Merhaba arkadaşlar ben Ecem. Yaklaşık 2-3 ay önce Isveç Diyeti yapmıştım ufak tefek kaçamaklarım olmasına rağmen 65 kilodan 58 kiloya düştüm. Gözle görülür bir değişiklikti bu olamayan pantolonlarım biraz biraz olmaya başladı. Şu an 60 kiloyum 2 kilo aldım :/ ama hedefim 50 kilo olmak. Isveç diyetinden yarar gördüğüm için tekrar yapacam. Isteyen katılabilir bana :) Boyum 168
mrb..bende düşünüyorum acaba yapsammı isveçi...2 yıl önce yapmıştım..ama öyle 13 gün falan değil..1 hafta yapıp bi kaç gün ara veriodum..istediğimide yiyodum..2 ay boyunca böyle yaptım..ve 90 kilodan 75 e düşmüştüm..ama ciddi bi şekilde saçlarım dökülmüştü
korkuyorum açıkçası şimdide yapmaya..aslında yapmakta istiyorum..eski kiloma döndüm yine
mrb..bende düşünüyorum acaba yapsammı isveçi...2 yıl önce yapmıştım..ama öyle 13 gün falan değil..1 hafta yapıp bi kaç gün ara veriodum..istediğimide yiyodum..2 ay boyunca böyle yaptım..ve 90 kilodan 75 e düşmüştüm..ama ciddi bi şekilde saçlarım dökülmüştü
korkuyorum açıkçası şimdide yapmaya..aslında yapmakta istiyorum..eski kiloma döndüm yine
Haklısın benimde fazlasıyla saçlarım döküldü o yüzden azıcıkta olsa ekmek yemeyi düşünüyorum ve fındıkta saça iyi geliyormuş ondan dolayı daha dikkatli davranıcam bu sefer :)