Bacak dolgusu yaptıran var mı?

O boşlukla hepimizin başı dertte ahhh ahhhhh ama seninki içlere yağ dokusu enjekte edılmesıyle ve bırazda dışarı kısımlarında inceltılmesıyle harıka bir bacağa kavuşursun

Yorum yazdıkların benim. Bir albüm daha var oradakiler ikicanımvarın. doktor oldum ben sanal bacak yapıyorum. :)))

bana da bi burun rica etsemmmm??? şimdi de aklımda fındık burun var ama bu sefer annem yolar saçımı başımı... kocam da döver

ne oldu??? yaaaa bak iki mause hareketiyle bile böyle olduysa... düşün işin ehli eller ne güzel yapacak... valla ben hala söylüyorum senin şu anki hali bile dediğin kadar umutsuz vaka değil...

ellerine sağlık vanillasky...herhalde başka şekilde ikna edemezdik kötü bacakları olmadığına ikicanımvarı... süpersin....

bu arada jezebel in bacaklarını gördüm... bana biraz fazla kalın olmuş gibi geldi ama pantolon ile çok da göze batmıyordur ya da siyah kalın çorapla... ya da belki şimdi daha da oturmuştur şekli.

bana da bi burun rica etsemmmm??? şimdi de aklımda fındık burun var ama bu sefer annem yolar saçımı başımı... kocam da döver

Burun yaptırmayı bende çok istiyorum ama daha bacakları halledecek param yok. :)))) burun tasarlama programı var ama paralı belki üye olurum oraya o zaman sanada yaparım bir burun elime mi yapışır. şimdilik sadece bacak yapabiliyorum. :)))

cennetz ne olur fotoğraf istiyorum... çok mu kötüsün? bakan birileri var degil mi yanında?

belki ben de benimkileri öyle ikna ederim burun operasyonuna... teşekkür ederim arkadaşımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…