Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Tamam albüm yaptım yeni bacaklarınla tanış. Tabi bunun bir aceminin elinden çıktığını unutma doktor daha güzel yapacak. Ben sadece iki tıkla şişirdim bacaklarını.

Sen beni güldürdünya allahta seni güldürsun. Bak ameliyat olursam hastaneye bekliyorum seniiii.

Sen beni güldürdünya allahta seni güldürsun. Bak ameliyat olursam hastaneye bekliyorum seniiii.

Tamammm :)) Şunu da söyleyeyim ama yaptırırsın beğenmezsin falan o zaman bana küfretmezsin di mi senin aklına uydum diye? Ben sana moral olsun dedim bacaklarını ucube gördüğün için. Aman beddua etme. :))

Tamammm :)) Şunu da söyleyeyim ama yaptırırsın beğenmezsin falan o zaman bana küfretmezsin di mi senin aklına uydum diye? Ben sana moral olsun dedim bacaklarını ucube gördüğün için. Aman beddua etme. :))

Olurmu öyle şey ne beddua etmesi ben ancak sizler için dua ederim.

vanillasky, çok başarılı olmuş,
bana da göbek eritme karın germe yapar mısın?

Malesef. Ancak karnını şişirip yan taraflarını içeri çekebilirim. Benim uzmanlık alanım bu kadar. Programı kullanmayı bilseydim onu da yapabilirdim belki. :))

Olurmu öyle şey ne beddua etmesi ben ancak sizler için dua ederim.

arkadaşım, sen öyle moral bozukluğuna kapıldın ama yok öyle bir şey. boş ver birleşmesin, benim de baldırlarım kavuşmasın, olsun. düz olsun doğru dursun, gayet de güzel olur, merak etme. doktorlar nerelerden neler çıkarıp düzeltiyorlar, düşünmek onların işi, sen düzelmez deme sakın. ayrıca ben doktora da göstermiştim hatırlarsan hiç de öyle zor bir işlemmiş gibi bakmamıştı. sen içini ferah tut, vanillasky da ne güzel akıl etmiş :)

Sadece diz içlerinden yağ aldım o bile çok değiştirdi. Onu da ekledim. Ay ben bu işi çok sevdim kendime de yapıcam. Züğürt tesellisi bakar bakar avunurum.

Malesef. Ancak karnını şişirip yan taraflarını içeri çekebilirim. Benim uzmanlık alanım bu kadar. Programı kullanmayı bilseydim onu da yapabilirdim belki. :))

sağ ol arkadaşım, açıklama bile yapmışsın, eksik olma, o dediğin ameliyattan sonra oldu zaten, doktor belden alınca yan taraflar içeri çekilmiş oldu, ben de yiyince karnımı şişirdim, oldu :))

Valla bilmiyorum demekki hiç bu kadar dikkatli bakmamisim dizlerimin birlesmedigini yeni fark ettim. Ben slikonu hiç düşünmüyorum yağ enjeksiyonuda eminim benim bacaklarima yeterli gelmez moralim çok bozuldu.

Merhaba ikicanım var , anlattığına göre senin bacakların da kilon da benimkine yakın. ben 25 mesajı doldurunca ameliyatlar öncesi ve sonrası resmlerimi koyacağım sana bir fikir verir, benim hala dizlerim birleşmiyor ama

Canım senin kilonu bilmemde benimki hayli çok :)) ama senin fotoğrafını sabırsızlıkla bekliyoruz bunu unutma.

cnm onarılmayacak problem diye bir şey yoktur.sen en parantez bnmki diyorsun ama ben hala kemikleri bnmki kdr eğri olanını görmedim bu forumda.geçen yaz dr.a muayeneye gittim ben.dr. baktı inceledi ve çaresini söyledi. bnm de birleşmiyo dizlerim.ne yapılırsa yapılsın birleşeceğini de sanmıyorum ztn.bnm için sdc o aç parantez kapa parantez görüntüsü biraz olsun düzelsin (sanırım dış yanlardan alması gerekir bunun için) ve yamuk kemiğe biraz olsun düz görüntüsü vermek için orayı doldursun yeter.kemiğin fazla eğriliğinden dolayı buradaki biçok arkadaşımız kdr şanslı olmadığımı ve operasyon geçirsem de mükemmel bi sonuç alamayacağımı biliyorum.(dr.da doğuştan şanssız oldğmu söylemişti ztn:) )
demek istediğim arkadaşım birden böyle bi ümitsizliğe kapılmışsın ama bidaha böyle düşünme olurmu çözümsüz hiçbi şey yoktur.eski hallerine göre bacakların çok çok daha güzel olacak bu kesin:)

Sağol arkadaşım umarım dediğin gibi olur. Ameliyata 1 ay kaldı ve ben umutsuzluğa kapilmaya başladım. Birde benim biraz farklı durumlarim var bu ameliyat işe yaramazsa bu konuyla ilgili tekrar söz hakkım olacağını sanmiyorum. Bu benim ilk ve son şansım. Bana dua edin arkadaşlar buna çok ihtiyacım var.

dualarımız seninle iyi düşün iyi olsun

Herkes nereye gitmiş bende tam resim yükleyecektim. Kızlar yüklüyorum ama üst tarafların kusuruna bakmayın. İnsan bekar olunca pek ilgilenmiyor kendiyle. :78:Benim yanlar bayağa dışarı çıkık. Olabilecek en iyi hali bile kötü, kalın oluyor ama olsun ben buna da razıyım o gözü kör olasıca aradaki boşluk dolsun yeterde artar. Çocuk bacağı gibi duruyorlar.:26:

ben burdayım buraya mı yükliyceksin yoksa albüm mü yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…