Canım senin kilonu bilmemde benimki hayli çok :)) ama senin fotoğrafını sabırsızlıkla bekliyoruz bunu unutma.
Benim kilom şimdi 58 boyum da 1,55. Ama yağımın hep az olduğunu söyledi doktor
Canım; benim boyum 1.57 doğumdan sonrada hiç kilo vermediğim için 64 kiloyum anlayacağın bende fazlasıyla yağ mevcut.
kızlar 62 ve 179. sayfaya bakın jezabelin o en sonki fotosu kalın çıkmış yoksa harika ama kaç cclik silikon olduğunu bir türlü bulamadım yada yazmamış
kızlar 62 ve 179. sayfaya bakın jezabelin o en sonki fotosu kalın çıkmış yoksa harika ama kaç cclik silikon olduğunu bir türlü bulamadım yada yazmamış
arkadaşlar ben yaptırmış biri olarak söylüyorum kim ne derse desin silikon kaslı ve kalın duruyo. benim ayaklarım çok şiş şuan ama indiğindede kaslı durcana eminim jazabelin 2 sene olmuş nerdeyse hala şiş olamaz heralde. yağınız varsa yağ en iyisi yağ enjeksiyonu bana en küçük silikon kullanıldı fotoraflarımı paylaşınca göreceksiniz. ama parantez olmasındansa öyle olsun diyorsanız yaptırın tabiki
en küçüğü 60cc sonra 90 110 120 135 140 diye devam ediyor seninki kaçtı
Arkadaslar ben hala gidemedim gorunemedim onumuzdeki haftaya randevu almayi planliyorum yalniz aklima takilan bisey var bu baldirlar disinda dizlerin biraz ustune nasil mudahale ediliyor eger dedikleri altin orana uymuyorsa olculer o bolgeye ne uygulaniyor? Ben silikon dusunuyorum eger doktor da uygun bulursa. Ve eger silikon takilirsa dizlerimin ustu baldirlarimla esitlenir ince kalir ve cirkin olurbir de doktorum programina cikan bayana h.f yardimci olacakti sonuc ne oldu cikti mi tekrar her sey yolnda gitmis mi? Normalde cikariyorlar boyleydi şöyle oldu diye ama ben obu bulamadim. h.f ile gorusmeyi planliyorum ama dayanamadm bekleyemedm szlere de soraym dedim:)
Bbuglem seninki 140 lık değilmiydi sanki öyle yazmiştın
90 sanırım tam bilmiyorum ama doktorum en küçüğünü kullandığını söyledi belki markaya göre değişiyordur cc ler.kalın durmasa bile kaslı duruyo bunu göze alın yaptıracaksanız ama tabi doktor bacağınıza göre yapar. sanırım deniyolar ameliyatta ben meme silikonu ameliyatına girdim bi çok silikon takıp çıkardılar bundada öyle oluyo sanırım 60cc aradaki boşluğu kapatmazsa hala parantez kalıyosa tabi 90 takar falan filan iştekarışık işler. ben pek memnun değilim açıkcası ama memnun arkadaşlarda var tek bildiğim ii karar vermek sonradan pişman olmayın die yazıyorum çünkü ben birazcık pişmanım şuanda
markayı hatırlamıyorum eurosilikonmuydu neydi onun en küçüğü 140 cc ve 140 cc taktıranların çoğu(blackdaisy dışında) çıkarttırdı o yüzden ben en küçüğü 60 cc den başlıyor dedim ama farklı markada bende 90 yada 110 cc düşünüyorum yarın başka bir dr ile randevu aldım ama burdaki dr ların elinde örnek silikon yok sadece yorum alıcam birde fakültede prof i.ö.diye bir dr var belki onda silikon örneği bulabilirim sizlere sonucu söylüycem birde benim foto işimi kızım halletcekti işte gıcıklık artık çocuk değilya senin değil kendi istediklerini yapıtorlar ama yaptırcam arkadaşlar
yaptır ama iyice araştır. hadi bakalım haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?