım 70*130 ölçüsünde
benim bununla ilgili konum vardı canım istersen oraya bir bak işine yararmı bilmiyorum ama ben şimdiden memnunum

birde 70*130 ölçüsünün küçüklerinde katlanma yada iki kademe özelliği yokmuş galiba satıcı bize öyle demişti ben internette var gördüm ama adam yok dedi inatlaştı bide benle. yani diyeceğim o ki küçüğünü alıcaksan ona bi bak. ama bence bu ölçü ideal. 4-5 yaşına kadar yatar belki daha fazla da yatar. sonrasında da genç oda takımı alıcam
karar senin hayırlı olsun canım