- 30 Eylül 2007
- 675
- 187
- 683
Tamam albüm yaptım yeni bacaklarınla tanış.Tabi bunun bir aceminin elinden çıktığını unutma doktor daha güzel yapacak. Ben sadece iki tıkla şişirdim bacaklarını.
Sen beni güldürdünya allahta seni güldürsun. Bak ameliyat olursam hastaneye bekliyorum seniiii.
Tamammm :)) Şunu da söyleyeyim ama yaptırırsın beğenmezsin falan o zaman bana küfretmezsin di mi senin aklına uydum diye? Ben sana moral olsun dedim bacaklarını ucube gördüğün için. Aman beddua etme. :))
Sen beni güldürdünya allahta seni güldürsun. Bak ameliyat olursam hastaneye bekliyorum seniiii.[/QUOTE
kızlar harikasınız gerçekten. hemen bakıyorum ben de yeni bacaklarına
vanillasky, çok başarılı olmuş,
bana da göbek eritme karın germe yapar mısın?
Olurmu öyle şey ne beddua etmesi ben ancak sizler için dua ederim.
Malesef. Ancak karnını şişirip yan taraflarını içeri çekebilirim. Benim uzmanlık alanım bu kadar. Programı kullanmayı bilseydim onu da yapabilirdim belki. :))
Sadece diz içlerinden yağ aldım o bile çok değiştirdi. Onu da ekledim. Ay ben bu işi çok sevdim kendime de yapıcam. Züğürt tesellisi bakar bakar avunurum.
Valla bilmiyorum demekki hiç bu kadar dikkatli bakmamisim dizlerimin birlesmedigini yeni fark ettim. Ben slikonu hiç düşünmüyorum yağ enjeksiyonuda eminim benim bacaklarima yeterli gelmez moralim çok bozuldu.
Merhaba ikicanım var , anlattığına göre senin bacakların da kilon da benimkine yakın. ben 25 mesajı doldurunca ameliyatlar öncesi ve sonrası resmlerimi koyacağım sana bir fikir verir, benim hala dizlerim birleşmiyor ama
kendine yapınca bize de göster, olur mu?
Az önce aynada 10 dk kadar bacaklarimi inceledim ve anladimki benimkiler ameliyatla falan duzelecek gibi degil çünkü benim bacaklarim en yukarıdan asagiya kadar parantez iniyor buna hiç bir yol çözüm olmayacaktır. Bende ameliyat fikrinden vaz geçmeye karar verdim. Öyle çok Üzgünümki niye benim bacaklarim böyle ne ailemde nede sulalemde boyle birşey yok. Ne vardı sanki küçükken farkedip doktora götürselerdi. Tabii kimin umrunda herkez arka arkaya çocuk doğurmanin pesindeymis. Birgün olsun ailemden kimse bana bacakların aceba neden böyle oldu bir çaresi varmıdır demediler. Herkez sadece giyim tarzımı elestirdi tabii ben keyfimden böyle giyiniyorumya. Çok doluyum kızlar ameliyat konusunu bir kez daha halletmisken şimdide bacaklarimdaki onarılmayacak problemi yeni farketmis olmama inanamiyorum. Sanki bacak estetiği konusunda ruyadaydim ve uyandım...
cnm onarılmayacak problem diye bir şey yoktur.sen en parantez bnmki diyorsun ama ben hala kemikleri bnmki kdr eğri olanını görmedim bu forumda.geçen yaz dr.a muayeneye gittim ben.dr. baktı inceledi ve çaresini söyledi. bnm de birleşmiyo dizlerim.ne yapılırsa yapılsın birleşeceğini de sanmıyorum ztn.bnm için sdc o aç parantez kapa parantez görüntüsü biraz olsun düzelsin (sanırım dış yanlardan alması gerekir bunun için) ve yamuk kemiğe biraz olsun düz görüntüsü vermek için orayı doldursun yeter.kemiğin fazla eğriliğinden dolayı buradaki biçok arkadaşımız kdr şanslı olmadığımı ve operasyon geçirsem de mükemmel bi sonuç alamayacağımı biliyorum.(dr.da doğuştan şanssız oldğmu söylemişti ztn:) )
demek istediğim arkadaşım birden böyle bi ümitsizliğe kapılmışsın ama bidaha böyle düşünme olurmu çözümsüz hiçbi şey yoktur.eski hallerine göre bacakların çok çok daha güzel olacak bu kesin:)
Sağol arkadaşım umarım dediğin gibi olur. Ameliyata 1 ay kaldı ve ben umutsuzluğa kapilmaya başladım. Birde benim biraz farklı durumlarim var bu ameliyat işe yaramazsa bu konuyla ilgili tekrar söz hakkım olacağını sanmiyorum. Bu benim ilk ve son şansım. Bana dua edin arkadaşlar buna çok ihtiyacım var.
Herkes nereye gitmiş bende tam resim yükleyecektim. Kızlar yüklüyorum ama üst tarafların kusuruna bakmayın. İnsan bekar olunca pek ilgilenmiyor kendiyle. :78:Benim yanlar bayağa dışarı çıkık. Olabilecek en iyi hali bile kötü, kalın oluyor ama olsun ben buna da razıyım o gözü kör olasıca aradaki boşluk dolsun yeterde artar. Çocuk bacağı gibi duruyorlar.:26:
ben burdayım buraya mı yükliyceksin yoksa albüm mü yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?