Bacagimin sacma sapanligi (resimli)

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
Tabi oncelikle bi bacagim oldugu icin sukrediyorum ama Arkadaslar oturunca sacma sapan bir goruntu olusuyo bu nedir ya. Bingil bingil orasi
alt bacagim bileklerim incecik ama o ust bacagimda lanet olasi bir cikinti var ayaktayken bile. Oturunca daha da belli oluyo slime gibi yayiliyo :KK43: oraya dogru birlesiyo bacaklarim.

İc bacak deniliyo sanirim buraya emin degilim
Boyle olan var mi nasil duzeltirim ki ben bunu

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 2.289
Pilates topunu iki dizinizin içine alıp kısa kısa sıkıştırın, o bölgenin yandığını hissedeceksiniz zaten. Ben 600 tekrara kadar yapabiliyordum en sonunda. Oldukça etkili.

:) bacagimi babacigim diye okuyorum.
Diyorum resimle babasinin alakasi ne?

Sonra baktim bacagim yazmissin :)

Cok basit madem bujadar rahatsizsin spor yapmalisin. Tek caresi bu...

Benimki de öyle duruyor çünkü tüm ağırlığımı orada taşıyorum :deli:

Pilates fikri güzelmiş deneyeyim ben de.

Tabi oncelikle bi bacagim oldugu icin sukrediyorum ama Arkadaslar oturunca sacma sapan bir goruntu olusuyo bu nedir ya. Bingil bingil orasi
alt bacagim bileklerim incecik ama o ust bacagimda lanet olasi bir cikinti var ayaktayken bile. Oturunca daha da belli oluyo slime gibi yayiliyo :KK43: oraya dogru birlesiyo bacaklarim.

İc bacak deniliyo sanirim buraya emin degilim
Boyle olan var mi nasil duzeltirim ki ben bunu
Merhabaa baseeen. Merhaba gevşek ve yağlanmış iç bacaaak.
Mer-ha-baaaa Ley-diiii. :KK53::KK53:

Yanlış anlamayın gücendirmeye çalışmışyorum ki bunun iki kücük kardeşi bende var zaten, pek hakkım yok yani :pKlasik Türk tipi yağlanma, bi nevi armutluk. Alt bacak ince, bilekler zarif ama toto ve üst bacak almış başını gitmiş vakası.

Neyse ne diyorduk önce diyet, fitness ve bölgesel zayıflamaya yönelik hareketler, sonra da sıkılaştırıp şekle sokmak için pilates gerekiyo.

Anahtar kelime inceltmeden sıkılaştırma hareketlerine baslamıyoruz, yoksa kaslı fakat yine kalın bi bacak bizi bekliyo oluyo.

Kolay gelsin; güç azim ve kararlılık sizinle (ve de benimle) olsun. :KK5:

Sıkı olmadığı için öyle durmuş ayakta öyle kötü durmuyordur eminim sıkılaşsa çok daha güzel olur herkesin oturunca bacağı böyle yayılıyor mantıken

Merhabaa baseeen. Merhaba gevşek ve yağlanmış iç bacaaak.
Mer-ha-baaaa Ley-diiii. :KK53::KK53:

Yanlış anlamayın gücendirmeye çalışmışyorum ki bunun iki kücük kardeşi bende var zaten, pek hakkım yok yani :pKlasik Türk tipi yağlanma, bi nevi armutluk. Alt bacak ince, bilekler zarif ama toto ve üst bacak almış başını gitmiş vakası.

Neyse ne diyorduk önce diyet, fitness ve bölgesel zayıflamaya yönelik hareketler, sonra da sıkılaştırıp şekle sokmak için pilates gerekiyo.

Anahtar kelime inceltmeden sıkılaştırma hareketlerine baslamıyoruz, yoksa kaslı fakat yine kalın bi bacak bizi bekliyo oluyo.

Kolay gelsin; güç azim ve kararlılık sizinle (ve de benimle) olsun. :KK5:

Eheheh yok canim gucenmem cok tatli yazmissiniz :D
Peki nasil bir diyet yapmaliyim ya 45 kiloyum ve hayatimda hic kilo problemim olmadi ki bilmiyorum bu isleri :( tek sikintim bu ust bacak sebebide bu sene sinav senemdi ve hareketsiz bir sekilde oturdum surekli sarktim sanirim.

Bana yardimci olabilir misiniz hatta belki birlikte yapariz sizde de ayni sorun varmis:halay:

Back
X