Herkes nereye gitmiş bende tam resim yükleyecektim. Kızlar yüklüyorum ama üst tarafların kusuruna bakmayın. İnsan bekar olunca pek ilgilenmiyor kendiyle. :78:Benim yanlar bayağa dışarı çıkık. Olabilecek en iyi hali bile kötü, kalın oluyor ama olsun ben buna da razıyım o gözü kör olasıca aradaki boşluk dolsun yeterde artar. Çocuk bacağı gibi duruyorlar.:26:[/Q
baktım şimdi resimlere birazcık iç kısımlara yağ enjeksiyonuyla sorun çözülür bence çünkü bilek kalınlığın filanda iyi
Herkes nereye gitmiş bende tam resim yükleyecektim. Kızlar yüklüyorum ama üst tarafların kusuruna bakmayın. İnsan bekar olunca pek ilgilenmiyor kendiyle. :78:Benim yanlar bayağa dışarı çıkık. Olabilecek en iyi hali bile kötü, kalın oluyor ama olsun ben buna da razıyım o gözü kör olasıca aradaki boşluk dolsun yeterde artar. Çocuk bacağı gibi duruyorlar.:26:[/Q
baktım şimdi resimlere birazcık iç kısımlara yağ enjeksiyonuyla sorun çözülür bence çünkü bilek kalınlığın filanda iyi
:)) onlar benim değil. İkicanımvarın. benimkileri şimdi yükleyecem. benim bilekler ince malesef.
Slm bbuglem bügün nasılsın yürümen daha ıyıdır umarım
Herkes nereye gitmiş bende tam resim yükleyecektim. Kızlar yüklüyorum ama üst tarafların kusuruna bakmayın. İnsan bekar olunca pek ilgilenmiyor kendiyle. :78:Benim yanlar bayağa dışarı çıkık. Olabilecek en iyi hali bile kötü, kalın oluyor ama olsun ben buna da razıyım o gözü kör olasıca aradaki boşluk dolsun yeterde artar. Çocuk bacağı gibi duruyorlar.:26:
:)) onlar benim değil. İkicanımvarın. benimkileri şimdi yükleyecem. benim bilekler ince malesef.
canım aslında seninde bileklerin ince değil sadece senin dış kısımlar daha çıkık ama birinci resimde gayet birleşmiş arada boşluk yok bence . ayrıca ikicanımvar seninde bacakların anlattığın kadar kötü değil bence ikinizinde bira yağ enjeksiyonuyla çözülür. bende iyileşeyim resimleri yükleycem doktordan alıp
benim için zor olmaz canım, yağlar kendi icabına bakıyor
slm eglyy bu gün daha iyiyim normal yürüyebiliyorum artık:) seninde 5. günün sanırım sen nasılsın gün geçtikçe rahatladığını hissediyormusun?
Ahh benim bacaklarımın eski halini görsen seninkiler benimkilerin yanın da 5 yıldız
canım aslında seninde bileklerin ince değil sadece senin dış kısımlar daha çıkık ama birinci resimde gayet birleşmiş arada boşluk yok bence . ayrıca ikicanımvar seninde bacakların anlattığın kadar kötü değil bence ikinizinde bira yağ enjeksiyonuyla çözülür. bende iyileşeyim resimleri yükleycem doktordan alıp
Evet ben zaten sütun bacaklar hayal etmiyorum aradaki boşluk kapansın beni mutlu etmeye yetecek. İkicanımvar çok karamsardı ama o da şimdi karmsarlığını bıraktı sanırım. çünkü aradaki boşluk kapandığında herhangi normal bir bacağa benziyor zaten. kimsenin bacakları mükemmel değil.
Ahh benim bacaklarımın eski halini görsen seninkiler benimkilerin yanın da 5 yıldız
şimdi bu fotoşoplu bacaklar ikicanımvarın mı vanillaskyın mı anlamadım ama iyi bacak çıkar bunlardan. ben söyleyeyim.
Evet ben zaten sütun bacaklar hayal etmiyorum aradaki boşluk kapansın beni mutlu etmeye yetecek. İkicanımvar çok karamsardı ama o da şimdi karmsarlığını bıraktı sanırım. çünkü aradaki boşluk kapandığında herhangi normal bir bacağa benziyor zaten. kimsenin bacakları mükemmel değil.
değil valla... bakıyorum aynaya... evet bunlar çarpık dediğimde hakikaten hala çarpık ama bi de düşünüyorum... çevremde böyle ince bacakları olmasını isteyen kimbilir kaç kişi vardır::))) heheeheh züğürt tesellisi mi? yok canııımmmm:))
ama hakikaten seneye bana da rötuş şart oldu fakat bu sene böyle gider.
ikicanımvar sanırım vanillaskyın yaptığı bacaklar senin ve süper ya. yanlardan da alması lazım yalnız doktor hanımın....
Yorum yazdıkların benim. Bir albüm daha var oradakiler ikicanımvarın. doktor oldum ben sanal bacak yapıyorum. :)))
Şimdiki hallerinden memnun musun peki. sen resim yükleyecek misin?
bana da bi burun rica etsemmmm??? şimdi de aklımda fındık burun var ama bu sefer annem yolar saçımı başımı... kocam da döver
Burun yaptırmayı bende çok istiyorum ama daha bacakları halledecek param yok. :)))) burun tasarlama programı var ama paralı belki üye olurum oraya o zaman sanada yaparım bir burun elime mi yapışır. şimdilik sadece bacak yapabiliyorum. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?