Babysisia'nın Günlüğü (Isveç Diyeti)

babysisia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
7
0
1
27
Merhaba arkadaşlar ben Ecem. Yaklaşık 2-3 ay önce Isveç Diyeti yapmıştım ufak tefek kaçamaklarım olmasına rağmen 65 kilodan 58 kiloya düştüm. Gözle görülür bir değişiklikti bu olamayan pantolonlarım biraz biraz olmaya başladı. Şu an 60 kiloyum 2 kilo aldım :/ ama hedefim 50 kilo olmak. Isveç diyetinden yarar gördüğüm için tekrar yapacam. Isteyen katılabilir bana :) Boyum 168

Son düzenleme:
mrb..bende düşünüyorum acaba yapsammı isveçi...2 yıl önce yapmıştım..ama öyle 13 gün falan değil..1 hafta yapıp bi kaç gün ara veriodum..istediğimide yiyodum..2 ay boyunca böyle yaptım..ve 90 kilodan 75 e düşmüştüm..ama ciddi bi şekilde saçlarım dökülmüştü
korkuyorum açıkçası şimdide yapmaya..aslında yapmakta istiyorum..eski kiloma döndüm yine

Haklısın benimde fazlasıyla saçlarım döküldü o yüzden azıcıkta olsa ekmek yemeyi düşünüyorum ve fındıkta saça iyi geliyormuş ondan dolayı daha dikkatli davranıcam bu sefer :)

Öğle: Semizotu, 2 haşlanmış yumurta, 1 domates

Akşam: 2 köfte, marul salatası, meyve
1. Günümü tamamladım kızlar ama kaçamaklarım oldu :/ yok mu motive edecek bi diyet arkadaşı?

country quenn37363956 .!.:
hala karar veremiyorum başlasam mı...belki başlarda hızlı verirsem motivasyonum yerine gelir

Kesinlikle öyle olur artık kilo almaya bi son vermeliyiz :)
2.Gün: 58.800 kg
Dun bayagi kacamagim olmasina ragmenn

Sabah: Nescafe
Öğlen: 100 gr yoğurt, 1 dilim salam
Akşam: 2 köfte, marul salatası

selam kızlar bugun bende başlıyorum inş bozmadan 13 günü tamamlıycam bakalım artık sonucları yazarım buraya

Yarın başlıyorum kızlar :) 18.00dan sonra birşey yemek yok, tatlı yemek yok

selam babysisia, bende başlıyorum bugun calıstıgım ıcın oglen ıspanak yıyemıycem ama bakalım yerıne belkı baska bırsey yerim birlikte yapalım sonucları gorelım bakalım

Merhaba,

ben de bu sabah beşladım. 66,2 Kg yum. Daha kaçamağım olmadı.

Gelişmelerden haberdar ederim sizi.

Var mı benimle bu diyeti yapmak isteyen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…