Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Bunak benim silikonuma Dr karar verdi benim bacaklarım inçe ve parantezdi bana kalsa aradaki aciklık kapansin diye kalın olmasını istemistım Dr bilgisayarda resimlerini yaptı kalın takmam çirkin olur dedi belkide bir bayan olduğu için bayan gözüyle baktı ıyıkı de beni dinlememiş eğer beni dinleseydi şimdi çok kalın bacaklarım olurdu ayrıca ben öncelik yağ enjeksiyonu demiştim yağdan ılk defada sonuç alınmadığını 2-3 defa olacagini o da garanti olmaz demişti o yüzden silikonun daha ıyı olacağını söyledi su an belli değil galiba kas arası ben su an bacaklarımda yabancı bir madde var gıbi hissetmiyorum ama ilerıde ne olur bilemem

Benim yapay gibi bir algım olmadı, hiç hissetmiyorum dışarıdan dokunduğumda . Yağ enjekte edilen yerler ciddi mor ve çok fazla ağrıyor, birde sol bacağım çok iyi adapte oldu ama sağ bacağımda sanki silikon henüz tam oturmadı gibi bir his var. İki bacağın iyileşme süreci, adaptasyonu farklı olbailirmi acaba?

eglyy sen yurt dışında yaptırmıştın değilmi bu bacak konusunda deneyimi varmış demekki dr unun birde ücret ne kadar vermiştin

Bir de yürüyüşün nasıl? Ben cok yavaş yürüyebiliyorum, haftaya işe başlıcam ama hızlanabilecekmiyim bilemiyorum? Senin yürümen nasıl?

hııı sen silikon taktırmamışsın o zaman yağ enjekte edildiyse benim silikon die bahsettiğim ımplant gibi bişey yağı anlayamazsın tabi. iki bacak arasında fark olabilir bence benimde bii daha çok acıyo

sevgili cennetz daha önce yazdım ama görmedin....ben de opersayon olduğumda en az 3 gün ayağa kalkamadım wc dışında vucudumu 1mm bile hareket ettiremiyordum korkunç ağrım alıyordu ağladım keşke olmasaydım dedim çok pişman oldum hastanede antidepresan verdiler ağrı kesici iğne ile....Umarım çabucak düzelirsin Allah acil şifalar versin....hepsi geçecek umarım sonuçlarda beklediğinin üstünde olur...Biraz daha sabır....

hayır banada orta boy slikon implant konuldu. sadece bileklerime yağ kondu. sol ayağımla istediğim gibi hareket edebiliyorum ancak sağ bacağım implant konulan bölgeyi istediğim gibi bükemiyorum. sağ bacağımdan dolayı hızlı yürüyemiyorum. senind bu kadar fark varmıydı. birde tam olarak ne zaman ameliyat oldunbenim tam 9 gün oldu.

ikisini birlikte olmuşsun seninki biraz daha zor olmuştur tabi. benim sadece sağ bacağımdaki silikonun alt kısmı ara ara geriliyo diğerine göre daha çok o kadar. çok bariz bir farl yok yani. benim bu gün 8. günüm

Az önce aynada 10 dk kadar bacaklarimi inceledim ve anladimki benimkiler ameliyatla falan duzelecek gibi degil çünkü benim bacaklarim en yukarıdan asagiya kadar parantez iniyor buna hiç bir yol çözüm olmayacaktır. Bende ameliyat fikrinden vaz geçmeye karar verdim. Öyle çok Üzgünümki niye benim bacaklarim böyle ne ailemde nede sulalemde boyle birşey yok. Ne vardı sanki küçükken farkedip doktora götürselerdi. Tabii kimin umrunda herkez arka arkaya çocuk doğurmanin pesindeymis. Birgün olsun ailemden kimse bana bacakların aceba neden böyle oldu bir çaresi varmıdır demediler. Herkez sadece giyim tarzımı elestirdi tabii ben keyfimden böyle giyiniyorumya. Çok doluyum kızlar ameliyat konusunu bir kez daha halletmisken şimdide bacaklarimdaki onarılmayacak problemi yeni farketmis olmama inanamiyorum. Sanki bacak estetiği konusunda ruyadaydim ve uyandım...

Canım arkadaşım...
ben sen hatırlattıktan sonra iyice düşündüm senin bacakları. hatta tek işlemle iyi sonuç alınır gibi bir yorum yaptığımı da hatırlıyorum. yukarıdan öyle bakınca benim de öyle duruyor ama bacakları iyice sıkınca ortadaki boşluk azalıyor. eskiden benim diz içleri çıkıntılı olduğundan ben ne kadar sıkarsam sıkayım asla yanaşmazlardı birbirine ki şimdiki halini bir cok arkadaş beğeniyor artı ben de idare eder buluyorum... taytı üzerimden çıkarmamamdan belli:)

sana illa da ameliyat ol demem tabii ki. ama benim bacağım ameliyat ile de düzelmez dersen kızarım haddim olmayarak. haksızlık etme kendine. bak o doktorum programındaki kadının inanılmaz kötüydü bacakları. hiç olmazsa bizim o kadar dış taraflarda kasımız yok. doktor o kadıncağıza futbolcu bacağı seninki demişti o da ne yapsın evet demişti. senin öyle değil. ve senin bacak yapın aslında güzel. uzun en azından. istersen şöyle yap. önce aile meselelerini bi hallet sonra da bunak ın kayseride bahsettiği doktora bi ulaş. resimlerini göster. 2000 e yapıyormuş bakalım sana ne diyecek. bacak dış yanları ve diz içi alındıktan sonra bile iyi hissedeceksin.

bu arada ikide bir rahatsız etmek istemiyorumm seni ama ne yaptın eşin hala aynı mı?

tabi biraz yakından bakınca daha iyi anlaşılabiliyor şekli.aaaaa foto koymuştum ama çıkmamış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…