Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Baby Tech Ahşap Beşik kullananlar??

merhaba iyi dileklerin için teşekkür ederim rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin... cibnliği var cibinlik için tahtasıda var herşeyiyle tam geliyor beşik sen sadece içine bebeği yatır :)) görmek istersen resim çekip koyabilirim.. beşiğimizde takılı duruyor şuanda.

Ben çok beğendim bu markayı tam istediğim beşik var burada ama bursa da nerelerde satılır netten aradım hiçbir bilgi bulamadım :50: bilen var mı :( bir de arkadaşım resmini koyarsanız çok sevinirim aynı sitedeki gibi mi yoksa aldatma var mı diye biraz pimpirikliyim de :17:

Ben çok beğendim bu markayı tam istediğim beşik var burada ama bursa da nerelerde satılır netten aradım hiçbir bilgi bulamadım :50: bilen var mı :( bir de arkadaşım resmini koyarsanız çok sevinirim aynı sitedeki gibi mi yoksa aldatma var mı diye biraz pimpirikliyim de :17:

bende almayı düşünüyorum bu beşikten ben firmayla görüştüm nerde yaşıyorsan seni firma yönlendirebilir şubesi için ama birde şunu ekleyim netle mağaza arasında ciddi fiyat farkı var eger netten almayacaksan sıkı pazarlık yap

Mrblar
Babytech beyaz kelebek 60×120 besiginden daha dun satin aldik.ben internetten hic bakmamistim...ama bursadaki butun bebek mazalarini dolasip buna karar verdim.soran arkadasim icin jimerin karsisi, orhaneli kavsaginda meltem mobilyada var sadece.izmirden gelicegi icin sparis verdik, 15gune gelicekmis.

canım resmi albümlerime ekliyorum ordan bakabilirsin :34: hiç korkma nettekinin aynısı geliyo sen ölçüsünü seç yeter. yalnız bizim beşik boyalı. rengi neden farklı diye düşünme sakın :1: dolap ve şifonyer aldım da onlara uysun diye beşiğide aynı renk boyattım. yoksa kendi rengi çok daha güzeldi. beyaz, başlarıda cevizdi.

canım resmi albümlerime ekliyorum ordan bakabilirsin :34: hiç korkma nettekinin aynısı geliyo sen ölçüsünü seç yeter. yalnız bizim beşik boyalı. rengi neden farklı diye düşünme sakın :1: dolap ve şifonyer aldım da onlara uysun diye beşiğide aynı renk boyattım. yoksa kendi rengi çok daha güzeldi. beyaz, başlarıda cevizdi.

Teşekkür ederim arkadaşım ama sitedeki bir sorundan dolayi albüme ulaşılamıyor. :50: ama büyük ihtimalle benim tercihim de bu markanın bir ürünü olacak tekrar Teşekkürler :16:

merhaba canım

ben bu beşiğin beyaz kelebekler 70*130 ölçüsünü aldım sitesinden de görebilirsin. iki kademeli kaltanabiliyor, 4 vidayla kurulumu yapılıyor. sallanan kısma geçiş için kaldırıp altından ayağını çevirmek gerekiyo bunu bebek içinde olmadığı zaman yapabilirsin. hep sallanan kısımda da kalabilir tabiki o senin zorluk çekip çekmemene bağlı bir durum bana kolay geldi

ben bunu önce yatak odasına koyucam 6 aylıkken odaları ayırmayı düşünüyorum korkuyu öğrenmeden ayırmak lazımmış yoksa 1 yaşını geçince ayrılmıyomuş çocuk büyüdüğünde de anne-babasıyla yatıyomuş çok örneklerini gördüm aynı hataya düşmek istemiyorum. odaları ayırınca da yine bu beşiği kendi odasına koyucam buna ek olarak dolap ve şifonyer aldım başka bir yerden birde sallanan emzirme koltuğu aldım öyle odasını yapıcam inşallah mobilyaları bekliyorum. beşik şuanda evimde. yanında uyku seti ve yatak veriyolar ama yatak galiba visko onu anlayamadım ben yinede yarı ortopedik bir de yatak alacağım 70*130 ölçüsünde

benim bununla ilgili konum vardı canım istersen oraya bir bak işine yararmı bilmiyorum ama ben şimdiden memnunum :34:
birde 70*130 ölçüsünün küçüklerinde katlanma yada iki kademe özelliği yokmuş galiba satıcı bize öyle demişti ben internette var gördüm ama adam yok dedi inatlaştı bide benle. yani diyeceğim o ki küçüğünü alıcaksan ona bi bak. ama bence bu ölçü ideal. 4-5 yaşına kadar yatar belki daha fazla da yatar. sonrasında da genç oda takımı alıcam

karar senin hayırlı olsun canım :34:

Bu beşiğin ahşap renkli 70*130 olanına Eminönü'nde baktık beyaz sorduğumda satıcı bana,bu beşiğin beyazının bazı yerlerinin plastik olduğunu söyledi. Doğru mu gerçekten yani beyaz olanın tamamı ahşap değil mi acaba?elinde olmadığı için de bakamadık tabi
:50:

Bu beşiğin ahşap renkli 70*130 olanına Eminönü'nde baktık beyaz sorduğumda satıcı bana,bu beşiğin beyazının bazı yerlerinin plastik olduğunu söyledi. Doğru mu gerçekten yani beyaz olanın tamamı ahşap değil mi acaba?elinde olmadığı için de bakamadık tabi
:50:

merhaba,
beşiğin korkuluk kısımları yani parmaklıkları ahşap değil. ama plastik de değil başka bir madde adını bilmiyorum. ama böylesi daha iyi çünkü oğlum kafasını parmaklıklara dayamadan uyumuyor:1: her sabah uyandığımda onu başı parmaklıkla bütünleşmiş halde buluyorum üstelik yan korumalığın da altına giriyor hiç anlamadım nasıl beceriyor :44: ahşap olsaydı kafasını acıtırdı benim için bu daha iyi oldu. bilerek almamıştım ama iyi oldu :1:

merhaba,
beşiğin korkuluk kısımları yani parmaklıkları ahşap değil. ama plastik de değil başka bir madde adını bilmiyorum. ama böylesi daha iyi çünkü oğlum kafasını parmaklıklara dayamadan uyumuyor:1: her sabah uyandığımda onu başı parmaklıkla bütünleşmiş halde buluyorum üstelik yan korumalığın da altına giriyor hiç anlamadım nasıl beceriyor :44: ahşap olsaydı kafasını acıtırdı benim için bu daha iyi oldu. bilerek almamıştım ama iyi oldu :1:

yamişim mamişim nassın :) beniiii yolacamışın haaa edepsiz insan ablasına böylemi yapar sor bakalım bacım sen niçin gelemiyırsun diye hee :( yavrum bende beşik derdindeyim nereden alsam internetten baktım birkaç beşik ama karar veremedik kocişle tavsiyen varmı sen memnunsun nereden aldın cicim de bakalım ablana bi hele :) öperim seni

yamişim mamişim nassın :) beniiii yolacamışın haaa edepsiz insan ablasına böylemi yapar sor bakalım bacım sen niçin gelemiyırsun diye hee :( yavrum bende beşik derdindeyim nereden alsam internetten baktım birkaç beşik ama karar veremedik kocişle tavsiyen varmı sen memnunsun nereden aldın cicim de bakalım ablana bi hele :) öperim seni

oooo berrinim nerelerdesin yaaww :3: baco gelsen soracim bi neden diye ama gelmiyon ki :26:

ben memnunum kuzum beşiğimden. tavsiye ederim. kadir has ta mini damla mağazası var ordan aldım ben. mağazada yok ben getirttimde aldım. o mağazanın baby tech le anlaşması var önünde ürünleri var da getirtmen lazım her ürün yok. baby tech i ararsın sana en yakın nerde satış şubesi var öğrenirsin ona göre gider alırsın. ben öyle yaptım. benimki beyaz kelebekler 70*130

http://www.babytech.com.tr/urunler.aspx?TABLE=urunler&ID=25&RELID=0 benmki bundan
benimkinin önü asansörlüsüde çıkmış orda kuğu beşik olan olsaydı onuda düşünebilirdim özelliklerini ve korkuluk boyunu bilmiyorum ama incelemek lazım. hade kolay gelsin hayırlı olsun şimdiden. toprimi öp totuşundan :54:

oooo berrinim nerelerdesin yaaww :3: baco gelsen soracim bi neden diye ama gelmiyon ki :26:

ben memnunum kuzum beşiğimden. tavsiye ederim. kadir has ta mini damla mağazası var ordan aldım ben. mağazada yok ben getirttimde aldım. o mağazanın baby tech le anlaşması var önünde ürünleri var da getirtmen lazım her ürün yok. baby tech i ararsın sana en yakın nerde satış şubesi var öğrenirsin ona göre gider alırsın. ben öyle yaptım. benimki beyaz kelebekler 70*130

http://www.babytech.com.tr/urunler.aspx?TABLE=urunler&ID=25&RELID=0 benmki bundan
benimkinin önü asansörlüsüde çıkmış orda kuğu beşik olan olsaydı onuda düşünebilirdim özelliklerini ve korkuluk boyunu bilmiyorum ama incelemek lazım. hade kolay gelsin hayırlı olsun şimdiden. toprimi öp totuşundan :54:

yavrum bunun fiyatı nedirki acaba mesela yani ne dersin ne olaki hııı

yavrum bunun fiyatı nedirki acaba mesela yani ne dersin ne olaki hııı
ben 650 ye aldım canım. beşiklerin fiyatları çeşidine ve boyuna göre değişiyo hepsi aynı fiyat değil. benimki 650 tl

merhaba yamisy bende dün babytech beşiklerine baktım hatta siparişi verdim ama çok hızlı karar veren biri olduğum için sonradan biraz kuşku düştü içime birkaç sorum olucaktı sana bana beşiği satan yetkili bambu olduğunu beyaz olanların korkuluk kısımlarının baska bir maddeden yapıldığını söyledi ki ben beyazı begendım zaten 2 model var birinde yatak beşik içinde kademeli indirilip çıkarılabiliyor diğerinde yatak sabit korkuluk hareket ediyor asansorlu gibi yanı satucu kız 1. modelin daha derın olduğunu daha guvenılır oldugunu soyledı sen memnunmusun birde ben 70x110 boyutunu sipariş verdim 2. cocuga cok ara vermeyı dusunmedıgım ıcın ama aceba alırken en buyugunumu alsaydım dıyorum su anda 70x130 çok buyuk oluyormu kac yasına kadar yatabılırler sence bu boyutlarda esimde bende cok uzunuz bebekte oyle olursa yandık :)

merhaba yamisy bende dün babytech beşiklerine baktım hatta siparişi verdim ama çok hızlı karar veren biri olduğum için sonradan biraz kuşku düştü içime birkaç sorum olucaktı sana bana beşiği satan yetkili bambu olduğunu beyaz olanların korkuluk kısımlarının baska bir maddeden yapıldığını söyledi ki ben beyazı begendım zaten 2 model var birinde yatak beşik içinde kademeli indirilip çıkarılabiliyor diğerinde yatak sabit korkuluk hareket ediyor asansorlu gibi yanı satucu kız 1. modelin daha derın olduğunu daha guvenılır oldugunu soyledı sen memnunmusun birde ben 70x110 boyutunu sipariş verdim 2. cocuga cok ara vermeyı dusunmedıgım ıcın ama aceba alırken en buyugunumu alsaydım dıyorum su anda 70x130 çok buyuk oluyormu kac yasına kadar yatabılırler sence bu boyutlarda esimde bende cok uzunuz bebekte oyle olursa yandık :)

canım benim beşiğim asansörsüz olandan. ben çok memnunum. daha 1 ay oldu alt kata geçeli. evet gerçekten derin. ben özellikle derin olmasını istedim çünkü büyüdükçe sarkacak ve ordan düşen çok. benim yeğenimde düştü ama onun beşiği büyüyen beşikti. onların korkuluk boyu çok daha kısa oluyo. bende ilk başta byük sandım ama kullanırken hiç öyle düşünmedim. doğduğu zamanlar beşiğin bi ucuna bebeği koydum diğer ucuna malzemelerini koydum. böylece herşey elimin altındaydı. o zamanlar kullanılan malzemede çok fazla oluyo hangi birini gidip tektek getirecem :1: boyu uzayıpda tepsiye tekme atmaya başladığında kaldırdım onları.

canım benim beşiğim asansörsüz olandan. ben çok memnunum. daha 1 ay oldu alt kata geçeli. evet gerçekten derin. ben özellikle derin olmasını istedim çünkü büyüdükçe sarkacak ve ordan düşen çok. benim yeğenimde düştü ama onun beşiği büyüyen beşikti. onların korkuluk boyu çok daha kısa oluyo. bende ilk başta byük sandım ama kullanırken hiç öyle düşünmedim. doğduğu zamanlar beşiğin bi ucuna bebeği koydum diğer ucuna malzemelerini koydum. böylece herşey elimin altındaydı. o zamanlar kullanılan malzemede çok fazla oluyo hangi birini gidip tektek getirecem :1: boyu uzayıpda tepsiye tekme atmaya başladığında kaldırdım onları.

özeldende cevaplamıssın mesajımı cok tesekkurler canım...yatagın bır ucuna malzeme koymak cok akıllıcaymıs aslında ıslak mendılı vs koyulabılır yatak boyutunuda degıstırecegım bende 20 santım daha uzun olsa cok daha ıyı olur aklıma ıyıce yattı artık .odam cok buyuk degıl ama enı degıl boyu uzayacak zaten sadece ... cok tesekkurler gercekten cok yardım seversın .. :)

bende bebekle aynı odada yatıyorum. o şekli denedim. şöyle durumlar oluyo: ön korkuluğu içe katlarsan, üst katı kullanamıyosun. alt kat için de yanında gelen yatak eni 10 cm olduğundan altta olunca yatağımdan aşağıda oldu. benim yatağımda baza olduğundan yüksek. ya altına 20 cmlik yarı ortopedik yatak alıcaktım yükseltmek için, yada o şekil kullanıcaktım. ben hiçbirini yapmadım. olduğu gibi kullanıyorum. üst katındayız şuanda. alt kata geçnce 20 cmlik yarı ortopedik yatak alıam. üst katta korkuluk sorun olmuyo. yatağım yüksek olduğundan oğlum üst katta yatınca benimle aynı hizada oldu. dediğim gibi korkuluk hiçbir sorun yaratmadı. bende içe katlamaktan vazgeçtim. bende istemiyodum hamileyken korkuluğu. ama doğunca baktım ki çok rahat. vazgeçtim. yükseklik ayarı derken, ya alta koyucaksın, ya da üst kat için orda 3 tane tahta, korkuluklardaki boşluklara geçiyo ve yatak zeminini onun üstüne koyuyosun. üstüne de yatağı koyuyosun. yerleri belli yani.
Verdiğiniz bilgiler gerçekten çok işimize yarıyor.:46:Siz yatağı aldığınızda visco yatak mı verdiler? Ben oğlum doğunca üst katta yatırmak istiyorum ama alacağım internet sitesinde de visco yatak ya da sünger gönderiyorlar.Ben yarı ortopediklerden alsam üst kat için yüksek gelmez değil mi?Hatta viscoyla ortopediği üst üste koysam? Çünkü gönderecekleri yatağı seçemiyosun ve atmak da istemiyorum büyüyünce viscoyu kullanır.

Verdiğiniz bilgiler gerçekten çok işimize yarıyor.:46:Siz yatağı aldığınızda visco yatak mı verdiler? Ben oğlum doğunca üst katta yatırmak istiyorum ama alacağım internet sitesinde de visco yatak ya da sünger gönderiyorlar.Ben yarı ortopediklerden alsam üst kat için yüksek gelmez değil mi?Hatta viscoyla ortopediği üst üste koysam? Çünkü gönderecekleri yatağı seçemiyosun ve atmak da istemiyorum büyüyünce viscoyu kullanır.

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :17: kendi verdiği yatak visco mu hala bilmiyorum :1: ama ben doğdugundan beri onu kullnıyorum. kendi verdiği yatak ne sert ne yumuşak tam kararında aslında bebek için. bende yarı ortopedik almayı düşünüyordum hamileyken ama baktım yatak gayet güzel vazgeçtim. ilk aylar yatağının üstüne koyduğum reflü yastığında yattı zaten. sonrası içinde ben bi sorun görmedim yatağı gayet güzel aslında. reflü yastığımızı kaldırdığımızdan beri beşikle gelen yatakta yatıyor oğlum. ama ben altına uyku setinin yorganını serdim. çünkü sıpam azcık kafayı gömüp uyumayı seviyo :9: üst kata yarı ortopedik koyarsan hiç korkuluk payı bırakmazsın. yatağı beşiğe göre ayarlamışlar. ikisini üstüste koyrsan da beşiğin korkuluklarını aşar bile. alt katta ikisini üstüste koyabilirsin kalan korkuluk payı sana kısa gelmezse eğer. mesela ben onu yapmam. şuan 8 aylığız ve alt kattayız ve ayakta bile dursa boyu korkulukları aşmıyor beşik o anlamada çok güzel oğlumunn boyuda 74 cm :nazar:iki yatak üstüste olursa daha boyu uzadığında sarkabilir ve düşebilir ben yapmam tabi o sizin tercihiniz :34:

özeldende cevaplamıssın mesajımı cok tesekkurler canım...yatagın bır ucuna malzeme koymak cok akıllıcaymıs aslında ıslak mendılı vs koyulabılır yatak boyutunuda degıstırecegım bende 20 santım daha uzun olsa cok daha ıyı olur aklıma ıyıce yattı artık .odam cok buyuk degıl ama enı degıl boyu uzayacak zaten sadece ... cok tesekkurler gercekten cok yardım seversın .. :)
hayırlı olsun güle güle kullansın şimdiden :16: rica ederim :17:

ben de bu üründen almayı düşünüyorum ama odam dar 50*90 olanları kac yasa kadar kullanılabilir ki

Mrb yamisy ben de bu beşiği araştırıyorum. Almayı düşünüyorum. Sana bi sorum olucak. 70*130 boyutunda olan kapılardan geçebiliyor mu? Yani kurulu iken odadan odaya gezdirebilir miyim merak ettim?

kızlar normal sallanan alt üst derinlik kademeli 130 cm uzunluğunda olan beşikler ne kadar takribi.

Back
X