- 1 Temmuz 2009
- 6.059
- 6.690
- 773
- Konu Sahibi White Mocha
-
cnm önerin için çok teşekkür ederim. remington nasıl sence? bi de benim saçlarım belime yakın ve baya gür. benim için kısa zamanda yapmam da önemli.. o nedenle kalın istiyorum biraz da.. 19 mm ile baya uğraşırım diye tahmin ediyorum. zaten deneyip almaya karar verdim. 25 ve 19 u denicem hangisinden memnun kalırsam onu alcam artık..
remington çok iyi bir marka saç ürünlerinde çok başarılı bence . eğer maşa almırsam birgün kesinlikle bu remington olur. ama bilerek almıyorum çok sık kullanırım diye=)
neyse bu 19mm liklerden aldığında zaten daha kalın yapmak istiyorsan daha kalın tutamlar alıcaksın. bak ilk denemelerinde falan olmayabilir ama inan insanın eli zamanla yatkınlaşıyor.
bir de ben maşayı saça değil saçı maşaya dolayıp öyle yapıyorum. bir de saçını maşadan çıkarırken saçını sardığın gibi açarsan yeni ters yöne sarıyor gibi oluyor bu o zaman bukle açılıyor dalga oluyor.yani sardıktan sonra maşayı aradan çekiverme sarıyor gibi aç bilmem anlatabildim mifisfisfis
bende de baybliss 25 mm var.ilk bir saat süper oluyo ama sonra hemen iniyor.bol sprey sıktığım halde 2-3 gün duruyor diyen arkadaşlara gıpta ediyorum valla.saçlarım uzun sayılır omuzlarımdan epey aşağıda birde uçlar resmen yanıyor yaa.ben beceremedim bu maşa işini o kadar da hevesle almıştım.
Bende babyliss 25mm lik maşa var.İlk önce bende 32 mmlik istiyordum.Evkura gittim ordaki kız 32mmlikle saç çabuk düşüyor dedi.Ben ikisinide denedim kız haklıydı.Çünkü çok kalın daga yaptı sonrada kayboldu gitti saçlarımın arasında.25mmlik aldım çok memnunum tavsiye ederim..
Bende babyliss 25mm lik maşa var.İlk önce bende 32 mmlik istiyordum.Evkura gittim ordaki kız 32mmlikle saç çabuk düşüyor dedi.Ben ikisinide denedim kız haklıydı.Çünkü çok kalın daga yaptı sonrada kayboldu gitti saçlarımın arasında.25mmlik aldım çok memnunum tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?